Læs dagbog

Mærkeligt

En side i dagbogen ""
Skrevet af JHN1 4. januar 2021 13:01


C var her jo i lørdags, og det var rigtig hyggeligt. Vi spiste guf og spillede kort, og så var vi ude at se lejligheden. Hun syntes, den var fin. Men hun kunne også godt følge min tankegang i forhold til, at det måske bliver en midlertidig bolig. Hun syntes, det var helt naturligt. Hun syntes også, at altanen var god. Hun driller mig lidt med, at jeg kun har taget lejligheden pga. altanen, ha. Ja, det er ikke meget løgn.

På værestedet siger de også, at det er helt fint, hvis det kun bliver en midlertidig bolig. Jeg tror ikke, jeg har snakket med nogen derude, der har sagt noget andet. Det er rart, for så føler jeg mig ikke så dum. Altså fordi jeg har sagt ja til lejligheden, selvom jeg er usikker på, hvor længe jeg vil bo der.

Mine forældre tænker anderledes, kan jeg godt mærke. De synes, det er for dyrt og besværligt at flytte. Men jeg skal huske, at det er mit liv, og at jeg kan gøre, som jeg vil, så længe jeg har pengene til det.

Jeg har købt for lidt flyttekasser. Jeg ved godt, man kan låne dem hos flyttefirmaet, men så tænker jeg, at jeg skal pakke ud med det samme og også passe ekstra på kasserne. Derfor ville jeg have mine egne. Jeg endte med at købe 28 kasser, og så havde jeg 5-6 stykker i kælderen. Men det er slet ikke nok. Jeg har fyldt nogle sække også med tæpper, puder og lidt tøj mm., hvor det ikke gør noget, hvis det bliver krøllet. Jeg har dog også måttet fylde nogle sække med fotoalbum og andre ting.

Jeg har spurgt min mor, om vi kan køre et løs med sække derud, og det ville hun meget gerne. Hun har jo sagt, at jeg bare skal sige til. Så behøver flyttefolkene ikke slæbe med så mange sække, for det er de jo ikke så meget for. Så min mor kommer onsdag, for der skal hun alligevel hjælpe mig med at hente nogle tørrestativer, jeg har bestilt. Så kører vi sække og småting ud, og så på torsdag kommer hun igen, og så kører vi tv, computer osv. derud. Puha, jeg er godt nok taknemmelig for, at hun gider hjælpe så meget.

Jeg var ude at gøre rent søndag, og der gik det bedre med låsen, men den er stadig mærkelig. Måske jeg finder ud af det efterhånden. Der var godt nok beskidt i køkkenet. De havde vist ikke gjort rent, inden de flyttede. Men nu er der renere i hvert fald.

Der har været rigtig stille, alle de gange jeg har været der her i weekenden. Jeg er godt klar over, at det nok ikke varer ved, men det er da rart at vide, at der er stille ind imellem.

Jeg har igen spurgt min næsten-underbo, om han vil køre noget på forbrændingen. Jeg havde en del små kommoder og lignende, som min mor og jeg i hvert fald ikke kan bære op og få proppet i bilen, og naboen har jo trailer. Han har sagt, at jeg bare skal sige til, så jeg tog mod til mig (længe). Jeg hader at spørge om sådan noget, men han ville rigtig gerne. Han har jo så fået 4 havestole, skovl, spade, øl, fryser og 6 trækasser af mig, så måske det er i orden. Jeg kunne alternativt have bedt flyttefolkene om at køre det væk, men nu har han altså sagt ja. Det er super fint. Jeg har jo kun kendt ham i 4 måneder, men han er altså virkelig flink.

Jeg er stort set færdig med at pakke. Alt er sorteret i kælderen nu, så der er bare lidt, der skal køres væk. Og det meste er pakket i lejligheden også. Det er bare lige det sidste, jeg skal have pakket den sidste dag.

Det er sgu godt nok mærkeligt, at jeg skal flytte. Jeg håber virkelig, at det ender godt. Jeg kommer til at savne nogle ting her, men måske bliver jeg også glad for det nye sted. Det håber jeg. Men ja, mærkeligt, det er det.

Tak for hilsener.

Åsa, det er en god indstilling at have, synes jeg, at hvis du kan lide tingene til dit hjem, så passer de også til. Altså, mit hjem er en blanding af nyt, gammelt, genbrug osv. Der er så absolut ingen stil, haha. Jeg skal også bare have to helt almindelige lamper, det er ren praktik. Jeg har virkelig mange ting, og intet passer sammen, men jeg kan godt lide det, og det er jo det vigtigste. Så ja, jeg er enig med dig.
Tak for din hilsen og de gode tanker.

