Læs dagbog

Forvirret

En side i dagbogen ""
Skrevet af JHN1 6. juli 2018 06:27


Åh, hvor har jeg brug for at skrive de her dage. Nå, men det er jo også ok.

Jeg fik mail fra forlaget i går. Det var en pressemeddelelse. De havde ellers skrevet, at de ville sende den ud i august, og derfra måtte jeg så reklamere mere. Så jeg blev overrasket og måtte lige maile tilbage, om jeg nu har forstået det helt rigtigt, så at jeg må reklamere allerede nu.

Nå, men de skrev alt muligt. ”Du kan gøre det, og du kan gøre det, og du kan henvende dig der, og du kan reklamere der” osv. Jeg blev helt forvirret og lettere panisk. Men i første omgang skal jeg bare have styr på mine spørgsmål til dem. Ét skridt ad gangen.

De skrev, hvor de havde sendt pressemeddelelsen ud til, og jeg har også selv nogle steder i tankerne, hvor jeg måske kunne tilbyde et interview. Åh Gud, hvor det lyder. Ha. Sådan lettere snobbet eller selvoptaget. Nå, men sådan er det altså ikke ment, haha. Jeg vil prøve at henvende mig til et par ugeblade i hvert fald og også til den lokale avis.

Men alt det andet, de skrev … du kan lægge noget på youtube, du kan tilbyde at signere bøgerne i din lokale boghandel. Det kan jeg bare ikke. Puha, for pokker da. Jeg er jo ikke en kendt forfatter, og jeg har ikke skrevet en spændende krimi eller lignende. Det, de har sendt mig fra forlaget, er sådan en standardtekst, de sender ud til alle, og ja, jeg tænker, at der vil være ting der, jeg ikke kan gøre.

Men de sender ud til aviser, og jeg kan selv spørge ugeblade og lægge på facebook. Jeg kan også gå ind i boghandleren og spørge, om de vil have en plakat hængende. Og så kan jeg spørge på biblioteket og andre steder også. De skrev også fra forlaget, at jeg skulle skrive tilbage, hvis der var steder, der skulle anmelde min bog, og jeg ved, der er ugeblade, der gør det, men hvad så, hvis de ikke kan lide bogen? Så er det jo ikke god reklame. Jeg er i tvivl …

Ja, der er godt nok mange tanker omkring det nu, og jeg vil spørge M i dag, om hun lige vil kigge på det, de har sendt. Det vil hjælpe mig, at der er en, der ser det, og som jeg lige kan vende tankerne med, og måske har hun også nogle idéer til, hvad jeg kan gøre.

Ja, det skal nok gå. Det værste er bare, at jeg er så uteknisk, så alt det der med youtube osv., det er sort snak for mig.

Jeg er stadig lidt øm i armen og også lidt i den anden arm og lidt i nakken. Det kommer åbenbart sådan lidt ad gangen. Og det gør stadig ondt at trække vejret dybt og komme op og ned fra sengen osv. Men det er nok kun et lille tryk mod ribbenene, eller også er det slet ikke et tryk, for så kunne jeg måske ikke alt det, jeg kan. Jeg tror, det er et slag, men ikke noget slemt. Det skal nok blive bedre.

Jeg havde skrevet på facebook, at jeg var faldet, og da ”lillebror” kom til værestedet i går, var han sådan helt, ”er du okay, er det slemt”, nårh. Men nej, jeg kunne da trække vejret, og vi gik også en tur sammen. :) Der er en derude, der har brækket armen, det er trods alt værre.

Ja, det går nok … det hele, som min mor altid siger. :)

Og så har jeg lige fået en tid hos min tidligere læge i august. Jeg er stolt af mig selv, for jeg har ikke været der siden november, da jeg blev ramt af angst. Men jeg vil jo gerne se hende, og hun har skubbet blidt på, så nu gør jeg det.

Tak for hilsener.

