Læs dagbog

Nytår og vaccinationer under udrulning 🎈

En side i dagbogen "Dagen og vejen"
Skrevet af Åsa 6. januar 2021 22:03

Julepynten er pakket væk. Var på en garn-netbutik. Der har de noget tykt akrylgarn på udsalg til pind 5-5 1/2. Jeg har købt, så jeg kan strikke julesokker til næste jul. Jeg kan strikke strømper uden brug af opskrift. Julesokkerne strikkes blot på store pinde med maskeantal som var det til pind nr. 3.

Vennes vinterjakke gik i stykker sidste år. Den han bruger nu er en arv og lynlåsen er ved at gå helt i stykker. Han talte med sin søster om jakkeproblemet og at butikkerne jo var lukkede. Hun sagde de magiske ord, at netbutikkerne holder åbent. Så nu har han med hjælp fra mig købt en jakke online. Han kan ikke finde ud af at handle online. Jeg håber den passer ham. Han har heller ikke nogen PC dehjemme og bruger min, når han skal betale regninger fra medlemsskaber og bogbestillinger.

Så lige nyhederne om, hvad der sker i Washington ligenu. De er splittergale, oprørene vil sætte demokratiet over styr og hylde Trump som vinder af valget. Måtte lige stille ind på en anden kanal fri for nyheder.

Hunden har været syg med slem maveonde. opkast og kvalme. Jeg kunne sempelthen se på hunden, at den havde ondt i maven. Nå, men fik noget kvalmestillende tarbletter, den skal have i 4 dage. Idag er 3. dagen på de kvalmestillende piller og hunden er blevet sig selv igen. Der er en anden hund i hundegruppen, der fejlede præcis det samme.

Forstår ikke alle de mennesker, der kimer deres praksis-læge ned for at få fat i en vaccination og komme foran i køen. De må da kunne regne ud, at vi alle bliver inviteret til vaccination, når tiden er inde. Det er så latterligt.

Jeg tror ikke det unge menneske, jeg kende, består sine eksaminer nu her. Hun læser ikke. Hun blev jo også smidt ud af sin studiegruppe. Men det kan jo ikke blive ved med at gå. Så måske hun skal til at finde på noget andet sammen med kommunen. Men sådan har det altid været med hende. Hun har ikke knækket koden med, at man skal øve, øve og øve, før man bliver god til noget. Da hun som teenager spillede lidt med i et band, øvede hun heller ikke.

Til aften fik vi kyllingebryst skåret i skiver og wokstegt sammen med broccoli + spinat, krydret med citron, salt og dronningens peberblanding.