Læs dagbog

F*ck

En side i dagbogen ""
Skrevet af JHN1 2. februar 2019 08:30


Jeg fik allerede brev fra OUH i går. F*ck, jeg er slet ikke parat! Nå, men jeg skal til forundersøgelse den 21. februar. Det vil jo så også sige, at jeg skal derud igen, hvis det er rigtigt, at det er noget, der skal væk. Jeg magter det ikke.

Hvordan er det blevet sådan, at jeg ikke kan overskue noget?

Ja, og så fik jeg et spørgeskema, som jeg ”lige” skulle udfylde. Seriøst, der er 11 sider! Jeg mener, jeg skal bare have taget noget væk fra mit øre, det er jo ikke en kæmpe operation. Nå, men de må jo have en pointe med det. Jeg må få det gjort i dag. Lige i sådanne situationer ville jeg ønske, der var nogen hos mig, der kunne hjælpe. Altså f.eks. skal jeg udfylde, om jeg tager medicin, og så er jeg i tvivl, om det kun er almindelig medicin eller også naturmedicin?

Jeg ved ikke, om jeg vil spørge min mor, om hun vil køre for mig. Eller om hun vil tage med mig bare, så kunne jeg betale togbillet og taxa. Jeg føler mig så lille. Og hvad, den dag mine forældre ikke er her mere, hvad skal jeg så gøre? Er det så bedre at forberede mig på det allerede nu? Men jeg ved også, at hun vil tilbyde det, når jeg fortæller mine forældre om det, og det gør jeg jo.

Jeg kunne også spørge på værestedet, men jeg er usikker på, om de må tage med til sådan noget.

Den 21. februar starter der også mindfulness på værestedet, og det har jeg meldt mig til, men jeg håber, jeg kan nå tilbage. Hvis de ikke er forsinkede på sygehuset, burde det kunne lade sig gøre.

Åh, men jeg orker det ikke …

Og det værste er, at det er selvforskyldt, for det er selvfølgelig solrelateret.

Ja, men ellers gik dagen i går sådan nogenlunde. Jeg var småirriteret ind imellem, men ikke overdrevet. Det var dog lidt svært på værestedet, fordi der var en del uro. Men jeg klarede at være der, selvom M havde fri, og det i sig selv er en sejr.

Jeg kan mærke, at det bliver en tung dag i dag. Jeg orker den ikke rigtig. Der er ikke noget i fjernsynet til at holde mig beskæftiget. Jeg må ikke over-overspise. Hvad skal jeg finde på. Jeg vil spørge ”lillebror”, om han vil gå en tur, så kan det være, det hjælper.

Tak for hilsener.

Mælken, ja jeg håber, det bliver godt med ham psykiateren, og at han har nogle forslag til, hvad jeg kan gøre for at få det bedre (f.eks. tag den her medicin, så er du ikke støj-sart mere – ja, jeg drømmer). Ja, min læge kender mig efterhånden godt nok til at kunne hjælpe og være mellemled.
Ja, det skal nok gå med øret. Jeg er stadig mest overvældet af alt det praktiske, men jeg tænker også, at det bare skal overstås og så komme videre. Jeg må prøve ikke at tænke over det. Godt at høre at din papfar ikke havde problemer, og at der ikke var noget bagefter. Det er altid dejligt at høre succeshistorier. Ja, min underbo får også fjernet noget med mellemrum, og han er jo trods alt blevet 90. :) Tak fordi du er der og vil støtte mig!
Lyrica får jeg for angst, men min læge mente, det kunne hjælpe med en højere dosis pga støj-sartheden. Det gjorde det bare ikke.
Ja, væk med de dumme tøser, og så må du finde nye venner, hvis du har lyst og ellers fokusere på dig selv, så du kan få noget ud af undervisningen.
Gentagelser er nemlig rigtig gode, det synes jeg også. Det er trygt.
Tak for din hilsen, søde ven. Jeg håber også, du får en god weekend!

Chloe, ja jeg er ikke bekymret for øret, for jeg tror ikke, det er noget alvorligt, men det praktiske er overvældende. Du har ret, og det er faktisk godt sagt, det med at blive ved med at gå i stedet for at lade sig overmande. Ja, der er heller ikke andre muligheder.
Tak for din hilsen og kan du have det godt.

Kirae, tak for din hilsen.Kommentarer fra andre brugere

Hej JHN

Den 21. februar synes jeg er lang tid for en forundersøgelse på evt. kræft. Men nu er det sat i gang. Når du har fået taget en biopsi, og det viser sig at være kræft, så ringer de til dig, at du skal komme forbi til en samtale og resultatet. Er det ikke kræft, får du måske bare resultatet i et brev eller telefonsamtale. En ting er sikkert, lægen fortæller ALDRIG, at det er kræft over telefonen, lægen skal sidde med personen overfor sig.

Du skriver bare al medicin ned, de er også interesseret i om du tager helsemedicin. Ligeledes vil de sikkert vide alt, hvad du er allergisk overfor.

Skal man involvere sine forældre ved at fortælle hvad man skal til undersøgelse for eller ej. Det er svært, for giver man dem unødige bekymringer på noget som ikke er noget. Jeg har ikke noget svar. Nogen tager afsted alene. Andre har mand, kærreste, veninde eller voksne børn med.

Jeg håber, det blot er en allergisk irritation, der ikke vil hele.

Knus Ingeborg

Skrevet af Ingeborg, 2. februar 2019 11:06

Kære JHN1

Først og fremmest tusind tak for din hilsen og råd, det tager jeg til mig.

Dernæst så håber jeg at du kommer til at kunne overskue det hele igen, og at inden du får set dig om er den 21.
Jeg synes altid det er rart at have en ekstra med på sygehuset, måske også det gør at man ikke får så mange dumme tanker om hvad der evt. Kunne være galt, selvom det nok er ingenting.

Mange tanker

Skrevet af Jegkan, 2. februar 2019 21:40

Hej JHN fedt med mind fuldness ja er kedafdet gik ik godt med mine forældre de er blevet alt for gamle for bestemte.Jeg vil holde lidtpause fra dem. Blev kedafdet deres handle måde idag..tror det går dem på angående min bror ,men det skal ik gå ud over mig.jeg håber du Erik tror os min far er for dominerende over for min mor knus fra kirae

Skrevet af kirae2002, 2. februar 2019 21:48

Er ok sorry stavefegl

Skrevet af kirae2002, 3. februar 2019 05:41