Læs dagbog

Vennen fik en gave idag

En side i dagbogen "Dagen og vejen"
Skrevet af Åsa 10. oktober 2020 18:21

Så er jeg blevet influenza-vaccineret, det var dejligt. Jeg er ikke bange for nåle og det er en rigtig god idé i disse coronatider.

Jeg har pc-service i Elgiganten, og nu var det tid til at få fornyet officepakken. Elgiganten ligger i butikscentret Fields, hvor jeg har købt pc'eren. Det er nemt at komme til. Her fandt jeg også lidt småting til jul i en urtekrambutik og i BogogIdé.

Vennen glemte at få Elgigganten til at se på hans telefon. Den kan ikke overføre billeder til pc. Han har ikke service på den, så det koster nok lidt, at få dem til at kigge på det. Så det må han få gjort en af de dage, der kommer.

Jeg modtog en pakke idag. En langærmet t-shirt og en t-shirt. Det var til vennen til jul. Han blev overrasket og fik den langærmede allerede nu 😊, det er jo koldt nu. Han blev glad for den. Farven er brændt orange.

Der er 5 dage tilbage at søge julehjælp i for det unge menneske, jeg kender, dér hvor jeg har anbefalet. Har ikke tænkt mig at minde hende om det. Er hun interesseret nok, skal hun nok søge. Måske det er et dårligt minde fra barndommen. Der var hun med sin mor ude at hente julehjælp, de skulle gå og gå med poser og nogengange dårligt vejr og med bus. Men de 2 steder jeg har anbefalet, skal hun kun gå ca 10 min. til det ene sted, og 20 min. til det andet sted og det ved hun godt. Jeg ved ikke om hun vil holde jul alene med drengen. Hun er blevet svigtet i sin barndom af en far der udeblev, ikke engang en julegave fik hun af ham. Idag har hun for længst slukket kontakten til sin far og han ved ikke, han er morfar.

Kommentarer fra andre brugere

Hej Åsa

Fornuftigt med vaccinationen. Jeg har ikke taget mig sammen, men overvejer stadig.

Det er dejligt med gaver i utide. Måske endda bedre end til jul? Dejligt når nogen tænker på en. Det lyder som en flot farve.

Jeg synes, tiden går så stærkt, og snart så er det virkelig jul igen, og var det ikke lige for lidt siden? :)

Det lyder som om, du er i god tid med gaver, så bliver der ikke stress på i december. Men det er nu ellers også en hyggelig måned at købe gaver i, med lys i gaderne osv.

Håber det går godt ellers, også med hunden.
Kh jhn

Skrevet af JHN1, 10. oktober 2020 19:36

Kære Åsa

Jeg tænker, at hvis man ikke "orker" at gå 10 min. for at indkassere en gratis hjælp, da er motivationen simpelthen ikke-eksisterende!

Kh
Chloe

Skrevet af Chloe, 12. oktober 2020 16:43

Hej Chloe

Du har ret. Kan man ikke gå 10 ned til kirken, så er man ikke motiveret nok.

Kh Åsa

Skrevet af Åsa, 13. oktober 2020 18:13