Læs dagbog

Is i maven

En side i dagbogen ""
Skrevet af JHN1 1. februar 2020 08:07


Ikke noget nyt på boligfronten. Jeg kigger flere gange om dagen på nettet, men der har ikke været noget af interesse. Jeg er kræsen. Jeg ved, hvad jeg har, det er nok også det.

Jeg dagdrømmer meget. MEGET. :) Jeg drømmer om den perfekte lejlighed, ingen tætte naboer, altan, at kunne have vaskemaskine på badeværelset, mere plads osv. Jeg drømmer om, at der lige ringer en, der har en super god lejlighed til mig. Ja, hvor realistisk er det? Men i dagdrømme kan alt ske.

Jeg giver ikke op. Det må kunne lykkes. Indtil da holder jeg ud. Jeg ved jo, at det med støjen nok ikke bliver så meget bedre, selvom jeg flytter (jo altså, i dagdrømme gør det), så jeg prøver at indrette mig, så godt jeg kan her. Hørebøffer med og uden musik. Være så meget væk som muligt i hverdagen. Det er ikke en måde at leve på, men det gør jeg, for jeg ved ikke, hvad jeg ellers kan gøre lige nu.

Jeg bliver nødt til at have is i maven og ikke bare tage det første, det bedste, selvom jeg er desperat efter at flytte.

Jeg kunne godt tænke mig at kunne være mere afslappet herhjemme. Altså kunne tage hjem fra værestedet, hvis der er for meget uro og så komme hjem og bare have fred. Det ville simpelthen være så godt. Jeg trænger meget til noget ro.

Men alle mennesker har jo støj omkring dem, det ved jeg godt. Jeg snakker med en elev fra værestedet, og selvom hun bor i hus, har hun jo også støjende naboer. Så er det bare en anden slags støj. Ja, det er jo nok et livsvilkår, og hvordan kan jeg tillade mig at drømme om, at jeg bare lige sådan får mere ro. Men det gør jeg altså.

Ja, men lige nu sker der ikke så meget …

Der sker heller ikke så meget på de andre fronter.

På værestedet er der sket forandringer her efter jul, og det er ikke til det bedre desværre. Jeg vil ikke fortælle om det i detaljer, men det giver mere uro, og det er svært for mange af os. Nogle dage tager jeg tidligere hjem, men det er ikke optimalt heller, fordi der også er støj herhjemme. Jeg holder stadig meget af at komme på værestedet, og jeg holder af de fleste af de mennesker, der kommer der, men jeg skal samtidig tåle nogle ting, jeg har det svært med.

Jeg ville gerne, at der kunne ske noget andet også, men jeg er åbenbart ikke parat til det alligevel. Måske senere.

Tak for hilsener.

Imo, det kender jeg godt, det med at lave rod i det på computeren. :) Jeg håber, det var hyggeligt med barnebarnet?
Ja, jeg går med både livrem og seler, det er helt rigtigt, og nogle gange er det også for meget, og jeg ville ønske, jeg bare kunne og turde kaste mig ud i nogle ting. Men selvfølgelig skal jeg også være sikker, når det gælder en så stor ting som at flytte. Men med andre ting kunne jeg virkelig godt være mere modig. Ja, jeg vil tro, at du godt kender det. Vi er ikke trygge ved det uforudsigelige.
Det var godt, at du holdt ud mht den gamle lejlighed. Jeg holder også ud og håber på et mirakel her, ligesom det skete for dig. Det gælder nok om at være positiv og optimistisk.
Den sidste boligforening, ja altså, jeg kender et par stykker, der bor i lejlighed der, og de siger, at de kan høre naboerne, men jeg ved ikke, om der er meget lydt, nej, det er bare et gæt, fordi det er noget gammelt byggeri. Ja, du har ret, jeg kunne godt blive skrevet op og så se senere, for der ville nok alligevel gå nogle år, inden det kunne blive aktuelt. Lejlighederne ligger perfekt for mig i hvert fald. Jeg er bare lidt bekymret, fordi jeg ved, der bor mange udlændinge der, og jeg har erfaring med, at de taler højere, så måske ville det blive et problem. Men altså, så kan jeg jo skabe problemer overalt, ikke. Ja, måske skulle jeg få det hele undersøgt i næste uge.
Tak for begge dine hilsener og alle de gode tanker og idéer. Jeg er så glad for din støtte og forståelse. Det er rart at have nogen at vende tankerne med, hvis man kan sige det sådan. Og det er dejligt at læse, at du har det godt, der hvor du bor nu, for det giver håb for mig selv også, og så er jeg glad på dine vegne!

