Læs dagbog

Ny cykel

En side i dagbogen "Dagen og vejen"
Skrevet af Åsa 10. juli 2020 18:20

Vennen har køb ny cykel. Jeg var med i forretningen. Det er blevet til en damecykel med lav indstigning. Så han kan sidde ret op og ned. Højt styr kan man også få til en herrecykel, men han døjer med noget gigt. Han skal lige vænne sig til det, og vil køre nogle småture, før han tager den rigtig i brug samt for at lave nogle småjusteringer på styr- og saddelhøjde. Jeg har nogle cykeltasker liggende, jeg har købt i Aldi for flere år siden, som han fik, så han ikke skal have en tung rygsæk på ryggen. Jeg skal ikke bruge dem, da jeg har nogle siddende på min cykel i forvejen.

Nu har overboen været væk i tre uger. Det er dejligt. Det er ikke sikkert hun nogensinde kommer tilbage til lejligheden, den er fyldt med dæmoner. Det er faktisk også hendes barndomshjem. Jeg kan forstå på varmemesteren, at han vist har lovet at hjælpe med at pakke indbo ned, når den tid kommer.

Broderen er kommet til DK fra udlandet, hvor han bor til daglig. Han har 4 ugers sommerferie. Hans mercedes skal have nyt partikelfilter, da han kører på diesel, det er ikke helt billigt, men dog billigere end i hans udland. Han har venner, der har passet hans have, mens der har været coronalukket.

I aften skal vi have det sidste stykke steg som varmes i mikroovnen, hertil kold kartoffelsalat.

Kommentarer fra andre brugere


Som mellem distance rute. Kan jeg kan anbefale ruten. cykle lige ud fra islands brygge havneløb gennem og forbi npkken ud til Sjællandsbroen. Her kan man dreje fra til sydhavnstippen hvor der går lamaer - kort tur. Ellers forsætte ligeud langs vandet amager rundt. mod kalvebod fælled. Man kan forsætte på cykelstien langs vandet. - starten af køgebugt og cykle langs vandet ud til Kongelunden.
For enden af fuglereservatet er der Flot udsigt ind over kbh fra volden mellem.køge bugt og fugle søen.
Man kan cykle gennem kongrlunden amagerfælled
Også cykelsti hele vejen. Der er først bil trafik på denne rute når man krydser ved Den røde port lige før fields. Men cykelstien forsætter til bryggen.

Det er en meget flot og stille rute.. som I måske allerede kender.
God weekend.

Skrevet af Frederik40, 10. juli 2020 20:40

Hej Frederik40

Tusind tak for tippet.

Jeg kender områderne du beskriver. Vennen gør ikke, så det vil jeg fortælle ham om. Jeg har cyklet Amager tyndt. De store ture på Amager startede på Islands Brygge og ud på fælleden op til Sjællandsbroen og så langs vandet ned til Kalvebod Bro. Derfra hele Vestamager og fuglereservat ned til Kongelundsskoven for at finde kysstien til på vej til Dragør. Og så spise is i Dragør og hjemad ad hovedvejen og under lufthavns viadukten 😊

Da jeg cyklede Stevns rundt (det årlige cykelløb for kvinder - Tøserunden 112 km) trænede jeg ved at tage over Klavebod Bro ad cykelstier/ruter til Ishøj - dernæst lidt ad den gamle Gl. Køge Landevej til næsten helt til Køge. En tur på 70 km.

Det er dog efterhånden nogle år siden jeg cyklede så meget. Døjer med en knæskade, som gør det lidt besdværligt at cykle så langt. Derfor afhændede jeg min racercykel, og cykler nu på en havelåge.

Skrevet af Åsa, 11. juli 2020 12:18

Hvor dejligt han har fået ny cykel så i kan køre ture sammen
Jeg cykler selv lidt hver dag .
Jeg tror han bliver rigtig glad for cykel med lav indstigning
Sådan en har jeg selv fået ..da jeg døjer med gigt i knæene
Den er SÅ dejlig nem at komme op på ..
God cykleture til jer

Skrevet af Lunaj, 13. juli 2020 10:36