Læs dagbog

Sammenkomst og stamtræ

En side i dagbogen "Dagen og vejen"
Skrevet af Åsa 11. august 2020 10:33

Vi er nogle stykker der snart skal spise sammen. Det bliver omkring 10 personer. Vi skal sidde nede i gården, hvis vejret er godt, og det er det formentlig. Vi har talt om, at fremadrettet vil vi lave sammenskuds eller, at man selv tager det med, man skal spise inkl. bestik og drikke. Ellers bliver det lidt af en udskrivning med så mange mennesker.

Dagen for hvornår hunden skal steriliseret nærmer sig. De efterfølgende 10 dage skal bare overstås. Jeg regner med, at hunden får en såkaldt bodystocking på og ikke en skærm. Jeg håber derfor, at hedebølgen er slut til den tid.

Min fætter er gang med at finpudse stamtræet. Han vil lave siden offentlig tilgægelig for alle efterkommerne. Det synes jeg er en fantastisk god ide. Det startede med at notere de 15 fætre kusiner vi er. Dernæst forældrene og nu de mange forfædre fundet i kirkebøger. Det er sgu altid sjovt at kunne se navn på ens tiptip oldefar, dem har man faktisk nogle stykker af.

Idag vil vi finde et sted med skygge og sidde. Det er så hyggelig at se på alle de mennesker, der går forbi - og mest af alt nyde friheden til at kunne gøre det, bare fordi jeg kan. Mit liv er dejligt simpelt og jeg elsker det.

Idag skal vi have tør mad, som min tante kaldte det, når det var rugbrødsmadder. Jeg gider ikke lave varm mad idag. Men så er det også hjemmebagt rugbrød.

Måske vi skal se den norske krimikomedie "Kraftidioten". Jeg har bestilt den amerikanske version med Liam Neeson i hovedrollen. Og nej, jeg har ikke Netfliix.