Læs dagbog

Forberedelser

En side i dagbogen "Dagen og vejen"
Skrevet af Åsa 6. oktober 2020 10:59

Jeg har faktisk købt julegaverne til vennen og venter blot på at det leveres med GLS. Det er en T-shirt, en langærmet bluse (udsalg), et par vinter cykelhandsker, reflekser til benene, en hue til under cykelhjelmen til isvinter og så en dvd "Min søsters børn vælter byen". Jeg skal have fundet på en ting til det unge mennekse jeg kender og hendes dreng, men der er tid nok. Og så må det være nok. Hvert år nyder jeg, at jeg i december ikke mangler noget og kan nyde det.

Advents-pakkekalenderen til vennen tager form. Det bliver kun en adventskalender. 24 pakker bliver for dyrt. Jeg skal have flettet en lidt hjerter og stjerner. Det skal ikke være for dyrt. Måske også et par julekugler i Bøssebarens julemarked. Det vil jeg lige se på, ved ikke helt om jeg kommer derind, pga. corona.

Ved ikke om det unge menneske, jeg kender, får ansøgt om julehjælp. Det er netop nu, der skal søges. Jeg har givet hende adresser, hvorfra hun kan søge. Måske det kræver mentalt overskud til at søge. Hun har endnu ikke fejret jul sammen med den lille dreng, da hun siger, at han er for lille til at forstå det. Det kan der selvfølgelig være noget om, men der er intet som julelys i et barns øjne. I år er han 2 år og 11 mdr. Moderen er ikke til jul så måske hun heller ikke gøre noget i år. Hendes egen mor gjorde meget ud af det og hun fik selv pakkekalender helt fra baby af og frem til 18 år. Det unge mennekse siger selv, at hendes mor var en "Gertrud Sand".