Læs dagbog

Jeg vil aldrig nogensinde snakke med dig igen!!

En side i dagbogen "oh yeah"
Skrevet af Elvis 10. januar 2018 21:46

Jeg synes det er lidt skræmmende at se hvordan en del brugere på chatten piller så meget i egen navle, at de ikke har bare en smule overskud at andre kan være i et humør som bare ikke er - godt!!
Nej man blokerer i et væk, så man kun ser dem man tillader.
Helt ærligt er det ikke en sikker måde til at blive ensom ?
Som jeg ser det, bør chatten være et sted hvor alle kan lukke damp ud af ørerne, men vi må også leve med at andre har den slags nedbrud.
En ting jeg dog godt kunne ønske mig -- og ja jeg er gammel osv osv -- De der score-forsøg og andre stærkt erotiske indslag. Kan I ikke godt holde dem i privat? Det er ikke lagt op som en erotisk chat, eller en dating-side. I hvert fald ikke som jeg har opfattet det. Jeg har opfattet det som et sted hvor der kan sludres om næsten alt.
Jeg oplevede det her i dag-----
Jeg var ved lægen-------
Min sagsbehandler forstår mig ikke----
jeg så noget vildt sjovt i dag-----
Jeg er måske gammeldags, og nogle vil nok sige snerpet, men at få sorteret sex-frustrationer og scoreforsøg væk, vil efter min mening give en mere hyggelig sludrechat hvor ingen skal føle sig forulempet

Kommentarer fra andre brugere

Hej Elvis.

Fint indlæg. Lige et par kommentarer:

Jeg synes chatten skal bruges bedst muligt af hver enkelt individ. Hvis det betyder at andre gør én i dårligt humør synes jeg at det er helt fint at blokere vedkommende. Det er vel bare en form for selvomsorg.

Og jeg kan til dels være enig med dig i dine betragtninger om seksuelle samtaler. Til dels. På den ene side synes jeg det til tider kan være for meget og tror at det i ny og næ får folk til at logge af i frustration (netop derfor er blok funktionen så god. Man kan blive hængende og få siet det fra man ikke gider at høre på).

På den anden side ved jeg det fylder en del for mange, heriblandt mig selv som har tilknytningsproblemer, mild socialfobi m.v. Og at det kan være befriende at kunne få et sted at tale om de her ting, på den ene eller anden måde. Hvis man ikke har kone, kæreste eller lignende, et meget lille netværk (hvis noget overhovedet) og ikke har fået kærlighed og sex i 10-20 år kan det til tider fylde så meget at det er næsten umuligt at undertrykke. Og munden løber som oftest over med hvad hjertet er fyldt med (eller noget i den stil..nu ka jeg sgu ikke lige huske det der mundheld).

Jeg kan kun opfordre folk til at gøre som de synes bedst. Gider man ikke høre på folks seksuelle frustrationer er det helt fint at blokere dem den dag. Vi har allesammen mindre heldige dage og fred være med det.

Reglerne siger følgende: "Det indskærpes, at der ikke skrives om emner, der kan virke anstødelige eller krænkende på andre brugere. Samtidig henstiller vi til, at alle skriver i et ordentligt sprog, der er frit af ukvemsord. Hvis alle fastholder en god tone i chatten, vil indholdet være til glæde og gavn for flest læsere. Husk på at der er mange, som er sårbare på grund af deres sygdom."

Jeg kan kun opfordre til at man konfronterer folk direkte med det. Og hjælper det ikke, kan man altid screenshoote nogle eksempler og sende til depnet for at få deres assistance.

Mht din overskrift: Det er et meget godt billede på hvordan jeg tror at nogle folk ser blokfunktionen. Som et slags "farvel for evigt". Sandheden er jo lidt anderledes. Man kan vælge at sige "i dag blokerer jeg dig sgu for jeg orker ikke at høre på det" og så ophæve blokeringen dagen efter når man igen kan holde den anden person ud.

Det var blot lige et par tanker. Vi ses på chatten.

Mikael

Skrevet af MK_forfra, 10. januar 2018 22:04

Jeg er faktisk slet ikke uenig
Nogle dage er andre mennesker bare "for meget" - fint nok at blokke dem, men jeg læser dit indlæg som en opfordring til at blokfunktionen måske kun kan virke i f.eks. 24 timer. Det synes jeg er en fantastisk god ide. Vi lever op og ned ad nogle mennesker - i virkeligheden kan vi ikke bare blokere, og tænke, at de er ikke-eksisterende. Din ide - som jeg opfatter som at lave blokfunktionen om til noget der gælder f.eks 24 timer er genial. Det er netop ikke en løsning at sige - jeg vil aldrig nogensinde tale med dig igen

Skrevet af Elvis, 10. januar 2018 22:21