Læs dagbog

Gøremål

En side i dagbogen "Dagen og vejen"
Skrevet af Åsa 23. november 2022 15:54

Der er meget, der skal nås i denne tid. Vennen skal have ny hoved- og bagdør. Så han skal i gang med at gøre plads til dette derhjemme. Håbdværkerne kommer med nogle ugers mellemrum. Han skal til julefrokost med sit gamle arbejde. Hundegruppen har snart rafleleg. Jeg skal ud og købe en ny forstærker. Vennen skal lave årets sidste havearbejde for hans zoneterapeut. Det får han lidt sort for.

Vi skal også snart have juletræet frem 🎄 Julemaden er bestilt hos en slagter. Det bliver oksesteg. Gider ikke and og flæskesteg. Overvejede kylling. Men det skulle også være lidt anderledes. Måske det bliver vegetarisk en dag. Ved ikke helt, om vennen er med på den galaj. Han siger, at han bliver skrubsulten igen, et par timer efter et grønsagsmåltid. Jeg plejer ellers at komme stivelse i grønsagsretterne som kartofler/bønner/kikærter/ris. Det plejer at hjælpe 😃

Hvis nogen kommer med Putin og stikker mig en af hans egne Kalashnikovs skal jeg nok gennemhulle ham, så Cosa Nostraen blegner af misundelse.

Iaften skal vi have wok med kylling og det spændende krydderi, der hedder sumak. Består af tørrede sumak frø og bruges i mellemøsten. Smager af solbær med citron.

Kommentarer fra andre brugere

Kære Åsa

Der er intet værre end renovering og besøg af håndværkere, så jeg håber I overlever. Det lyder så let, men plejer altid at medføre 10 nye problemer, man så skal løse.

Havearbejde i denne kulde lyder imponerende og noget koldt...

Kh
Chloe

Skrevet af Chloe, 24. november 2022 15:35