Læs dagbog

Ikke noget særligt

En side i dagbogen ""
Skrevet af JHN1 1. december 2018 08:32


Dagen i går gik bare så stærkt. Men det er rart.

Jeg var i fitnesscenteret en time.

Så var jeg på værestedet i 4 timer, og det var rigtig hyggeligt. Vi fik også pyntet lidt til jul. Og M var der, efter at jeg ikke havde set hende en uge, så jeg snakkede en del med hende. Jeg synes nogle gange, jeg snakker for meget, men jeg er god til at tie stille, når de andre snakker, så jeg giver dem plads også. Faktisk bliver jeg stadig nogle gange kaldt stille, hvilket jeg slet ikke forstår. Men det er rigtigt, at jeg stadig har svært ved at snakke, hvis der ikke er personaler der til at hjælpe med at holde samtalen i gang. Ellers skal den anden bruger være god til at snakke. Nej, jeg øver mig, og det bliver hele tiden bedre. Jeg kan godt snakke en-til-en nu, selvom det stadig kan være svært.

Efter værestedet gik jeg hjem og derefter ind i byen.

Så gik jeg hjem og cyklede og crossede.

Så gik jeg ned i byen igen for at kigge på julebelysningen og nogle juleboder. Det var hyggeligt. Jeg købte også sådan en blazerjakke til den kjole, jeg skal have på til vores julefest på værestedet i næste uge. Jeg havde prøvet kjolen med en trøje, men det så grimt ud, men nu er det helt perfekt. Og jakken kan jeg bruge til alt muligt andet også.

Jeg kom hjem og crossede de sidste 10 minutter, og så fik jeg sund mad (bønner og fiskefrikadelle i ovn) og usund slik, haha.

Og så fandt jeg ud af, at min mail alligevel virker???? Jeg havde prøvet på værestedets computer, og der kunne jeg sagtens komme ind, så jeg tænkte, at det jo ikke kunne passe. Så prøvede jeg at gå ind under menu, selvom der stadig stod, at der var fejl, og at jeg ikke kunne komme på. Men det kunne jeg! Det vil sige, at det har jeg sandsynligvis kunnet den sidste uge, men det har jeg bare ikke vidst, fordi jeg er bange for at trykke forkerte steder, og fordi de på Yousee ikke havde sagt noget om, at jeg kunne prøve det. Det er faktisk lidt frustrerende. Men jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre nu, når der stadig står fejlmelding. Jeg tror, jeg vil skrive til Yousee og spørge. Nå, men sådan umiddelbart ser det ud til at virke. Meget mystisk!

Ja, så var den dag gået, og jeg gik tidligt i seng, nu hvor der ikke er danse-underholdning mere.

I dag vil jeg ikke i fitnesscenteret, for min vægt er ok, og jeg har jo crosseren og cyklen. Så må jeg se, om jeg kan lade være med at spise så meget.

I går var én lang fristelse. Jeg var i Kvickly, hvor jeg normalt aldrig kommer. Jeg gik hen til bageren. Ej, jeg vil have en bolle. Nå, så var der (heldigvis) ingen til at ekspedere, så jeg gik igen. Første hurdle klaret. Så gik jeg forbi en bager. Skulle jeg? Nej J, du har aftensmad og slik derhjemme. Okay, jeg gik forbi. Så kom jeg forbi Føtex. Ej, jeg kunne lige se, om de havde en rigtig fed kage. NEJ, du har stadigvæk mad og slik derhjemme. Så jeg sjokkede hjem, og ja, så gik det jo helt fint med mad og slik, og jeg havde på ingen måde behov for mere. Jeg var SÅ glad for, at jeg ikke havde købt mere.