Mosi, haha det er faktisk lidt sjovt, for jeg har selv haft nøjagtig den samme tanke, ”J, du er så bange for at falde om vinteren, nu kan du se, at det kan ske når som helst”. :) Ja, men heldigvis at det kun er overfladiske skrammer og noget ømhed. Det skal nok blive godt igen. Av, har du prøvet at trykke ribbenene, ja jeg ved jo ikke, om jeg har det, men det gør pokkers ondt, når jeg laver visse bevægelser eller trækker vejret for dybt. Ja, jeg tænkte også, at det kunne have været hovedet eller nakken eller en brækket arm. Det kunne have været meget værre.
Ja, jeg glæder mig også til yoga, jeg håber, det bliver rigtig godt.
Ja, man siger jo, at man kan få flere blærebetændelser efter overgangsalderen. Men nu var det så ikke det, men du kan godt have ret i det med slimhinderne. Jeg har prøvet stikpiller en periode, men de hjalp ikke. Det er ikke slemt lige nu, så måske var det også varmen, jeg ved det ikke. Jeg har ikke mærket det, siden jeg var ved lægen, typisk. :)
”Venner” det er bare en god serie, jeg elsker den. :) Din søn har god smag. :) Ja, jeg kan relatere til meget i mit eget liv, når jeg ser den.
Ja, M er uddannet i at give nada, og hun er god til det. Jo, det er nåle i ørerne. 5 i hvert øre og en i panden for tankemylder. Det giver mig meget.
Ja, der er virkelig mange mennesker, der er ligeglade med naboer og andre mennesker. Jeg synes også, man skal sige fra, selvom jeg selv synes, det er svært. Jeg tror ellers, det var den gamle, fredelige (ser han ud) mand, der bor her tæt på mig, og som altid hilser på pænt. Men han kan jo også have fået nok.
Haha ja, du er nok glad for vejret lige for tiden. Jeg synes, det er koldt, eller det var det i hvert fald i går. Men det skulle blive godt igen og så lidt regn i næste uge vist. Ja, vi må (begge to) tage det, som det kommer. :)
Mange tak for din (som altid) søde hilsen og kan du passe godt på dig selv.

Juce, det lyder da rigtig godt, at der var godt nyt fra psyk. Det ville glæde mig oprigtigt, hvis du kunne få et bedre liv, end du har lige for tiden. Ja, tanker, uha, jeg kender det med at have alt for mange af dem, og det er så svært at stoppe sig selv.
Jeg ved ikke, om det er et tryk eller et slag mod ribbenene, men ondt gør det. Men jeg kan da gå rundt og træne ben osv., så helt tosset er det ikke. Men det gør ondt, når jeg griner, så det er godt med en stille smiley her. :)
Ved du hvad, jeg tror, du har fuldstændig ret mht støjen, at det har sat sig som angst eller tvangstanke. Jeg har også selv tænkt på, at det bare har sat sig alt for godt fast, og det er som om, det ikke vil slippe igen. Jeg skal simpelthen blive ved med at arbejde med det, så det bliver blødt op. Tak for dit input omkring det.
Ja, høj larm det kan være virkelig enerverende, så det forstår jeg godt, du ikke kunne abstrahere så godt fra, men flot at I blev siddende ude og snakkede. Åh ja, jeg håber også, at min menstruation vil blive væk længe denne gang. Jeg ville gerne slippe for det. :) Ja, overgangsalderen, den kan være streng, men jeg håber, at det snart går over for os begge – ja for os alle herinde, der er i den periode. :)
Selv tak for din gode støtte til mig og mange tak for din søde hilsen. Du er god til at skrive, selvom verden vælter hos dig, tak for det. Pas på dig selv.Kommentarer fra andre brugere

Kære jhn mange tak for din hilsen blev jeg meget glad for har haft det lidt skidt idag været meget træt nok pågrund af varmen er kedaf mine forældre skal rejse til Jylland i tre uger derefter Norge ,men kan godt forstå de rejser så meget nu mens de kan et meget stolt af dig tænk du for udgivet et bog fedt håber ellers du klare den mange knus fra kir

Skrevet af kirae2002, 6. juli 2018 16:16

Super flot, at du udgiver eget værk - stort cadeau. Meget positivt.

Kh
Chloe

Skrevet af Chloe, 6. juli 2018 17:47