Læs dagbog

Til duften af sukkerroefabrikationen

En side i dagbogen "Dagen og vejen"
Skrevet af Åsa 10. august 2020 19:48

Jeg har købt en ny cykelhjelm på nettet. En gul en til 750 kr. Den har rødt lys i nakken og reflekser. Dens "lillebror" blev testet "bedst i test" for nogle år siden. Denneher er en videreudvikling. Det røde lys på hjelmen kan dog ikke stå alene, der skal man bruge en godkendt baglygte. Det har jeg så også.

Jeg så en udsendelse om sukkerfabrikken i min barndomsby. Det vækker minder om efterår, december og jul. Sukkerfabrikken laver sukker fra efterrårsferien og 14 dage ind i januar. Hver gang jeg går på strøget i Kbh i julen og går forbi en mandelrister, bliver jeg nostalgisk sat tilbage til min barndomsby. Fuld af minde og min skole. En privatskole, hvor vi alle kom hinanden ved med masser af julehygge i december. Landmændene kørte i alt hvad der kunne køre, lastbiler og traktorer og vi børn samlede sukkeroer og lavede roelygter i stil med nutidens græskarlamper.Kommentarer fra andre brugere

Hold da op, med det vidunder balancerende på hovedet, må du næsten være til at spotte fra Sverige;-) Safety comes first!

Kh
Chloe

Skrevet af Chloe, 11. august 2020 17:14