Læs dagbog

En god lørdag

En side i dagbogen ""
Skrevet af Imozopia 28. marts 2020 16:51

Med fine og dejlige stunder.
Min søn, kæreste og den lille mand på 10 måneder kom og vi spiste frokoste her i baghaven.
Her i vores hus er vi så heldige, at vi som de eneste har en have med blomstrende buske og lige nu et stort gammelt mirabellatræ som blomstrer.
Selv når det bliver mørkt er det smukt og så ser det ud, som om en stor hvid sky er dalet ned her udenfor et af mine soveværelsesvinduer.

Så gik vi hen til det fantastiske sted og de kørte videre til min datter.
Min søn sagde, at han savnede, at kramme mig og for mig er hans kram de bedste i verden, men sådan er det ikke lige nu. Dejligt at se ham og være sammen med ham.

Min Georg Gearløs flamingostol giver stor glæde for mig og mange andre (:
Jeg tappede med en stor gren på vinduet hos veninden, som ikke må gå ud for sin datter og hun sagde ’velkommen hertil og vær så god at sætte dig ned’.
Så fik vi en lang snak og da jeg gik, sagde hun, at jeg ikke anede hvad det betød for hende og jeg svarede, at hendes glæde blev givet tilbage den anden vej.
Plukkede en forårsbuket under turen, tappede med grenen på hendes vindue efter at sønnike var taget afsted og smed en stor ostebolle og forårsblomster ind til hende.
Så jeg får og oplever også gode ting i de her dage.

Men er meget, meget bekymret for min søster, hendes datter, børnebørn og mand.
Min niece bor i San Fransisco og min søster en ½ time derfra over Oakland Bridge.
Lige da DK lukkede ned, skrev hun, at hun skulle opereres for sine brown spot på den ene kind, som nu viste sig at være en hudkræft, som kan sprede sig.
Turde først, at skrive til hende på Messenger i forgårs. Hun var på, men svarede mig kun kort og jeg bliver så nervøs,
Jeg har jo læst mig til, at Californien nu også er lukket ned og selvom hun er 78 sendte hun krydstogtsskibe afsted, en indtjening som betyder noget for at hendes dagligdag hænger sammen.
Og jeg har læst, hvor slemt det er derover, når man mister sit arbejde og hvad med min niece og hendes mand.
Og allerværst.
At Trumph er der.
Hvis jeg var troende, ville jeg nok bede hele tiden, men jeg tænker så meget på dem og det fylder rigtig meget.
Så fik jeg skrevet det ud og må sno min hjerne for noget nemt, men forhåbentligt alligevel okay aftensmad.

Pas på jer derude.
Imo


Kommentarer fra andre brugere

Hej Imo

Hvor dejligt med besøg og at se din søn og hans familie igen. Jeg savner også at få kram af M, men det må også vente. Bare det snart var overstået, eller bare man vidste, hvornår det var overstået, ikke.

Du er sød og omsorgsfuld, og dine ældre venner er med sikkerhed glade for dine besøg, om det er inde eller ude i denne tid. Så hyggeligt at I kan finde ud af det, og godt at vejret er så fint.

Jeg forstår godt din bekymring for din søster og familie. Ja, og især når de er så langt væk. Men kunne I ikke snakke sammen lidt oftere, eller ville det ikke gøre det bedre? Jeg håber det bedste!

Måske hjalp det lidt at skrive, det håber jeg. Jeg synes, det lindrer at skrive. Jeg sender dig de bedste tanker og et kram fra jhn

Skrevet af JHN1, 28. marts 2020 17:31