Læs dagbog

Juletog, skøjter fra byttecentralen og solcellelampe

En side i dagbogen "Dagen og vejen"
Skrevet af Åsa 31. oktober 2022 10:20

Det unge menneske, jeg kender, sendte en sms her forleden dag. Har ellers ikke hørt fra hende siden foråret. Hun spurgte om, hvordan det gik osv. Hun var selv langtidssygemeldt. Barnet var blevet et "diagnosebarn", spurgte ikke ind til det. Jeg fortalte det gik fint her, og at jeg havde fundet nogle skøjter (gratis), der passer barnet. Så dem ville jeg sende, sammen med en blikvarebil fra Lidl, der både var en spilledåse og en kagedåse. Julegaverne til dem begge er bestilt. Det er et selvkørende tog og en solcellebordlampe. Det vil jeg også sende til dem engang i november. Jeg putter nok lidt godter i pakken og lidt andet, jeg har liggende.

Vennen er taget i haven for at lukke den ned for i år. I morgen er det en festdag i demokratiets tegn. Håber virkelig ikke hverken liberal allicance, Løkke, Pape, Støjberg, ny borgerlige eller venstre løber af med sejren. Jeg håber, at Sofie Carsten Nielsen stemmes helt ud, som hun er blevet spået.

Så er min tuner (forstærker) f...... gået i stykker. Når jeg tænder, klikker relæerne til, men efter 3 sek. klikker det ene relæ fra igen. Broderen (elektronikingeniør med speciale i forstærkertekning) siger, at det kan skyldes fejlstrøm, så relæet klikker fra, før højttalerne får fejlstrøm. Han vil kigge på det, men det ender nok en ny tuner. Imens må jeg undvære musikken og nøjes med radioens udbud.

I aften skal vi have hamburgerryg med salat og kartofler.