Læs dagbog

Løvfaldssommer

En side i dagbogen "Dagen og vejen"
Skrevet af Ingeborg 11. oktober 2018 11:11

I går var vi ude og slå græs på fællesarealet i haveforeningen. Det er en havepligt, man har hvert andet år. Det er nemt, plæneklipperen er elektrisk, så det tager ikke så lang tid.

Vi havde kaffe med og så selvfølgelig vovsen. Det er ved at være ved de tider, hvor vi plejer at lukke nyttehaven ned for sæsonen. Men det gode vejr udskyder det. Græsset gror fortsat på grund af varmen. Det er ikke til at slå græs, når møbler er pakket ned. Vi har spist mange kartofler fra haven samt solbær, stikkelsbær og hindbær. Æbler, rødbeder og majs er det også blevet til. Der er solbær og aroniabær i fryseren til vinteren.

Årets sidste loppemarked var i sidste weekend. Der købte jeg duplo legoklodser til en lille babypige. Hun er lidt for lille endnu. Men til sommer har hun alderen. Når hun bliver et år for hun en xylofon, den fandt jeg også på et loppemarked samt en lille trærangle med en klokke.

Jeg sad nede på havnen i går og nød det gode vejr. Tænk at sidde udenfor med en åben jakke 10 oktober. Det hører til sjældenhederne.

Min andelslejlighed er mange penge værd. Jeg har kun friværdi. Vil skrive mig op til ældrebolig og på den måde få friværdien, hvis jeg er heldig at få ældrebolig, når den tid kommer. Jeg kan alligevel ikke tage pengene med i graven. Jeg kan købe 3 huse på Falster for min lejlighed. Men hvad fanden skulle jeg der. Jeg elsker københavn og bor et fedt sted, som alle valfarter til om sommeren.

Kommentarer fra andre brugere

Hej Ingeborg

Det lyder hyggeligt med en havedag. Jeg slog også græs i går, men jeg håber, det var sidste gang.

Ja, det er dejligt vejr, og det er bare med at nyde det, men det gør du nok også, når du er ude med hunden.

Jeg vil ønske dig en god dag i solen.
Kh jhn

Skrevet af JHN1, 11. oktober 2018 12:55