Læs dagbog

Mao må være Trumps store forbillede

En side i dagbogen "Dagen og vejen"
Skrevet af Åsa 9. januar 2021 17:15

Trump og Mao har brugt de samme værktøjer til at moblisere folkemasser. Man tror aldrig at det vil gentage sig, men det gør det. Det har Trump vist.

Trump mobiliserede QAnon og fanatikere til at storme Kongressen. Imens sørgede han for, at der ikke var modstand - eller at den var så lille at forsvarsværnet intet kunne gøre.

Mao mobiliserede de unge i organisationen Rødgardisterne som så hærgede befolkningen, hvis de unge rebeller ikke mente, at befolkningen var Mao-tro nok. De blev forfulgt, smidt i fægsel, lange pinefulde forhør og usselt liv. Rødgardisterne havde Mao i ryggen, ligesom QAnon har Trump i ryggen.

Fællesnævneren er at både Trump og Mao mobiliserede befolkningen til oprør helt uden økokomisk tilskud, de gjorde det bare. Belønningen er/var, at Mao og Trump "elsker" oprørerne og de elsker deres idol.

Det er f...... godt, at Trump mistede posten til Biden.


Kommentarer fra andre brugere

Du har fandme så ret, Åsa.

Skrevet af Fighterinde, 9. januar 2021 21:50

Den 22 Feb. 1933 satte Adolf Hitler ild til den tyske Rigsdag, og gav kommunisterne skylden. Den. 6 Januar 2021 tilskynnede Donald Trump til at "besøge" kongressen, og gav siden "Antifa" skylden. D. 20.01-2021"One small leave for a man, but a huge relief for man kind".

Skrevet af Netas, 9. januar 2021 22:18

Donald Trump er "bare" påvirket af Alex Jones, USA's største konspirationsteoretiker og ejer af Infowars.

https://www.dr.dk/drtv/program/konspirationernes-forenede-stater_212205

Skrevet af Hasselmus, 10. januar 2021 01:53