Læs dagbog

"Neutralt"

En side i dagbogen ""
Skrevet af JHN1 7. januar 2019 06:25

Der skete ikke det store vilde i går.

Jeg motionerede, så tv, lagde puslespil, skrev mail …

Humøret var sådan neutralt. Ikke specielt godt, men heller ikke sådan helt i bund.

Ja, dagene går bare. Den ene dag tager den anden, og jeg formår ikke at gribe fat i dem, føler jeg.

Jeg spiste egentlig okay i går. Ikke ret meget slik, men til gengæld nogle boller. Og et stykke rugbrød, der ikke var planlagt. Det var sådan set fint nok.

I dag håber jeg, at jeg kan få dagen til at gå. Jeg tager ikke på værestedet, for jeg er usikker på, om personalet skal til møde, og så har jeg ikke lyst til at være der. Og jeg har jo ikke meldt mig til yoga i denne sæson, så det skal jeg heller ikke. Jeg havde ikke lyst mere.

Hvad kan jeg finde på? Skal mine dage bare være ”neutrale”, eller kommer der en dag, hvor jeg vil få mod til at udfordre mig selv lidt og opleve noget nyt? Jeg tvivler på det, ærlig talt. Ikke at jeg aldrig oplever noget, men der kunne måske ske lidt mere.

Måske er det også fint nok bare at gå igennem livet på den her måde? Men jeg synes bare, jeg har lyst til noget mere, men bare ikke mod til det. Jeg får alle de sædvanlige tanker. ”Jeg kan nok ikke finde ud af det, jeg vil nok være angst, jeg skal nok hele tiden på toilettet, jeg vil nok blive kigget på og grint af” osv. osv.

Men det er jo i mit hoved, at det sker, det meste af det.

Nå ja, jeg kan da fortælle, at jeg vil give min mor en fødselsdagsgave, der vil udfordre min angst og sikkert give mig (os) en god oplevelse. Hun har snakket om, at hun godt kunne tænke sig at høre DR Pigekoret synge til jul, så jeg vil invitere hende på en tur til København til december, hvor vi skal bo på hotel og så høre dem synge. Det håber jeg, hun bliver glad for. Vi har jo de sidste år været af sted på en tur om foråret, men vi har ikke planlagt noget i år, så det her kunne være turen i stedet.

Ja, så lidt skal der da ske. :)

Og der sker jo også noget. Jeg er ofte på værestedet, hvor vi har gode snakke, griner og hygger os sammen. Det er jo ikke bare surt det hele. Jeg må fokusere på det positive. Men jo, jeg kunne virkelig godt udfordre mig selv meget mere. Det svarer jo til at gå på arbejde og så aldrig opleve noget udenfor arbejdspladsen. Det er ikke helt optimalt.

Mange tak for hilsener!

Kirae, tak for din hilsen.

Mælken, ja jeg er også meget trist i perioder, men jeg føler mig ikke depressiv på samme måde som for år tilbage. Min læge har taget en test, der heller ikke viste, at jeg var depressiv, så jeg må tro på, at det er jeg ikke. Men du har ret i, at jeg har mange af symptomerne. Måske er det ”bare” sådan nedtrykthed?
Ja, og du er SÅ sød til at lytte, tak min ven. Det betyder virkelig meget. Godt vi har hinanden!
Ja, i skammekrogen med brugeren, haha. Så kan han stå der sammen med A, og de kan hygge sig sammen. :)
Jeg vil gerne have den fedeste basse med fra bageren, som du kan finde, haha. Jeg elsker wienerbrød. Eller en brunsviger med totalt meget snask på, haha. Overdrevet meget snask! Det skal knase med sukker, haha. :)
Tak for din hilsen og pas nu også godt på dig selv, ikke!

Ingeborg, ja du har ret i, at det kommer an på, hvilken alder man har, når man tænker over, om det er for sent. Måske er det aldrig for sent aldersmæssigt, men sådan mentalt er det virkelig svært at bryde dårlige vaner, synes jeg. Den der ”jeg kan jo alligevel ikke finde ud af det”, den sidder godt nok ret godt fast. Ja, det kommer altid an på, hvem man er som person, og hvilke tanker man derfor gør sig.
Tak for din hilsen og dine overvejelser.

Voksen, smiler, jeg synes ikke, du er gammel. Men du har ret, når du kan, så kan jeg jo også, altså når vi snakker alder. Jeg har altid tænkt, at du var modig, men det ved jeg, at jeg før har skrevet til dig. Jeg beundrer, at du lever livet. Sådan føles det.
Jeg ved ikke rigtig, hvad jeg savner. Nej, jeg savner bestemt ikke en kæreste, og venner har jeg jo. Men måske noget mere indhold i det daglige liv. Følelsen af at gøre en forskel og også selv at få små oplevelser. Det behøvede ikke at være de store, vilde ting. Ja, men så må jeg jo også gøre noget ved det. Det er der, den ligger.
Tak for din hilsen og dine gode tanker!

Hybenhjerte, ja det er rigtigt, at der selvfølgelig er ting, vi ikke kan opnå i vores alder. Men du har nok ret i, at det ikke er for sent at begynde at leve livet. Men hvor er det dog svært bare at kaste sig ud i det. At bryde vanerne. Eller bryde tankerne. Ja, følelsen af bare at traske rundt i det samme, den har jeg også, og jeg kan også læse i dine dagbøger, at vi tænker ens på mange måder. Du skriver, at du har svært ved at finde glæde, energi og engagement, og hvor jeg dog kender det. Jeg tænker ofte, at nu vil jeg gøre et eller andet, og så får jeg bare den her følelse af, ”jaeh, men jeg ved ikke rigtig, om jeg vil/gider/tør”. Ja, manglende engagement, nemlig. Gad vide hvorfor? Du har nok ret i, at man hver eneste dag skal tage beslutningen om at leve. Det er jeg dårlig til. Jeg slæber mig nogle gange bare gennem dagene. Jo, jeg har meget glæde af at komme på værestedet og snakke med gode mennesker der, og der kan jeg også mere føle, at jeg lever, når vi har gode samtaler, men jeg savner at få det overført til resten af mit liv.
Tak for din hilsen og dine som altid interessante betragtninger.

Frederik, du kan have ret i, at det er for sent at leve dagen i dag, når den er gået, hvis det er det, du mener. Ja, man skal gribe livet og leve det, mens man har det.
Tak for din hilsen.Kommentarer fra andre brugere

Hej JHN .
Ja det er svært når man føler man *sidder fast* i de samme rutiner hver dag . Selvom det er trygt kan det også blive kedeligt eller *neutralt* det hele og dagen går bare som den plejer .

Ja og nye ting kan være vildt skræmmende at kaste sig ud i indtil man prøver det .. og det er så nemt for andre at sige *du skal jo bare lige ... * . Ja hvad vil jeg sige ?? at jeg bare godt forstår dig og jeg håber også du snart får det lidt bedre .

Det lyder da hyggeligt med turen med din mor .. hvis hun opfører sig ordentligt ha ha . Ja og bliver det for slemt kommer du bare hjem til mig .

Nå men altså jeg håber du hygger dig lidt og jeg tænker på dig og JA jeg vil ALTID lytte til dig og sende dig masser af kage med snask så du bliver smurt helt ind i alt muligt ha ha så folk slet ikke kan se det er dig .
Jeg sender dig bare de allerbedste tanker og håber du får en god dag og keder du dig så kommer du bare og hjælper mig med min opgave ha ha ..
Knus og tanker fra Mælken

Skrevet af Mælken, 7. januar 2019 08:23