Læs dagbog

Det er lidt mit problem

En side i dagbogen ""
Skrevet af JHN1 4. februar 2019 06:31


Det var en bedre dag i går.

Underboerne var stille, og jeg er sikker på, at det med støj har meget med min sindstilstand at gøre. Jeg er meget gladere, når her er stille. Jeg bliver ikke så frustreret.

Jeg lavede ikke det store, men det var det sædvanlige med motion, små opgaver, skrive et brev osv.

Jeg skal blive bedre til det med støj. Jeg ved bare ikke hvordan.

I dag skal jeg snakke med en anden personale (hvis hun har tid), for M foreslog, at vi fik nogle andre øjne på. Det er jeg tøvende gået med til. Jeg vil gerne have hjælp til det med støj, stress, skemaer og tanker om vægt. Jeg bliver nødt til at prøve alle muligheder af. Det er en rar personale, så det er okay, men jeg føler mig stadigvæk mest tryg med M.

Jeg arbejder med tingene, det ved jeg, men gør jeg nok, og gør jeg det rigtige? Jeg snakker meget om, hvad der er galt, men jeg føler ikke, jeg er god nok til at gå ind i det bagefter. Jeg vil så gerne følge alle de gode råd, men hvis de ikke virker hurtigt, så giver jeg op og er ikke vedholdende nok. Det er lidt mit problem.

En ting jeg bliver ved med er zoneterapi, og det skal jeg til i dag. Jeg synes ikke, det hjælper på støj-sartheden, men jeg kan mærke, det er godt for mig på andre måder.

Ja, jeg må blive ved med at kæmpe. En dag vender det hele måske, og så ville det være trist, hvis jeg havde givet op undervejs. Men det er det, jeg mest har lyst til. Men jeg har tidligere tænkt det samme, og der vendte det, og jeg fik det bedre. Så kan det samme vel ske igen?

Jeg skal have styr på min spisning igen, for det kører slet ikke. Sidste uge var ikke god, og jeg spiste for meget, også i hverdagene. Jeg skal tilbage på sporet, for jeg får det ikke bedre, hverken fysisk eller psykisk, af at spise for meget af det usunde. Og jeg vil så gerne tabe mig det, jeg tog på i julen, og det sker i hvert fald ikke på den her måde.

Tak for hilsener.

Kirae, nej, jeg har det ikke godt, som du kan læse. Men jeg tror ikke, det med øret er alvorligt. Jeg laver selv suppe til fryseren. Godt at du fik snakket med dine forældre igen, det er jo det bedste. Håber også du får fat på ras snart. Tak for din hilsen og hav det godt.

Mælken, ja jeg får bestemt meget støtte fra M, hun er guld værd. Jeg kan sige alt til hende, og hun forstår.
Jeg ved det godt mht sovepillerne, og det er også derfor, jeg ikke bestilte dem. Jeg er rædselsslagen for at blive syg i stedet for at dø. Ja, det må være svært at stå tilbage efter selvmord, det tænker jeg også på, og det bremser mig. Bare livet dog kunne føles rart og trygt.
Kan du også passe godt på dig selv, søde ven! Og tak for din hilsen og alle dine varme tanker. De hjælper mig meget, skal du bare vide!

Chloe, ja det er hårdt, men du har ret, man kan kun gøre sit bedste, og det gælder i alle livets forhold. Jeg ved ikke, om jeg gør mit bedste lige for tiden. Jeg føler altid, at jeg kunne gøre det bedre, men jeg kæmper, for hvis jeg skal være her, vil jeg også gerne have det bedre. Ja, men er det livet, der er modbydeligt, eller er det en selv, der gør det modbydeligt? Jeg ved det ikke? Har vi selv ansvar? Jeg føler, at jeg har ansvar for, at mit liv bliver godt, men det er også bare så svært at navigere i det.
Jamen, jeg var fan af kongelige og forskellige skuespillere, haha. Der var mange forskellige, og jeg klippede ud og satte i mapper og samlede. Jeg har stadig udklip liggende i kælderen af Dronning Anne-Marie. Jeg ved ikke, hvorfor det lige blev hende (og andre), men der må have været et eller andet over hende. Jeg dyrkede det lidt (meget) i mine unge år. :) Ja, det er sjovt!
Tak for din hilsen. Jeg er glad for dine ord!

