Læs dagbog

Mens vi venter på Dronningen

En side i dagbogen "Dagen og vejen"
Skrevet af Åsa 31. december 2020 17:25

Vennen er ude med hunden. Imens er jeg så småt gået igang med at tilberede nytårsmenuen. Den består af stegt flæsk med kartofler og persillesovs.

Vi har ikke købt champagne (jeg bryder mig ikke om det) eller kransekage. Men vi har gin med apelsinsmag og tonic. Det skåler vi nytåret ind med. Og så har vi havana rom og noget juice, hvis vi vil have mere. Det er rigeligt.

Dem på 5 sal skal have abefest. Det er en ung mand, der bor der, og de har slæbt stole og mad op. Jeg håber de har samfundssind og tager ansvar, at der ikke er flere end 10. De bor til modsat side af hvor jeg bor på 3.sal, så jeg vil dog få noget søvn i løbet af natten. Jeg har ørepropper, hvis det bliver umuligt.

Jeg var tidligere idag forbi en hundeven med en lille nytårsgave som var et raflebæger med terninger. Hun låner altid mine, når hun skal rafle med familien.

Jeg fik faktisk selv en nytårsgave. En stegepande på 28 cm. Jeg havde en 40 år gammel stegepande, der var udtjent af mærket Eva Trio. Bevares. Det var trods alt ikke den eneste stegepande. Jeg har vel ca 5 forskellige stegepander 🙂 Det kan godt betale sig at købe en "ordentlig" stegepande, de holder længst.

Godt Nytår 🎈

Kommentarer fra andre brugere

Hej Åsa

Det lyder lækkert med stegt flæsk. Jeg håber, I vil hygge jer! Og at du trods alt vil få sovet i nat. Rigtig godt nytår!

Kh jhn

Skrevet af JHN1, 31. december 2020 17:55