Læs dagbog

En kolonihave

En side i dagbogen "Dagen og vejen"
Skrevet af Åsa 30. september 2020 11:21

Igår var jeg med hunden og vennen ude i en kolonihave ved Slusevej på Amager hos en af de andre hundevenner. Det var super hyggeligt og de 2 hunde kunne gå løs. Min smed sig inde i huset og kiggede ud på os, der sad langt nede i haven. Men vovsen var der med det samme, så snart vi gjorde antræk til at pakke sammen.

Jeg har købt et hundetæppe på nettet. Det bliver spændende om hunden vil bruge det. Det er ret flot med rødt mønster. Den har ellers ikke nogen hundeseng, da sofa, stole og seng bliver brugt. Men da den blev steriliseret lagde jeg et tykt vattæppe på gulvet. Det blev brugt. Så nu har jeg så købt et hundetæppe.

Jeg har købt en masse juleting - Brammingkravleniser, der skal klippes ud, stjerner der skal flettes, hjerter der skal flettes, et par julekrus, små gaveposer. Det skal bruges til julekalender til vennen. Derudover køber jeg sardiner og sådan noget. Det kan han godt lide. Jeg er i god tid, men lige pludselig er det 1. december.

Så for pokker. Nu er den psykotiske overbos lejlighed tom. Nu bliver det spændende, hvem der flytter ind. Håber ikke det bliver en ny støjsender. Det er moderen, der står for oprydning og flyttefolk. En dag var der en bil, hvorpå der stod "Vi henter dit skrald". De hentede en masse møbler. Moderen er hårdt spændt for med en næsten lam kæreste (sclerose) og nu en meget psykotisk 40-årig datter. Derudover har der været alkoholproblemer og dermed knaphed på ressourcer. Det er andelsforeningen, der står for salget. Det er en lejer-fraflytning, der nu omdannes til andelslejlighed.

Jeg er førtidspensionist og har været det i 10 år. Jeg har nydt hver eneste dag. Min dag er min egen og står ikke til rådighed for arbejdsmarkedet. Jeg har skam ydet mit i rigelige mængder, så nu nyder jeg.

Jeg ved ikke hvad vi skal spise i aften, men skal ned i supermarkedet lidt senere.

Kommentarer fra andre brugere

Det bliver nemlig spændende, hvem der flytter ind ovenpå!! Når det nu er en ejerlejligheder, er sandsynligheden for, at det bliver endnu en ”støjer” lidt mindre, er mit personlige gæt. Så kan du jo byde ham / hende velkommen med en lille ting fra det omfattende julearsenal!

Kh
Chloe

Skrevet af Chloe, 30. september 2020 16:11

Hej Cloe

Haha, det er helt afgjort en faktor, at det er andelslejlighed og ikke en lejelejlighed.

Men når det er sagt, så er der 5-6 beboere der er r.vtrætte af en nabo/genbo, fordi der bliver larmet med masser af musik og fester. Den ene fest blev godt nok annonceret i facebook-gruppen. Han skrev, nu da Pride er stort set aflyst, ville han holde et lille party, og naboer kunne komme i pyjamas og være med, hvis det blev for højt. De fleste, der køber en andelslejlighed er heldigvis fornuftige. De er nød til at passe et arbejde, for at få råd til at bo her 😉.

Hehe, det er helt klart en mulighed, at stille en lille velkomstting fra juleforrådet.

Hav en dejlig aften.

Knus Åsa

Skrevet af Åsa, 30. september 2020 17:37

hey åsa
Da jeg er end er føler meget for vores natur og floraen ,ville jeg da som jeg da altid meget glad for at følge året gang og jule er da også mig kær her ,vil jeg da sige ,at så tidligt med julen, står jeg af her.

Skrevet af cathrine, 1. oktober 2020 23:24

Hej Cathrine

Jeg er også i fuld gang med at købe julegaver og jeg skal snart til at klippe kravlenisser. De skal bruges til kalendergaver, så de skal være færdigklippede til sidste uge af november 🎅. Jeg er altid tidligt ude med at købe julegaver, på den måde spreder jeg udgiften ud på fflere måneder.

Skrevet af Åsa, 1. oktober 2020 23:43