Læs dagbog

En side i dagbogen ""
Skrevet af JHN1 6. februar 2018 06:55


Nå, det blev et afslag på bogen. Jeg fik en mail fra forlaget i går om, at det ikke var på deres ”udgivelseslinje”. Nok en pæn måde at sige på, at det bare ikke var godt nok. :) Det er fair nok. Jeg syntes jo heller ikke selv, at det var godt nok.

Jeg blev egentlig ikke skuffet. Jeg var måske lidt ærgerlig sådan et kvart sekund, men på en måde også lettet for nu kan jeg skrive det lidt om og få rettet de irriterende fejl. Jeg er allerede gået i gang med at læse igennem igen fra start, og jeg har skåret en del fra, som jeg jo egentlig fra begyndelsen ikke vidste om var relevant. Nu har jeg besluttet, at det er det ikke.

Så ja, på den igen. Forfra. Nej, noget kan selvfølgelig fortsat bruges, men der skal nok laves en del om alligevel. Jeg tænker, jeg har fået chancen for at gøre det bedre, og den må jeg gribe. Det er jo også bedre at være tilfreds, når jeg sender det ind igen til et andet forlag. For det gør jeg. :)

Men det er uoverskueligt. Ikke at skulle læse og rette og måske heller ikke så meget at skulle skrive det lidt om. Men at skulle printe det hele ud igen, sætte i mappe, læse igennem igen, måske finde slåfejl, rette igen, printe ud igen. Det føles som at skulle starte fuldstændig forfra, selvom sådan er det selvfølgelig ikke. Men ja, jeg vil det her, så jeg må bare igennem det.

Jeg ved ikke, om jeg skal prøve et mindre forlag næste gang. Det overvejer jeg lidt. Eller gå på biblioteket og finde en masse bøger med samme emne og så se, hvor de er udgivet. Jeg ved det ikke. Nu må jeg se. Jeg kender jo en, der har fået udgivet en bog, så jeg kunne måske sende det ind til det forlag. Sådan lidt ”for good luck”. :)

Jeg havde jo tænkt meget på, om det ville være en fiasko, hvis det blev et afslag. Eller om jeg ville være en fiasko. Men jeg føler det egentlig ikke. Jeg tænker, at det er ligesom med en eksamensopgave eller en afvisning efter en jobsamtale. Det er ikke godt nok lige her, men du er stadig god nok som menneske. Jeg er lettet over, at jeg tænker sådan. Jeg er ikke et forkert menneske, bare fordi jeg fik et afslag. Jeg er måske et forkert menneske af andre årsager, men ikke ud fra det her. Jeg skal bare gøre det bedre næste gang. Forbedre mig.

Ja, på den igen …

Tak for hilsener.

Mælken, ja den vægt fylder rigtig meget. Jeg ved ikke, om jeg mangler mere indhold i mit liv, eller hvad det handler om. Kontrol. Følelser. Alt muligt. Ja, det er dumt.
Ja, du har ret, det er nok fordi, jeg har det skidt. Jeg søger alle mulige forklaringer. Kan det være en straf, hvorfor sker det. Ja, jeg vil godt tro, at du også er blevet mere sensitiv efter at have boet det gamle sted. Det er så godt, at du bor meget bedre nu, men ja, det sidder nok i en lang tid efter eller måske altid. Det er virkelig frustrerende. Jeg forstår dig godt.
Tak for kage og gode tanker. Jeg vil også dig det aller bedste, min ven! Det er godt, du smugler kage ind til mig, haha. Ja, det hjælper med kage, det må vi altså erkende. :) Ja, og solskin, det var dejligt! Kan du nu passe godt på dig selv og ikke lade skolen påvirke dig for meget, vel. Husk du kan altid blive hjemme! Mange tak for din hilsen!

Pernille, hvor siger du det godt. Ja, måske er det bare sådan, det er lige nu. Måske skal jeg bare acceptere det og bare være i det. Jeg søger meget forklaringer og meningen med det hele. Det har jeg altid gjort. Men jeg vil tænke over dine ord og prøve at få dem ind.
Ja, jeg er vel bare et menneske, men jeg tænker ofte, at jeg godt kunne gøre det lidt bedre. Ikke altid blive irriteret, men prøve at være mere overbærende. Det oplever jeg, at andre er, og sådan ville jeg også gerne være. Men tak fordi du får den vendt lidt om, det er sødt af dig! Og mange tak for din hilsen!Kommentarer fra andre brugere

Hey søde JHN:) Taaak for din hilsen her i din db, og i min. Jeg har bare svært ved at være i mig selv, men føler virkelig jeg svigtede dig og andre, men det er mig i en nødeskal:X Vandet i køkkenet var der osse bøvl med, og der har været arb. mænd alle steder og ja det er en bygningsfejl, så pyha oven i er min mor ret syg, men vi håber at hendes blodprøver + en undersøgelse af hele hendes krop, en pakkeløsning - går godt. Syntes du tar det så flot ang. din bog, meget optimistisk og ja du kan få rettet det du syntes mangler og ik:) Det kræver mod og hår på brystet;) Håber du forstår mit fravær, der bestemt ikke skyldes nogen herinde, det hele blev for meget oven i det med den manglende behandling:( Jeg gemmer mig i dokumentar, historie sove kæmper med at få gang i kroppen på grund af angst, men fik endelig støvsuget for mine forældre, men mangler stadigvæk hernede:X Et skridt af gangen, plus jeg er ved at trappe lidt ned medicin, så jeg er lidt pas på verden som snart går under:X

Blev lige stille, håber du holder fast og jeg er i det private, og skriver når jeg kan kæmpe knussssssss

Juze.

Skrevet af juce, 6. februar 2018 18:45

Go’ morgen JHN :) og øv med bogen :( men som du skriver , så er det ikke verdens undergang og du er bestemt ikke en fiasko af den grund , du har jo gjort et kæmpe arbejde , stor respekt for det :) Jeg tror , at forlagene bliver bombet med bøger i de her år og så bliver nøglehullet jo meget mindre . Jeg tror også, at det er en god ide , at prøve nogle mindre/små forlag eller undersøge, hvad det koster selv at få den udgivet . Du må ikke gi’ op ;)

Er dine piller begyndt at virke ? Jeg håber det virkelig for dig :) også, at ørerne har det bedre . Jeg har haft nogle rigtige gode dage , hvor jeg har nået en masse , men bum igår aftes , så kom der ubalance i systemet igen igen :( jeg havde også mens for første gang i et halvt år , så jeg er bestemt ikke igennem det endnu . Jeg tænker på, hvor længe denne overgang kan vare ?

Her er der sne og koldt , men det elsker hundene på nær saltet, der svier i poterne . De har jo frakker på , så de har det varmt og godt på turen . Jeg tog min mobil med igår for at tage nogle gode billeder af dem i sneen og solen , men så gik mobilen hehe ud sikkert pga kulden ;)

Ha’ en rigtig god dag :) kh mosi

Skrevet af Mosi123, 7. februar 2018 08:45

Ps men ikke mindst, så tror jeg bestemt ikke, at det er en straf , at du skal bøvle med nogle ting , jeg tror, at det er tilfældigt , men jeg kender godt tanken .

Skrevet af Mosi123, 7. februar 2018 08:49