Læs dagbog

Gardinerne kommer i morgen

En side i dagbogen "Dagen og vejen"
Skrevet af Åsa 1. september 2021 00:29

👇

Kommentarer fra andre brugere

Det bliver i morgen, de nye gardiner ankommer til stuen. De bliver monteret. Så de gamle er taget med og smidt ud. I morgen skal jeg gøre lidt plads, så montørerne kan komme til. Spændende, det er så det tredje sæt gardiner, jeg har til stuen. Vel ikke for meget over en periode på 35 år 😊

Vennens svoger har fået kræft i bugspytkirtlen. Så det skal opereres. Om han skal have kemo bagefter, ved de vist først efter operationen, gætter jeg på. De vil fjerne bugspytkirtlen, den kan godt undværes, men man skal resten af livet have tilført insulin samt et enzym, der kan fordøje maden.

Det er noget være noget med det der taliban. Når den nye generation af kvinder vokser op uden at kunne gå i skole og uden kendskab til, hvad der er retfærdigt, tror de, at det er sådan verdenen ser ud gennem en burka og i selskab af en mand, for ikke at få stokkeslag. Men altså, i de konservative dele af landet, går mange kvinder i forvejen med burka. Det er vanvittigt at se talibankrigere, der formentlig kun har læst koranen indtage landet i sandaler eller barfodet med turban på hovedet og en kalashnikov i hånden.

Sommeren er slut. I går, da vi sad på havnen, var der sparsomt med mennesker. De fleste er tilbage på job og uddannelse, og hjemmearbejdspladserne delvist inddraget. De offentligt ansatte skulle jo alle være tilbage efter sommerferien. Der gik folk forbi med et legitimationskort sat med bagsiden udad, på vej hjemad efter arbejde. Der var stadig mange, der skulle have sig en dukkert. Der kommer alle typer af mennesker. Det er fedt. De standhaftige fortsætter vinteren igennem.

Hej Chloe – Tak for din kommentar i min forrige dagbog 😊

Skrevet af Åsa, 1. september 2021 00:30

Hej Åsa

Det lyder da dejligt med de nye gardiner. Det er rart med noget nyt, det skaber ny, god energi. Det føles sådan lidt rent også måske. IKke de gamle støvede mere. :) Jeg håber, du bliver glad for dem.

Kræft er bare noget lort. Jeg ønsker det bedste for vennens svoger!

Kh jhn

Skrevet af JHN1, 1. september 2021 18:38