Læs dagbog

Okay, virkelig?

En side i dagbogen ""
Skrevet af JHN1 6. november 2020 08:27


Søndag ville jeg gå en anden tur, end jeg plejer. Jeg kom af sted, men måtte vende om efter 1½ km, da jeg fik mavekramper og skulle på toilettet. Nå, men da det var gået over (troede jeg), gik jeg af sted ned mod vandet i stedet, men måtte også her vende om efter 1 km, da jeg igen skulle på toilettet. Jeg var på toilettet 6-7 gange i alt og havde murren i maven resten af dagen. Hyggeligt.

Mandag ringede jeg til håndværkeren, da begge mine vaske stoppede, og jeg havde selv forgæves forsøgt at fikse det. Ja, han kunne komme om en halv time. Der var kl. 9.10. Kl. 11 var han ikke kommet endnu. :/ Jeg ringede igen. Ja, han kom om 10 minutter. Der gik 35 minutter. Jeg skulle til frisør og skulle nå i bad først, da jeg jo ikke havde turdet det, hvis han pludselig dukkede op. Så da han endelig kom, sagde jeg, ”jeg håber, du kan gøre det hurtigt, for jeg har en aftale og skal i bad først”. Det tog ham 10 minutter. Men jeg var stresset. Og han sagde ikke engang undskyld eller kom med en forklaring, selvom han altså først kom TO timer efter vores aftale. Jeg var SUR. Han er ellers flink, men lige der var jeg SUR.

Og mens jeg gik rundt herhjemme i TO timer (og i øvrigt ikke kunne komme på værestedet), SNAKKEDE og SNAKKEDE underboerne, og jeg var ved at få spat.

Jeg var nede ved min udlejer for at spørge, om der var noget nyt. Det var der ikke. Jeg snakkede med den kvindelige medarbejder, og hun sagde, at når jeg gerne ville have ro, så ville det blive svært, for de havde jo en del ældre ejendomme. Sandt nok. Men jeg boede jo stille, mente hun (nå). Jeg sagde, at her bare var meget lydt. Den lejlighed med flest ældre mennesker, den var ikke blevet sagt op endnu, som jeg havde forstået. De ventede stadig, og der kunne ikke være vaskemaskine, heller ikke i køkkenet, mente hun. Så den er nok også ude.

Jeg vil gerne have en ny kondicykel og har ved hjælp af en elev på værestedet bestilt en på nettet. Der stod, at man kunne få den samlet og få instruktion, men da jeg skrev til butikken, sagde de, at jeg skulle kontakte deres afdeling i Brønshøj. Jeg havde stillet adskillige spørgsmål til leveringen, som de ikke havde svaret på, og nu spurgte jeg, om jeg så også skulle købe den gennem Brønshøj, for at de ville samle den, og om jeg skulle lade bestillingen hos netbutikken gå tilbage. Det tog mig 2-3 mails for at få svar på det. De skrev bare ”kontakt Brønshøj”. Men sig dog direkte, om jeg skal lade bestillingen gå tilbage, inden cyklen pludselig står her hos mig. En af gangene gik der flere dage, inden de svarede.

Nå, men jeg kontaktede Brønshøj, og han var da heldigvis flink og nogenlunde til at forstå, og ja, jeg skulle annullere bestillingen på nettet og i stedet handle direkte hos dem, for ellers kunne de ikke samle og instruere. Jamen altså, hvorfor skal det være så besværligt. Hvorfor skriver I det ikke direkte på nettet, at det er sådan, man skal gøre. Det er en butik, der samarbejder med Ældre Sagen, og jeg tænker bare, ja når jeg har svært ved det, hvad så med ældre mennesker? Nå, men nu skulle det være i orden.

Om aftenen tabte jeg min elektriske tandbørste, og den gled ned ad tøjet og hen over gulvet!

Alt det her for at sige … clairvoyanten sagde jo, at der ville ske noget godt for mig i november. Okay, virkelig, tænker jeg så bare. Ja, det er sgu da ikke startet for godt, haha.

Jeg håber, at det gode er = en ny og bedre lejlighed.

