Læs dagbog

Julestue

En side i dagbogen "Dagen og vejen"
Skrevet af Åsa 16. november 2020 21:47

Jeg har været i Bøssebarens julestue i Kbh. Det er altid hyggeligt, jeg tager derind med en veninde og vennen. De har mange anderledes ting, og store juleting. Man kan se udvalget i hofflands.dk. Selve bøssebaren er pyntet i stor stil - faktisk mega overdrevet lidt på samme måde som i staterne, tænker jeg. Jeg har kun lige kigget derind. Man må gerne ryge, og jeg holder ikke ud at sidde der i en tæt røgtåge.

Når jeg skriver til det unge menneske jeg kender og hendes lille søn, er det ikke altid jeg får svar. Hun undskylder det med at den 3-årige har leget med hendes telefon. 2 af vennerne har sagt, at jeg skal lade de fare, da det ikke er mit kød og blod. Jeg er fristet til at gøre det. Det eneste der holder mig lidt tilbage fra at gøre det, er at jeg har kendt hende i hele hendes liv. Så det er et dilemma. Alting har en ende - som Bunde sang.

Ellers har jeg alt til pakkekalenderen. Jeg har sådan set også den kalender, det skal hænges op på. Men da den er lang og hunden derfor kan få fat i de nederste pakker, er det droppet. Istedet for kommer jeg det i en julesæk, jeg har liggende. Så nu skal det bare pakkes og samles. Det tager ikke så lang tid. Gavepapiret er skiftet ud med gaveposer fra Harald Nyborg.

Her til aften fik vi tomatsuppe.