Læs dagbog

Julesokker

En side i dagbogen "Dagen og vejen"
Skrevet af Ingeborg 8. december 2018 12:34

Jeg har givet en julesok til en snart et-årig. Den et-årige forstår ikke julen, men det var sjovt at give ham den med indhold. Har i sjov sagt til hans mor, der er mere eller mindre ligeglad med julen, at han bliver en ny Hr. Gertrud Sand, hvis det står til mig :) Der er intet som julelys i et barns øjne.

Nu jeg var i julesokkernes magt, så fik min ven også en julesok med en dvd "The Julekalender". Den har han ønsket sig.

Idag skal jeg hente en lege bondegård til ham. Der er ingen dyr som tilbehør - dvs der ER faktisk dyr, dem hans mor legede med som 3-årig. Men dem får han først, når han forstår, at det engang har været hans mors. Så jeg må ud og lede efter brugte dyr. De er svimlende dyre, hvis man køber dem som nye. Indtil videre har jeg en traktor og en ladvogn fra dublo med en ko, jeg fandt i sommers på et loppemarked.

Juletræet - af plastik - er kommet op med lidt pyndt. Jeg har en flot stjerne fra Royal Copenhagen men den er alt for tung til plastiktræet, så jeg ha måtte skaffe en af de der billige lametta stjerner. Men det ser fint nok ud. Jeg har haft ægte juletræer, men hele stuen emmer af fugt, lige når det er sat ind i stuen med duggede vinduer. Det gider jeg ikke rigtig, selvom det er nok så hyggeligt.

Jeg fandt 3 porcelænsjuleklokker fra Royal Copenhagen også fra et loppemarked i fjor. De er hængt op i lysekronen. Og min store engel med trompet hænger på væggen. Så må det være nok. Det hele skal jo pilles ned igen efter jul og jeg gider ikke bruge en halv dag på det. Jeg er mest til store enkle ting. Små nisser overalt ser bare rodet ud. Dog står min 40 år gamle trænisse fremme. Det første julepynt jeg købte som teenager.


Kommentarer fra andre brugere

Lyder hyggeligt med julesokkerne
Er det dem du selv laver, ? Har set et billede af dem et andet forum
De er super fine

Skrevet af Lunaj, 11. december 2018 17:09

Altså, jeg strikkede en stor julesok til drengens mor, da hun var teenager. Jeg tror dog ikke hun har den mere. Jeg strikkede også benvarmere og strømper til hende. Jeg har aldrig set hende bruge det ligesom hun heller ikke har brugt de vanter jeg strikkede.

Så jeg besluttede med mig selv, at hun ikke skal have noget jeg har hjemmelavet. Det er lettere at købe noget fremfor at man har lagt sjæl i noget hjemmelavet, der måske ikke bruges.

Skrevet af Ingeborg, 11. december 2018 20:02