Læs dagbog

Frisørtid og coronatest ✂

En side i dagbogen "Dagen og vejen"
Skrevet af Åsa 24. marts 2021 10:12

Nu kan man snart gå til frisør igen. Det er dejligt. Men med vennen har det lange udsigter. Han vil ikke tage en coronatest, han har set på TV, at vatpinden er 5 meter lang og jages helt ind til lillehjernen eller ned til mavesækken. Han har en skræk for testen. Ja men så må han undvære frisøren. Jeg har fortalt ham, at han overlever testen, men det tror han ikke på. Nå, men hvis han hellere vil være langhåret, skal jeg ikke blande mig. Jeg kan heller ikke forklare ham, at det er smart at booke tid til frisør nu, da han alligevel ikke får tid før til maj. Han håber at blive vaccineret snart, og derefter kan bestille tid til frisør. Jeg tror, at det som sædvanligt vil forrykkes, vaccinen er jo sat på vent grundet bivirkninger.

Selv har jeg skrevet til min egen frisør. De siger i telefonsvaren, at telefonen er lukket frem til åbningsdagen, men man kan skrive til dem. Man kan også booke online, men det har jeg ikke adgang til, måske fordi jeg ikke er oprettet med en kode. Så nu ser jeg om de skrive tilbage. Jeg får nok ikke nogen tid før tidligst til maj. Så det kan være, at jeg når at blive vaccineret inden da. Min frisure kan godt tåle en lang ventetid 🙂

Nu er skamlen til lænestolen landet. Sættet fylder godt, men det er fint.

Nu er det over en måned siden, jeg har hørt fra det unge menneske jeg kender. Alle omkring mig siger, jeg skal lade det fare. Hun har imidlertid betragtet mig som en slags familie siden hun var baby. Jeg må se tiden an. Hendes sind gør det lidt vanskeligt.

Iaften skal jeg lave noget mad med stribet flæsk, spidskål og pastinakker og måske nogle kartofler. Vil nok krydre det med laurbærblade, timian, citron, peber og salt.

Kommentarer fra andre brugere

Hej Åsa

Jeg forstår udmærket, hvorfor din ven ikke ønsker en vatpind igennem kraniet - sådan har jeg det også!

Måske du kunne tilbyde din assistance og klippe ham?

Kh
Chloe

Skrevet af Chloe, 26. marts 2021 16:44

Haha, ja Cleo jeg har faktisk tænkt på det med at klippe ham, men jeg ved ikke helt, hvordan resultatet bliver. Der er lidt krøller i håret som kompenserer for, at det er ved at være langt. Jeg har ikke tilbudt det..

Kh Åsa

Skrevet af Åsa, 27. marts 2021 10:40