Juce, jeg bliver altid rørt af dine hilsener og dine tanker, tak. Ja, det kan du have ret i, at det ikke kun er min egen skyld med øret, men jeg tænker bare, at jeg har taget for meget sol, og at jeg kunne have brugt mere solcreme.
Jeg ved ikke, om det er en depression, men jeg har mange af symptomerne. Jeg troede ellers ikke, at jeg skulle have depression mere. Jeg troede, jeg var kommet videre. Men jeg tror, du har ret, at det er noget, der vil følge os resten af livet. Når man først har været ramt, er det svært helt at slippe af med. Ja, du lider også, ven! Det er frygteligt, og jeg kender din smerte. Ja, det er virkelig svært at rumme verden.
Jeg drømmer også om et sted at bo, hvor der ikke er noget støj. Det kunne være fantastisk, og jeg er sikker på, jeg ville få det meget bedre. Men det er svært, for der er støj de fleste steder. Jeg ønsker også for dig, at du kunne være et sted med mindre støj. Ja, det går nemlig lige ind i nervesystemet. Og ja, det er rigtigt, at det er værre, når vi er udmattede. Man bliver mere udsat.
Jeg ved ikke, om jeg ville kunne få en skp igen. Jeg har jo haft en. Det kunne være rart med en til at hjælpe med nogle ting, men sidst brugte jeg det ikke nok, og så ved jeg ikke, om det er fair, at jeg optager en. Men jeg ved, at jeg bruger mine forældre til nogle ting, jeg enten skulle klare selv eller også få anden hjælp til. Og du har de samme tanker? Ja, det er mærkeligt at forestille sig, at de på et tidspunkt ikke er der mere, ikke. Jeg ville gerne være mere selvhjulpen, men jeg er bange for, at angsten altid vil spænde ben for mig. Jeg ved heller ikke, om det ville hjælpe at have en skp, for jeg er bange for, at selvom vi øver en ting, så vil jeg bare være bange for en anden ting. Det er det, der er så forbandet ved den angst. Åh ja, det er svært, ikke.
Hvor er du bare SEJ! Det er virkelig så flot, at du udfordrer dig selv med den spisning! Jeg er så imponeret, og du giver mig gode ideer. Det er super at forestille sig at have diabetes og så handle ind efter det. Det er virkelig godt, at du kan det! Jeg håber, at jeg en dag kan gøre ligesom dig! Nej, jeg skal ikke tabe mig, men jeg vil gerne alligevel. Ja, spiseforstyrrelse er virkelig helvede. TAK for de pæne ord omkring det. Jeg vil gerne skrive åbent, for det hjælper mig at få det ud. Jeg er glad for, du kan bruge det til noget, ligesom jeg altid kan bruge dine ord!
Ja, jeg er også bare træt for tiden. Jeg håber også meget, at det bliver bedre, når varmen kommer. Bare det at kunne komme mere ud og få luft omkring sig.
Tak for din hilsen, ven! Jeg sender dig alle mine bedste tanker!Kommentarer fra andre brugere

Godmorgen søde JHN .
Ja jeg sidder lige og vågner og ville skrive til dig inden skolen starter.
Det er synd for dig du har det så skidt men super dejligt at du har M som støtter dig og bare forstår dig . Ja jeg har jo manden og det er bare så dejligt med en god støtte og en der forstår .

Jeg ved jo du kæmper men ja tit bliver du utålmodig ligesom mig ha ha .. ja det er sq ikke nemt . Men en dag mærker du måske du får det bare lidt bedre det ville jeg ønske for dig .

Men nu kalder skolen snart suk suk .. ja og jeg sender dine underboer på ferie så du får fred og ro søde ven .
Pas nu godt på dig selv og husk du er en superstjerne .
Knus og tanker fra Mælken

Skrevet af Mælken, 4. februar 2019 06:56

Hej søde JHN øv du ikke har det godt stadigvæk fint med suppe æv med din vægt .jeg skal have ringet til destrektet idag kan ikke komme i morgen .det er os for hurtigt ,jeg har fået en tid så skal have aflyst suk ireterende .kan mærke ,jeg har depressioen .men har cyklet 12 minutter skal jeg hver dag for ,at holde benene igang ,ja fik snakket med mine forældre igen skal have lidt mad er sulten knus til dig og os Go’morgen kh kira

Skrevet af kirae2002, 4. februar 2019 07:24