Chloe, ja jeg tænker også, at det ville være godt at bo i en boligforening, men det er bare svært alligevel, synes jeg, fordi der ikke er så mange her i byen. Men det er klart at foretrække, så jeg må virkelig overveje, om jeg kan leve med de ting, jeg er i tvivl om nu. Jeg ved, at man i den bedste af boligforeningerne ikke må have hund, og det tror jeg egentlig ikke bliver lavet om, men det ved jeg selvfølgelig ikke. Jeg tror ikke, jeg ville kunne leve ved siden af gøende hunde. Larmende hunde og larmende børn, puha. Det er nok værre end de gamle tudser her. :)
Den boligforening, jeg tænker på, er af ældre dato, så jeg tror ikke, der er særlig godt isoleret, desværre. Plus at jeg jo nok skal være over 55 år for at komme ind der, så der ville gå 3 år endnu. Men ellers ville det måske være et godt sted at bo. Jeg ved det ikke. Der er i hvert fald altan, og i nogle af dem kan man have vaskemaskine på badeværelset. Jeg ved ikke, om det ville være muligt i de andre lejligheder. Men det kunne man jo undersøge. Ja, det er da rigtigt, at det er et ekstra plus at kunne flytte internt, det er værd at tage med i betragtning.
JA, hvor har du bare ret, det bliver en hel besættelse, og jeg vil bare flytte NU. :) Det kører rundt i hovedet hele tiden, og jeg vil ikke vente. Jeg vil bare gøre et eller andet lige nu. Ja, det er SÅ rigtigt. Men jeg må besinde mig lidt og tage det stille og roligt, så jeg ikke gør noget uoverlagt.
Tak for din hilsen og alle de gode tanker. Jeg tror, du forstår mig, og det er rart. Det er svært at stå med alene, for jeg tænker hele tiden, om jeg vil gøre noget, jeg fortryder. Så tak!

Åsa, selv tak for din hilsen.

Juce, ja det er nok vigtigt at kunne slippe tankerne ind imellem, så de ikke sætter sig fast og trækker os endnu længere ned. Jeg synes, det er mega svært, for det kører bare rundt hele tiden, men det kender du jo godt. Ja, ved du hvad, når jeg danser zumba, tænker jeg slet ikke, for det er ikke muligt. Der danser jeg bare og er til stede i nuet, nyder dansen og musikken og de andre brugeres energi. Det er så fedt. Så din idé med at danse er slet ikke tosset. Jeg tænker hele tiden, at når jeg flytter, vil jeg rydde en hel masse op her, men altså, der kan jo gå 2 år endnu, før jeg flytter, så jeg skulle bare gøre alvor af det, ikke. Her trænger i hvert fald.
M er godt nok ikke leder på værestedet. :) Men hun er den bedste personale, og jeg får mange gode snakke med hende, også om at flytte. Vi snakker også en del om det i stuen, og jeg får gode idéer, og det er rart.
Jeg lokker mig selv med slik, haha. Men din far er slem, du må holde ham i ørerne! Jeg falder i med slik hele tiden og især i weekenderne, og det er så frustrerende. Men ja, måske en dag finder vi koden til at stoppe det her misbrug? Jeg ved det ikke. Jeg ville have det okay med at spise slik hver weekend, hvis det bare ikke var så voldsomt. Det skal ikke være alt eller intet, men bare lidt mindre, ikke.
Tak for din hilsen, ven. Jeg håber, du har det nogenlunde. Det er sødt af dig at finde energi til at skrive, selvom du ikke er på toppen selv. Pas godt på dig selv, ikke.Kommentarer fra andre brugere

Ja jhn.
Du må have is i maven og holde hovedet koldt, så du ikke flytter fra asken til ilden.
Jeg kan godt både se og forstå, at det ikke er holdbart, når du ikke kan finde ro i dit eget hjem og det må slide på dine psykiske kræfter og de ressourcer som du har.
Alle har jo brug for at have et hjem og et fristed.

Jeg synes, at det er rigtig godt, at du gør en stor indsats, for at finde en ny bolig og også fint, at du har drømme om superstedet.
Måske falder den perfekte lejlighed ned fra himmelen og over dig :)
Det vil jeg ønske for dig og krydse fingre for.

Og tak for dine tanker til mig.
Jeg har de to drenge på skift hver weekend, fordi de aldersmæssigt ligger så tæt på hinanden - psudeotvillinger.
Nemmere med en ad gangen og de har også brug for, ikke altid at være sammen og her kan de så hver for sig, få den fulde opmærksomhed.

De er en fantastisk glæde i mit liv <3 :)
Og det er ret vigtigt lige nu, så jeg orker det her kræftudredningsforløb, som snart har varet 2 år.
Det burde jo være løgn og ikke kunne lade sig gøre, men jeg har været igennem 2 PET/CT scanninger og kan ikke lige nu huske hvor mange CT både med kontrast og lavdosis.
Sidt nævnte var jeg til i går og jeg venter på svar/indkaldelse.
Har selv forsøgt at se billedresultatet, men det er ikke vurderet eller lagt frem endnu, for nu vil jeg og skal jeg sg have at vide, om jeg er købt eller solgt.
Så hvis du ikke lige hører fra mig, er det fordi jeg måske skal tage stilling til alt muligt og umuligt i min nærmeste fremtid.

Kh. ImoSkrevet af Imozopia, 4. februar 2020 10:03