Mælken, pyt med det, man kan jo ikke nå alt, og du har nok at se til. Men tak for hilsener, dejligt at høre fra dig igen, jeg har tænkt på dig. :)
Ja, hvad er der med nytårsaften. Det er som om, det nogle gange er lidt kørt op, og det skal absolut være sådan og sådan og virkelig festligt og meget at drikke og spise osv. Men jeg ville nu alligevel ønske, at jeg ville hygge mig lidt i stedet for bare at gå i seng. :) Jeg håber, du havde en god aften, selvom manden ikke var hjemme.
Tak for din hilsen og alle dine søde tanker og ønsker om god flytning. Ja, jeg håber bare SÅ meget, at det går godt. Jeg synes, det er svært at skulle væk herfra, selvom jeg virkelig ønsker det samtidig. Pas på dig selv, min ven.

Chloe, ja det er en virkelig stor altan, det er super dejligt.
Hvor kan jeg bare godt bruge dine ord omkring flytningen, tak. Ja, jeg ønsker virkelig bevægelse, og det er da så rigtigt, at det er fint her og nu, og at det er ok at flytte, selvom det ikke er den perfekte lejlighed. Det giver mig ro, at jeg kan tænke på den måde. Ja, jeg ville netop ikke vente i årevis på den helt rigtige lejlighed. Måske skal jeg bare bo der et par år, og så kommer den perfekte bolig, hvem ved.
Jo, jeg kan nok godt smøre låsen indvendig, men når jeg skal låse den fra ydersiden, så ved jeg ikke, hvordan jeg skal gøre, for den er mærkelig. Det er som om, den skal drejes flere gange rundt, eller at håndtaget skal stå på en bestemt måde, jeg ved det ikke. Jeg synes dog, det er gået bedre her de sidste gange. Men det er rigtigt, jeg kan prøve at smøre den indvendigt, jeg tror, jeg har noget, jeg kan bruge.
Tak for din hilsen og de fine ord.

Juce, ja jeg håber, du har ret i, at det bliver godt, når jeg først er flyttet. Det er jo ofte sådan, at tankerne inden er værre end virkeligheden. Men ja, jeg ER nervøs. Når du skriver, at du vil ændre på jeres situation, betyder det så, at du også gerne vil flytte?
Ja, nu har låsen virket bedre de sidste gange, så 7 9 13, jeg håber, det bare var startvanskeligheder. Jeg bliver også nemt stresset og ja, overtænker, som du siger. Det er tosset, men svært at ændre på. Jo, det skal nok gå med køkkenet. Der er opvaskemaskine (som jeg ikke bruger), og den kan muligvis skiftes ud med et skab/skuffer, der står i kælderen. Det ville udlejeren lige måle op, men det ligner køkkenet, så jeg tror, det er noget, der har stået der før. Det ville hjælpe en del på det. Det lyder voldsomt med vaske-skænderierne, ja godt du ikke skal høre på det mere. Jeg er også spændt på naboerne, som udlejeren betegner som ”flinke”, så det håber jeg, han har ret i. :)
Ja, jeg skal til at lægge det med støjen bag mig på den ene eller den anden måde. Forhåbentlig er der ikke så meget støj, og ellers må jeg virkelig arbejde mere med det, for det fylder alt for meget.
Tak for din hilsen, søde ven. Jeg håber også, dit nye år bliver fyldt med gode oplevelser og masser af kærlighed. Jeg tænker tit på dit lille barnebarn, og hvordan det går med hende.Kommentarer fra andre brugere

Hej JHN

Bare en hilsen fra mig :)

Knus

Skrevet af ette, 5. januar 2021 09:25

Den forandring som du har ventet så længe på, er jo lige ved at ske (:
Jeg ved godt, hvor mange praktiske ting, du lige står midt i, men hvad med udflytnings og indflytningssyn?
Hvis udlejeren har mere end et lejemål, skal de altid afholdes og det er vigtigt..

Der burde have været holdt indflytningssyn, da du fik nøglerne overdraget til dit nye sted.
Hvis ikke, så skal du forlange det hurtigst muligt og jeg mener, at man har 14 dage til at gøre opmærksom på fejl og mangler.
Jeg linker til lejeloven om udflytningssyn og i egen interesse, så læs også om indflytning.

Der er mange gode regler til, hvordan man skal forholde sig under begge slags syn.
https://www.lejeloven.dk/lejer/fraflytning

Kh. imo

Skrevet af Imozopia, 6. januar 2021 09:31