Læs dagbog

Brugen af det offentlige rum

En side i dagbogen "Dagen og vejen"
Skrevet af Åsa 23. juli 2020 11:21

Der har været masser af pressedækning om larmen og svineriet i det offentlige rum. Jeg bor ved "Sunny Beach". Dem der bor lige ud til det, sover dårligt hele sommeren. De berørte er meget aktive her og involverer de ansvarlige og beder dem komme med løsningsforslag.

Det er utroligt som ting finder ny anvendelse i det offfentlige rum. Fx så jeg en mor skifte sit barn på et bord. En halv time efter kom en gruppe på 3 og satte sig ved samme bord og dækkede op med mad, gafler og knive på bordet samt tallerkner. Velbekomme. De skulle bare vide.

Jeg havde besøg af det unge menneske jeg kender og hendes søn. Drengen er 2 1/2 år og har ikke noget sprog. Han har ellers udviklet sig fint, men sproget er udeblevet. Han burde have et ordforråd på omkring 250 ord. Men han taler ikke. Han kan tælle til ti og bruge fingrene og sige mor. Mere kan han ikke. Han pludrer meget lidt. Specialvuggestuen mener, at udeblivelse af talen skyldes hans hårde start på livet med en en far, der selv har tilknytningsvanskeligheder og utilregneligt om samvær med sønnen. Drengen blev bange for sin far. Faderen har idag kun oervåget samvær med sin søn. Sidste samvær med faderen var i marts. Jeg frygter, at drengen kan være autist. Det må tiden vise.

Hundegruppen tæller ikke så mange lige pt. De fleste er rejst på ferie. Så vi er kun 3 faste.

Hej Hasselmus,

tak for din kommentar og idé til at skrive sin mailadresse på cykelstellet.