Læs dagbog

En lejlighed er opsagt

En side i dagbogen "Dagen og vejen"
Skrevet af Åsa 22. juni 2020 19:02

Det ser ud til på facebook, at den svært psykotiske overbo nu er i behandling. Hun skriver ihvertfald om en afdeling i disse tider. Spørgsmålet er så hvor længe. Det lader så til, at hun har opsagt sin lejlighed, har jeg (underhånden) fået at vide. Jeg håber ikke hun har opsagt lejligheden, fordi nazisterne er efter hende her i kvarteret. At hun, når hun kommer ud af psykosen, opdager hvilken boligsituation hun har bragt sig selv i. Folk, der er maniske, kan bringe sig selv ud på dybt vand, det kan psykotiske så også. Måske hun flytter til sin mor, hun har vist ingen andre muligheder. Hun er lejer og fraflytter uden fortjeneste.

Så nu skal jeg have ny overbo. Det kan være at naboerne til begge sider vil købe den til sammenlægning. Det sker i stor stil her.

Jeg nyder min have og vi er ude i den i flere gange om ugen. Jeg overvejer at købe en parasol, en billig en, hvor det ikke bliver så ærgerligt, hvis den bliver stjålet. Der er ikke noget skygge, så i hedebølger kommer vi der ikke så meget.

I morgen er det Sankt Hans aften. Der er ingen bål i havnen i år. Det er aflyst. Men det afholder nok ikke folk fra at vælte ned på havnen alligevel.

Her til aften fik vi hamborgryg og ærter og gulerødder.


Hej JHN, tak for din hilsen 🌞

Hej Lunaj, tak for din hilsen ⭐

Kommentarer fra andre brugere

Hej Åsa

Det lyder da super godt, at der er sket fremskridt i sagen. En lejebolig i KBH er guld værd, så hun kommer helt sikkert til at fortryde sin opsigelse, når virkeligheden sætter ind. Ret trist egentlig.

Håber da ikke, at I skal udsættes for en "lejlighedssammenlægning"! Det lyder som et støjende projekt, med håndværkere frem og tilbage.

Kh
Chloe

Skrevet af Chloe, 23. juni 2020 18:40

Hej Åsa
Håber du kan klare varmen
Ja i må have lidt skygge i haven ellers er det svært at holde ud
Dejligt i har jeres have at komme i.
Godt hvis din genbo endelig får hjælp
Det er jo hårdt for jer naboer at være i
og hårdt for den stakkels kvinde

Skrevet af Lunaj, 25. juni 2020 11:22

Hej Chloe

Jeg tror, at overboen får sig et chock, når hun opdager, at det er skide svært at finde en anden billig bolig i København. Man skal have været skrevet op i AKB/KAB eller noget andet almennyttigt. På Nørrebro kan man stadig få billige lejligheder og så er de endda dyrere end den hun har opsagt. Nu går den til salg. Jeg har faktisk selv været skrevet op siden 1989. Det er godt at have muligheden, hvis man pludselig er nød til at finde en anden lejlighed. Men med det almennyttige, har kommunen også anvisningsret og dermed mere beboerstøj.

Min bror boede for 20 år siden i Sydhavnen, det var ragnarok med masser af nabostøj.

Det er meget populært at sammenlægge her hvor jeg bor. Begge de beboere, der vil være kandidater, er rolige, men larmen om murnedbrydning og sådan noget, ser jeg bestemt ikke frem til.

Skrevet af Åsa, 25. juni 2020 22:51

Hej Lunaj

Ja pyha sikke en varme. Det lufter lidt i haven.

Ja godt at overboen endelig får hjælp. Jeg tror ikke jeg komme til at se mere til hende. Hendes lejlighed skal tømmes, men det er der vist andre, der gør for hende. Hun er bange for kvarteret på grund af alle nazisterne.

Skrevet af Åsa, 25. juni 2020 22:55