Læs dagbog

I tvivl

En side i dagbogen ""
Skrevet af JHN1 6. februar 2019 06:22


Mandag var lidt op ad bakke. Jeg var stille og irriteret og negativ. Ret dumt egentlig at bruge kræfterne på den måde!

Det var godt at være til zoneterapi dog. Jeg kan godt lide fornemmelsen af at blive ”favnet”, selvom det er gennem fødderne. Ligge på briksen, tykt tæppe over mig, stille og så alligevel en masse god snak. Det er rart.

Men nu er jeg kommet i tvivl om noget. Jeg havde ikke haft menstruation i et halvt år, og nu har jeg pludselig haft det både i januar og her i februar. Er det mon zoneterapien, der har sat gang i noget? Hvis det er det, vil jeg genoverveje, om jeg skal fortsætte, for jeg orker ikke, hvis det starter forfra, nu hvor det endelig var ved at stoppe. Jeg må have spurgt hende næste gang.

Det var en ok snak med den anden personale på værestedet. Jeg er i tvivl om, hvordan jeg kan bruge det bedst muligt, men vi har aftalt at snakkes kort ved på fredag igen. Jeg har fået en opgave for, men ved ikke, om jeg kan holde den. Jeg vil ikke skrive om det lige nu, for det kører stadig rundt og rundt, frem og tilbage. Jeg fik ikke så meget nyt med dog, selvom hun er sød at snakke med.

I går var en bedre dag. Det gik nogenlunde i fitnesscenteret, selvom jeg var træt. Og det var hyggeligt på værestedet, selvom M ikke var der. Både C og ”lillebror” kom, og vi snakkede godt sammen. Jeg tog også en gang i massagestolen for lige at komme lidt væk fra uro i stuen. Der er en bruger, der altid lige skal være negativ og komme med provokerende udtalelser. Egentlig er han flink nok. Jeg tror bare, han bliver frustreret over nogle ting ind imellem. Ja, men jeg trak mig, og det var fint.

Jeg havde det bedre, da jeg kom hjem og kunne endda føle lidt glæde og også glæde mig til at komme i fitnesscenteret i dag. Det er ellers ikke så tit, det sker for tiden. Jeg var også ”længe oppe”, for at se ”Kender du typen”.

I dag er det min fars fødselsdag, og jeg skal derud til frokost. Jeg vil nøjes med at være en time i fitnesscenteret, for jeg får gået 10 km i dag, og jeg skal også bruge crosseren og kondicyklen. Jeg tænker også lidt på at passe en smule på mig selv, når jeg nu ikke har det super godt for tiden. Så hvis jeg bare ikke orker at være længere i fitnesscenteret, så er det okay med en time. Sådan må det være. Så skal jeg selvfølgelig lave noget andet i stedet, for jeg skal stadig helst op på 3½ times bevægelse om dagen, men så er det bare ekstra tid på kondicyklen, som det også bliver i dag. Det er fint.

Det går nogenlunde med min madplan. Jeg holdt de 3 dage ud af 4 i sidste uge, og jeg ved, jeg kommer til at holde det 4 dage i denne uge. Jeg tog på i weekenden, så jeg næsten ikke havde tabt noget af julefedtet, selvom jeg ellers havde tabt 2 kg. Men de sidste par dage er det gået godt, og nu har jeg næsten tabt 2 kg igen. I mandags spiste jeg endda ikke slik, fordi jeg vidste, at jeg ville få aftensmad sent og så gå tidligt i seng, og så behøvede jeg det ikke. Åh ja, det er den samme gamle sang, men jeg vil bare så gerne have de julekilo væk.

Jeg har ondt i min ene fod, og jeg ved ikke, om det er overanstrengelse eller pga. mine store støvler, som jeg bruger, når det er sne eller glat, for de sidder ikke så godt på foden. Men det er lidt irriterende med de der smerter, der kommer og går rundt om på kroppen, mest på benene eller fødderne.

Tak for hilsener.

Mælken, ja det er så vigtigt at have gode mennesker i ens liv, som støtter en og forstår en. Jeg er glad for, at du har manden, ligesom jeg har M. Ja, og så har vi hinanden herinde. Og heldigvis har jeg også gode venner, men det er bare ikke så meget, jeg fortæller dem. Jeg skriver også stadig med min tidligere læge, og hun er også rigtig sød til at være der.
Ja, jeg bliver virkelig hurtig utålmodig, ja ligesom dig, haha. Jeg ville ønske, jeg kunne være mere rolig og vedholdende og hvile i mig selv.
Tak for din hilsen, søde ven, og for at du skrev så tidligt på dagen. :) Nu har du snart ferie, det bliver dejligt for dig. Jeg håber, du får en god dag og pas nu på dig selv!

Kirae, ja men det skal nok blive bedre, for os begge to. Måske når foråret kommer. Det er flot, at du får cyklet hver dag. Tak for din hilsen og pas på dig selv!Kommentarer fra andre brugere

Hej søde JHN fint du kommer på værestedet mit ligger det svære for langt væk kommer nok til ,at skulle benytte mig. Af flexs trafik tror det vil være godt for mig at komme afsted så jeg ikke kun har kløverhuset .der er flere forskellige kreativiteter hvor man os kan lave armbånd som jeg elsker at lave ,og male syntes det er ærgligt de ikke har et rum hvor der er til at male i kløverhuset men har mit eget staffeli og bor staffeli skal have det ud til sommer at stå og side og male godt med en mad plan hm underligt menstationen udebliver jeg har ik haft min i årevis men det er fordi jeg har pstav det er lidt underligt for hvis jeg er i dårligt humør kan det være den periode jeg skulle have haft menestratioen holder min dB lidt i privatten da mine tanker fylder for meget for virkelig skrevet meget mere .jeg syntes det er svært med psykisk sygdom det er frygteligt men håber den nye medicin virker bedre for jo en sprøjte hver 14 dag arv men skulle virke bedre plus pn men har droppet den lidt enimellem ik nå jeg for så stærk medicin ,men skulle hjælpe mod psykose anderledes det er det der hedder trillefon.har jeg sagt ja til men pas nu må dig selv også tænker meget på lillebror håber min hund har det godt ,men ras er en god far mange knus fra kira🌻🌻🌼🌞

Skrevet af kirae2002, 6. februar 2019 06:35

Godmorgen søde JHN .
Ja en morgenhilsen får du men jeg er ikke på toppen i dag det er helt sikkert ha ha .. så ingen guldkorn herfra ...

Åh men det er da godt du fik en god oplevelse hos zoneterapeuten bare du nu holder fast i det søde ven .. Ja jeg vil bare sige angående at du bløder igen så har jeg også selv haft flere måneder uden at bløde og så kom det lige pludselig igen .. Men ja spørg hende om det måske er det som har sat det igang .

Jeg håber det går godt med din fars fødselsdag og tillykke med ham søde ven .

Ja jeg har desværre ikke så meget at byde ind med men mine tanker dem har du .. he he de er stukket af fra skole og stress .
Jeg sender dig de bedste tanker og håber du får en god dag .
Knus og tanker fra Mælken

Skrevet af Mælken, 6. februar 2019 06:40