Læs dagbog

Elvis, hunden og Mao 🎤🐶

En side i dagbogen "Dagen og vejen"
Skrevet af Åsa 29. juli 2020 11:34

Der er pt en masse om Elvis på DR2. Det mest tragiske er, at han faldt i kløerne på obersten. Obersten turde ikke flyve, derfor var Elvis ikke uden for sit land for at give koncerter ude i verdenen, og Obersten lavede Elvis om til en pengemaskine på godt og ondt.

Hunden skal neutraliseres. Den er falsk drægtig. Det fandt jeg tilfældigt ud af ved dyrlægen. Set i bakspejlet, har det stået på i længere tid efter løbetiderne. Så nu skal den have fjernet æggestokkene. Jeg skal ikke avle på hunden. Så jeg håber hunden falder til ro. Vennen synes det er synd, jeg synes det er synd at lade være med at neutralisere hunden. Så der er vi ikke enig. Dyrlægen og facebookgrupppen vedr. hunderacen mener også, at den skal neutraliseres. Så sådan bliver det.

Jeg satte en overskudsbog til salg i facebook. Vilde svaner af Jung Chang, den var godt slidt og jeg købte derfor en ny til reolen. Bogen er fabelagtig god og giver et godt indblik i Kinas komplicerede historie med Mao og tidden før, set igennem tre generationer af kvinder. Den stod til salg i 5 min. så var der bid. Nu er den sendt ud til andre læsere.

Kommentarer fra andre brugere

Elvis var en super interessant person. Forholdet til Colonel var bestemt i den mere tragiske ende af spektret. Det var som om, at Elvis - på mange måder - havde givet helt op, efter sin mors død i 1958.

Vildt, at det overhovedet kan betale sig at sælge en bog, når nu den også skal sendes på tværs af hele kongeriget.

Kh
Chloe


Skrevet af Chloe, 29. juli 2020 18:20

Hej Cleo

Faktisk kom køber til døren 😉 At den var sendt ud til andre, mente jeg, at bogen nu var på vej ud til nye læsere.

Ja, troede heller ikke jeg kunne sælge bogen.

Skrevet af Åsa, 30. juli 2020 10:27