Læs dagbog

Naboer i panik

En side i dagbogen "Dagen og vejen"
Skrevet af Åsa 13. juni 2020 23:49

Der er flere kræfter, der forsøger at få råberen indlagt. Jeg har svært ved at se, at det vil lykkes. Der har været en del skriverier om hende på facebook, fordi hun har været efter børn på vej til skole og skubbet dem, så de ikke turde gå alene den følgende uge. Jeg har holdt mig i baggrunden. Min nabo stoppede mig panisk og ville vide, hvad jeg vidste om råberen, for hun havde selv 3 børn. Naboen viste mig råberens facebookside. Og det så ikke godt ud.

Det lader til at råberen har en mission, at stoppe alle nazisterne og scientology. Nogen har ringet 1813, men de vil ikke sende en socialance, fordi den er på frivillig basis, at den person, der skal hentes, frivilligt skal følge med. Det er ikke tilfældet med råberen. Det vil være nazisterne, der har sendt socialancen. Der kan ikke gøres andet end at ringe til politiet, når der er hændelser med råberen. Jo flere der anmelder, jo bedre.

Som en af hundelufterne fortalte, så mente hundelufteren, at råberen er paraniod skizofren med sygdomsfornægtelse. Hundelufteren er psykolog.

Min nabo spurgte, om jeg viste, om råberen tidligere havde været voldelig. Der måtte jeg sige, "ikke det jeg ved af". Det fandt naboen en trøst i.

På facebook kan man se, at råberen laver 10-15 opslag om dagen, alle omhandlende nazister og scientology, at de er farlige og i ledtog med hinanden. Nogle af skriverierne er uforståelige. Fx har hun siddet på en cafe og optaget folk og lagt det på facebook og fx. kommenteret, at ham i de røde bukser er nazist osv. Det blev for meget for folk og de bad hende stoppe med at optage. Dem kaldte hun røvhuller, de var uvidende om hvad der foregik. Hun fortæller, at hun har en speaker i hovedet, hvor hun transmiterer speakerens tale via videoer af sig selv.

Har ikke lavet så meget i dag. Der var bestyrelsesmøde i gården, men jeg deltog ikke, dvs de fik en fuldmagt med min stemme. Bagefter var der arbejdsdag afsluttende med fest. Festen var lille.

Idag har vi spist ovnstegt kylling.

Kommentarer fra andre brugere

Hej Åsa

Det er synd for jer alle sammen, også for hende selv. Det må ikke være sjovt at være i. Jeg håber, hun kan få noget hjælp, og I kan få noget fred. Jeg kunne ikke være nabo til hende, det må være forfærdeligt.

Gode tanker fra jhn

Skrevet af JHN1, 14. juni 2020 17:49

Ja noget må der gøres både for hendes skyld
og jer beboere
Det er ikke holdbart for nogen af jer

Skrevet af Lunaj, 15. juni 2020 11:10