Jeg var i biografen forleden sammen med værestedet, og det gik da heldigvis godt. Vi så ”Madklubben”, men den var ikke så god eller sjov, som jeg havde håbet på. Den var ikke så glidende, syntes jeg. Det var mest sådan scener og scener, men ikke så meget flow. Ifølge mig altså. :) Men hovedsagen er, at det gik godt og uden angst.

Så ja, der sker da også noget godt. :)

I aften kommer min mor og ser ”Vild med dans”. Hun har nærmest inviteret sig selv. :) Ja ja, det er da også fint nok, og det bliver sikkert hyggeligt. Det jeg har noget imod er, at hun forventer, at vi skal se det sammen, bare fordi vi har set det sammen et par gange de sidste to år. Så er det åbenbart blevet en tradition. Ja, men ikke for mig. Det skal være, hvis man lige vil og ikke fordi, det er en tradition. Nå, men hun kommer også og spiser, og vi skal have sund lasagne med oksekød, spidskål, blomkål, hytteost og ost. Spændende. Jeg håber, den bliver god. Til kaffen vil jeg købe en fin kage fra bageren.

I går var underboernes datter der, og jeg kunne høre hende, selvom jeg havde hørebøffer på. :/ Jeg bliver sindssyg!

Tak for hilsener.

Ette, tak for de gode ord. Ja, jeg må bare op på hesten igen og blive ved med at prøve, men det kan godt være lidt svært at blive ved med at tro på det, når jeg åbenbart har for store krav, så der ikke rigtig er noget at finde. Men en dag må det lykkes, ikke. Tak for din hilsen.

Mælken, ja du har ret, jeg vil gerne flytte, men er også bange for det. Jeg er bange for, at det bliver værre et nyt sted. Men jeg skal simpelthen væk herfra, ellers bliver jeg (mere) skør.
Det lyder ikke rart med den gigt, og det må gøre ondt. Kan du ikke også få piller for det ligesom din mor? Ja, jeg håber, at lægen bare siger, ”gør sådan her, så får du det bedre”. Heldigvis mærker jeg det ikke hver dag.
Underboerne er, som de plejer at være, og jeg ville ønske, jeg kunne lære at leve med det, for det stresser mig at gå og tænke på det hele tiden. Men jeg må jo blive ved med at arbejde med det.
Kage er bare godt. :) Hvad slags spiser du? Er du begyndt på julesmåkagerne? :) Altså at spise dem, ikke at bage dem, haha.
Tak for din hilsen.

Chloe, ja det er svært, når en drøm brister. Når der er en potentiel god lejlighed, begynder jeg straks at sætte drømmebilleder op om, hvor godt det kunne blive, og hvor jeg glad jeg ville være, og når det så ikke bliver til noget alligevel, bliver jeg skuffet. Men jeg må bare blive ved med at håbe og drømme og gøre alt, hvad jeg kan.
Ja, det kan godt være, jeg bare skal være ærlig omkring min lydoverfølsomhed. Jeg er det jo, når jeg ser lejligheder med ”almindelige” private udlejere. Der spørger jeg til lydniveauet osv. Så det kunne jeg selvfølgelig også gøre med privat-private udlejere, selvom det måske ville være sværere for mig, fordi det ville være mere direkte rettet mod dem som naboer. Men du har jo ret i, at det ville være bedre at gøre det, også så jeg ikke bliver negativt overrasket over det, når jeg først er flyttet. Spørgsmålet er selvfølgelig, om de ville være ærlige. De ville nok ikke selv synes, at de larmer, men jeg ville måske synes det. :) Ja, men du HAR ret, det er bedst at undersøge det hele på forhånd, så der ikke kommer noget senere. Tak. Ja, jeg kunne risikere, at de så valgte en anden, men det ville selvfølgelig også være bedre, end hvis jeg skulle bo i noget, der var værre end her.
Ja, den her venteposition er forfærdelig. Jeg kan slet ikke slappe af.
Tak for din hilsen.Kommentarer fra andre brugere

God Weekend, JHN :)

Skrevet af ette, 6. november 2020 10:57