Læs dagbog

tungsind

En side i dagbogen "Except for monday. Which was never good anyway!"
Skrevet af Frederik40 13. januar 2018 03:03mit ophold på denne lokation lakker mod enden.
jeg har klaret der okay synes jeg. der er meget smukt her. Men fremovet vil jeg søge noget mere lokalt. og ikke så turistet. blot ti kilometer væk er stemningen meget mere nær og oprigtigt. jeg er rimelig træt af. special price for you. og where you from. jeg begyndte efterhånden at komme op med de mest mærkelige nationer. japan var let nok. men så brugte jeg mikronesia. eller berings havet. de er jo ligeglade . det gælder om at bryde isen. og få noget solgt. absolut ingen oprindelig interesse i gæsterne.

nu har jeg midlertidigt ophold København. jeg har måtte opgive musikken. grundet smerter. i skadet skulder og hånd. det er meget tungsindig. da jeg jo holder så meget af at øve på et instrument. jeg syår til operation prima Feb. musikken vil jo altid være der. uanset hvordan det går.

når man er til demens gudstjeneste synger de demente jo med helt automatisk på de gamle salmer og sange. det jo forundrligt at de sange man hørte som barn. fra sine bedstefrorældre. som i østen stiger solen op. eller den lille ole. altid vil runge i baghovedet på en.

Jeg tror aldrig man helt glemmer det. det er fantastisk at se demente der ikke kan huske et minut tilbage. synge med på. i østen stiger solen op. eller .det var en lørdag aften. efter første takt. sange der fulgte dem gennem livet. som i glæde og sorg gav smil og lindring.

jeg håber min operation går godt. Men må også indse mine hånd motorik. aldrig bliver genoprettet til det der var. men så må man prøve finde glæde i det man kan.

mano mano. maybe this is as good as it gets.

Kommentarer fra andre brugere

blev til en del tsste fejl. typos. da jeg kun kan trykke med tommelfinger. godnat stol. godnat seng. Godnat måne. Godnat.

Skrevet af Frederik40, 13. januar 2018 03:34