Læs dagbog

Stenalderkost og bagedysten

En side i dagbogen "Dagen og vejen"
Skrevet af Åsa 27. marts 2021 18:13

Jeg har lige købt en kogebog, "grøn mad, let at lave" og har bladret lidt i den. Den er klimavenlig og kogebogen er delt op i de 4 årstiders grønsager og rodfrugter. En af opskrifterne matcher en af de retter jeg laver efter fri fantasi. Lidt sjovt. Men jeg skal igang med auberginer, dem er jeg ellers gået udenom. Jeg er ikke vegetar og bliver det helller ikke. Der er nogle vigtige vitaminer man kun kan få i animalske produkter som B12.

Jeg fandt på nettet en brugt "Stenalderkost" af Thomas Rode. Den bliver spændende at blive inspireret af. I den er der ingen opskrifter inkluderet korn.

I aften skal vi se bagedysten. Jeg har ikke købt kage til afsnittet, vi skal have solid kost, det må række 🙂 De er så dygtige de unge mennesker. Efter det, måske en film.

Vennen har bestilt langtidsstegt nakkefillet. Han kom selv med den. Nu er den på vej ud af ovnen efter 3 1/2 time. Den bliver mør som smør. Hertil blot kartofler og brun sovs.

Kommentarer fra andre brugere

Hej Åsa

Der er mange gode grøntsagsretter, dem elsker jeg også. Sjovt at du også laver ud fra fantasien. Det vigtigste er at få noget sundt (noget jeg godt kunne blive bedre til).

Det er sjovt at se junior bagedysten, da de er bestemt dygtige. Jeg håber, Malou vinder, hun er godt nok god og virker sympatisk.

Håber I hyggede jer med tv og god mad.
Kh jhn

Skrevet af JHN1, 28. marts 2021 19:00