Men jeg har tænkt mig at klage (haha) – de har ikke længere mit yndlingsslik i Føtex, og de har også droppet det i Rema. Det er fudge med havsalt, dem der er pakket ind. De er SÅ gode, haha. Ja, jeg overlever jo, men jeg har det meget med sådan i perioder at ”dyrke” noget bestemt slik. Så var det skildpadder, så var det kakaomælk, så var det popcorn osv. Ja, lige nu er det blandet slik, og altså især fudge, men det ændrer sig måske igen.

Nå, men ellers sker der ikke så meget. Jeg havde det okay i går. Lidt irriteret ind imellem, men ikke sådan voldsomt. Jeg øver mig på at sige, ”det er kun en lyd”, når det støjer, og jeg prøver at tænke, ”jeg vil være glad i dag”. Måske en dag det begynder at være sandt.

Mælken, haha hyler du, når du er ved tandlæge, jamen det har jeg også lyst til, for det er virkelig ubehageligt! Jeg hader det! Men ja, jeg er blevet bedre til at ligge stille, det er jo meget godt, selvom jeg har lyst til at flygte!
Åh, jeg er glad for, at du siger, at din tand holder fint, for jeg er så bange for, at min skal knække igen. Jeg vil ikke til tandlæge igen, og jeg vil ikke bruge alle de penge på en krone. Så det SKAL bare holde! Så du havde også svært ved at tygge lige først, ja man er sgu lidt bange for det, ikke. Men i går opdagede jeg pludselig, at jeg spiste min mad med den side, haha. Til gengæld blev alt slik spist med den anden side. :)
Ja, jeg kan også godt lide at sidde ved computeren om morgenen. :)
Jeg vil gerne komme og spise en masse kage i stedet for at se ”Vild med dans”, haha. Jeg vil endda selv tage noget med. :) Eller bedre – vi kan begge to komme med kage, og så kan vi bare æde løs, haha. Men husk, jeg skal have kermitkager, for det er længe siden, jeg har fået dem. :)
Mange tak for din hilsen, søde ven. Kan du nu have det godt!Kommentarer fra andre brugere

Hej JHN.
Det lyder da som en hyggelig dag i går . Det var da dejligt at M var på værestedet hun er jo god for dig at snakke med og måske lette lidt på stemningen hvis ved hvad jeg mener .

Åh altså det lyder vildt besværligt med den mail ... Er bare glad for min virker og den kommer på min mobil når jeg får noget . Sådan noget skal sq bare virke uden problemer især hvis du betaler for det ja øv . Men godt hvis det bare virker lidt nu he he ...

Det er da super flot du ikke købte en hel masse i går .. klap lige dig selv på skulderen søde ven . Du fortjener jo bare at have det godt .

Øv at de ikke har dit yndlings juleslik ...Men jeg håber du finder noget andet godt eller måske finder det i en anden butik . Jeg kender ikke lige det slik men jeg kender alt for godt det der med at have noget yndlingsslik ha ha ...

Ja gu hyler jeg og skriger når jeg er til tandlægen ha ha ... Ja der var faktisk en gang hvor de bad mig dæmpe mig .. jeg tænker ikke over det lige når det sker men jeg er bare virkelig bange . Ja sådan er det altså bare .
Jo min tand holder altså fint og jeg har en tand jeg fik lavet lige inden mit bryllup og det er altså snart 7 år siden og den holder helt fint . Så det gør din sikkert også det håber jeg for dig . Klart nok jeg passer jo på men tænker faktisk tit ikke over det mere heldigvis .
Ha ha du kommer bare så disker jeg op med kage og julegodter jeg er sååå meget i julehumør og har lyst til juleslik i dag.

Nu ved jeg vild med dans er slut men ser du julekalender ?? det gør jeg så ikke men måske kunne du hygge med det istedet ja bare en ide .

Jeg håber bare du hygger dig i dag og slapper af . Pas nu på dig selv min søde ven og jeg håber dine naboer er stille i dag .
Knus og mange tanker fra Mælken


Skrevet af Mælken, 1. december 2018 15:59