Læs dagbog

Ikke alligevel

En side i dagbogen ""
Skrevet af JHN1 2. december 2018 08:13


Det var en udmærket dag i går.

Jeg sov længe og gik så til bageren og købte en spandauer. :) Så gik jeg en tur til, crossede og gik i bad. Så skrev ”lillebror”, om jeg ville gå en tur. Jeg ville lige i genbrugsbutikken for at sige hej til min mor og for at købe lidt nisser til værestedet, for dem mangler vi, så jeg ville donere lidt. De havde nu ikke så meget desværre.

Nå, men derfor endte det med, at vi gik tur inde i byen, og jeg var med ham inde at købe parfume. Det var hyggeligt, og han var så glad for, at jeg tog med. Så gik tiden også godt med det.

Ellers gik dagen med at motionere det sidste, handle, vaske, skifte sengetøj, rydde op osv.

Ja, og spise, men jeg fik da nok til sidst, haha. Utroligt, men sandt.

Jeg fik også skrevet et par mails igen, det har jeg nu savnet.

Underboerne var stille det meste af dagen. Sådan kan det også være. Det er rart.

Jeg havde det lidt underligt i går. Jeg var svimmel og utilpas om morgenen, og om aftenen nøs jeg en periode, og det føltes som om, jeg havde feber. Det havde jeg ikke, men mine øjne brændte, og jeg var træt. I dag er der ikke noget. På en måde kunne jeg godt tænke mig at være syg. Bare smide mig i sengen med feber. På den anden side er der værestedet, frisør, julefest osv., og så har jeg jo ikke lyst til at være syg. Så nej, ikke alligevel. Men den der med at slippe de daglige motions-rutiner og så bare slappe af og være lille, den er tiltalende. Ja, og så også tanken om at være syg og måske ikke kunne spise så meget og så tabe mig. Der er meget i det. Men nej, på den anden side ikke. Det er upraktisk at være syg. Ja, og det blev jeg jo så heller ikke.

I dag kommer der skiskydning. :) Ja, så det skal jeg se og ellers bare motionere og slappe af. Ordne lidt praktiske ting.

Mælken, ja det var rigtig dejligt, at M var der igen, ja det hjælper på humøret.
Ja, det virker til, at mail virker nu, så krydser jeg bare fingre for, at det holder. Jeg kan ikke se det på min telefon, for min telefon nægter at acceptere min kode, lige meget hvor ofte jeg får lavet en ny. Der er hele tiden noget! Men dejligt at dit virker, ja det skal det sgu!
Det er ikke juleslik, de ikke har, det er hverdagsslik, haha. Ja, nu er det to butikker, der ikke har det, men du har ret, jeg kunne kigge andre steder. Men jeg er sur, haha.
Haha ej bad tandlægen dig om at dæmpe dig, jamen du kan da ikke gøre for, at du er bange! Da jeg var lille og gik hos børnetandplejen, var der også en tandlæge, der sagde til min mor, at nu ville hun ikke have mig som patient mere, fordi jeg var så hysterisk (= bange). Jamen, ja sådan er det jo, som du siger. Men godt at din tand holder, og at den anden holder efter så mange år. Ja, ”lillebror” havde også lige været ved tandlægen, hvor de havde sagt, ”den holder forhåbentlig”, så måske er det noget, de siger til alle for at være på forkant, haha. Jeg håber, det holder, puha.
Er du så meget i julehumør, jamen det er da dejligt, haha. Kan du ikke sende noget herover? :) Jeg kan slet ikke forholde mig til, at det er jul snart. Jeg gider oprigtig talt heller ikke, haha. Men det glæder mig, når andre glæder sig. :) Jamen så lad os hygge med en masse smovs, haha.
Ja, jeg ser ”Pyrus” og ”Tvillingerne og julemanden”, men den nye for børn vil jeg ikke se. Men jeg kan godt lide julekalendere, sådan noget at følge med i hver dag, det er hyggeligt. :) Også selvom det mest er for børn, haha.
Mine naboer var ret stille faktisk, det var dejligt. :) Jeg håber også, I finder ud af noget, så I kan slippe for de irriterende polakker!
Mange tak for din hilsen og kan du nu have det rigtig godt, min ven. God dag hos din mor!Kommentarer fra andre brugere

Hej vil bare give dig et knus håber du er ok er du kommet i julestemnining har åbnet min fine julekalender jeg fik af min mor og haft kalenderlyset tændt har dog ik advendts krans men har nået der ligner skal snart lave aftens mad hvad skal du have idag har ik bestilt færdig retter dennegang vil selv lave maden nu det er bedre og det feder ik nær så meget men du må have en god aften vil se Vinterbyøster på Bonanza kh fra kira🕊🕊🕊

Skrevet af kirae2002, 2. december 2018 15:44