Læs dagbog

Spændende

En side i dagbogen ""
Skrevet af JHN1 4. maj 2020 08:17


Der er en clairvoyant, der er kendt i medierne, som jeg pludselig kom i tanke om, at jeg kunne skrive til. På hendes hjemmeside står der, at hun giver mail clairvoyance, men jeg kunne ikke se, om det stadig gjaldt. Jeg skrev og spurgte, og jo, det kan jeg godt få. Jeg har umiddelbar tillid til hende, men jeg ved jo ikke, om hun kan hjælpe mig. Men jeg tror, jeg prøver. Uha!

Jeg havde ellers kig på en anden clairvoyant her i nærheden, som man også kan skrive til, og i disse tider ville det jo være fint ikke at skulle møde op. Men hendes hjemmeside er forvirrende, og det virker heller ikke som om, hun er ”rigtig” clairvoyant. Mere sådan rådgivende.

Men jeg har ikke brug for at få gode råd fra en clairvoyant. Jeg har brug for svar.

Jo, jeg vil gerne have gode råd. Fra dem på værestedet. Fra jer herinde. Men jeg formår ikke rigtig at bruge dem alle. Jeg rykker mig ikke for tiden. Jeg vil gerne vide, hvad jeg helt konkret skal gøre, og hvad jeg kan forvente af fremtiden.

Er det forkælet at ønske det? At ønske svar? For man kan jo ikke spå om fremtiden. Ikke sådan rigtig, vel. Jeg vil bare rigtig gerne vide, om jeg er på rette spor ved at ønske at flytte. Eller om det er en helt anden vej, jeg skal gå. Og jeg vil gerne vide, hvornår der sker noget.

Det er det værste – uvisheden. Det er det samme som med corona-krisen. Hvor længe skal den vare, hvad ender det med, hvad kan vi forvente? Jeg bryder mig ikke om uvished.

Hvis jeg vidste, at om et år ville jeg flytte til en lejlighed, der var rigtig god for mig, så ville jeg godt kunne holde det ud. Men det der med, at jeg ikke ved, om jeg flytter om 3 måneder eller om 3 år eller aldrig, det gør mig utryg og ked af det.

Ja, nu prøver jeg med det her skridt. Spændende!

Tak for hilsener.

Juce, jeg ved heller ikke, om en clairvoyant kan hjælpe mig, men jeg føler, jeg famler lidt rundt og ikke rigtig kommer nogen vegne for tiden, og jeg vil gerne videre. Så nu tror jeg, at jeg prøver.
Det må være stressende, når hunden gør hele tiden. Jeg bryder mig heller ikke om hundegøen. Kan du ikke lokke den til ikke at gø? Med godbidder eller andet? Ja, lyde kan bare være rigtig trælse. Jeg ved ikke, hvordan jeg eller vi skal lære at leve med dem. De er der jo hele tiden, vi kan ikke slippe for dem. Bare der var en vej ud af lydoverfølsomheden.
Det er spændende med dit møde, jeg håber, det går godt! Har du det bare skidt for tiden så? Det må være udmattende at gå og vente på det møde, og du er nok ikke helt på toppen. Men jeg håber det bedste for dig, ven!
Mange tak for din hilsen!

Chloe, det er nok mest mig, der er sart, men min underbo hører jo dårligt, så han og konen snakker ret højt, også når datteren er der, hun har sådan en skinger stemme. Svigersønnen hører jeg ikke rigtig. Så det må være i deres del af familien, at de snakker højt. :/ Ja, bare de ville skrue lidt ned. Men når jeg så ser dem ude i haven, tænker jeg, ”det er jo bare to gamle mennesker, de er jo fredelige nok, jeg kan sagtens klare det”. Lige indtil de kommer tæt på, åh gru! Det værste er stadigvæk, når de skændes og råber, og så også angsten for, at de skal begynde på det, ikke. Ja, men jeg ER jo sart!
Jeg ved ikke, om det er håbløst at få en bolig gennem f.eks. BoligPortal. Boligerne står derinde længe, så umiddelbart bliver de ikke hurtigt lejet ud. Ja, jeg er også skrevet op i en boligforening (den hvor jeg lige skal være 3 år ældre) og hos min nuværende udlejer og så i et andet område, hvor der er lang ventetid.
Jeg vil også rigtig gerne finde en bedre bolig og samtidig også arbejde med støj-sartheden. Jeg håber snart, hørekonsulenten lader høre fra sig, så vi kan få et forløb i gang, men jeg ved ikke, hvor længe jeg skal vente nu med corona. Måske kan det hjælpe mig at snakke med hende, det kan jeg da håbe, for jeg er virkelig sart. Grænsende til at jeg er utålelig!
Jeg tror nemlig også, at mange clairvoyante bare taler efter munden eller måske gætter eller mærker stemningen hos en, så de sådan kan fumle sig lidt frem. Nu vil jeg kontakte hende, der er kendt for noget positivt, så må jeg se, om hun kan hjælpe mig. Ja, jeg skal være forsigtig med mine spørgsmål, det tænker jeg også selv.
Mange tak for din hilsen. Jeg håber, du er ok!Kommentarer fra andre brugere

Kære JHN

Jeg tror nu også, at jeg ville finde alt den larm og uro belastende. For slet ikke at tale om det der overdimensionerede Bornholmerur, der buldre løs fra daggry til kvæld!

Det lyder bestemt som om, at der er forskel, og det godt kan betale sig at søge på fx BoligPortal. Her i hovedstaden ser det lidt anderledes ud. Det er da også rigtig fint, at du er skrevet op – så er der en proces i gang. Jeg mener, det er måske lidt en redningsplanke, du kan støtte dig til og finde ro i?

Super m/ clairvoyanten – det er bestemt spændende. Gad vide hvorfor ingen af dem forudså coronaen… hmmm!

Kh
Chloe

Skrevet af Chloe, 6. maj 2020 17:44