Læs dagbog

Jeg kæmper

En side i dagbogen ""
Skrevet af JHN1 7. december 2017 07:59


Det var sådan set en ok dag i går.

Jeg var tidligt i fitnesscenteret for at få det overstået. Så var jeg også så tidligt oppe, at jeg ikke hørte mine underboere. Faktisk hørte jeg dem slet ikke først på dagen, så jeg var ved at tro, at der var sket mere dernede. Men så vågnede de op om eftermiddagen. :)

På værestedet var det bare så hyggeligt, og jeg snakkede så godt med M og de andre.

Eftersom jeg allerede havde været til træning, havde jeg tid til at gå to ture, da jeg kom hjem, og jeg fik købt nogle små symbolske gaver til personalerne og fik handlet lidt.

Jeg fik redigeret på bogen og bagefter gemt på den ekstra harddisk og printet det sidste ud. Det var en stor lettelse. Nu har jeg det i hvert fald printet ud, hvis der skulle ske et eller andet. Jeg kan godt se, der stadig skal skrives noget om og rettes en del småting, men det gør ikke noget. Nu vil jeg læse det hele igennem igen og så skrive om bagefter.

Jeg var også i kælderen og fandt nogle breve, jeg har ledt efter, bl.a. nogle fra min mormor. Jeg blev meget rørt over at læse dem. Jeg fandt også min allerførste dagbog, fra jeg var 12 år. :)

Jeg er begyndt at læse igen. Altså i en bog. ”Britt-Marie var her”, af samme forfatter der skrev om Ove. Jeg nåede kun at læse lidt i går og i forgårs, men jeg er glad for at have fundet lidt overskud til det igen. Den virker lovende.

Jeg kæmper hver dag med at finde meningen med livet og alting. Er der mon en mening? Altså med mig. Med andre, ja selvfølgelig, det er jeg slet ikke i tvivl om, men med mig? Jeg står op, kæmper mig gennem dagen, går i seng. Nogle dage kæmper jeg mindre, fordi det går bedre, og andre dage må jeg slæbe mig igennem. Men måske det er meget normalt. Jeg ville bare ønske, at jeg kunne vågne om morgenen og glæde mig til dagen, men det er længe siden, jeg har gjort det. Jeg glæder mig nogle gange til små elementer af dagen, men sådan dagen som helhed, nej. Men jeg er stadigvæk meget taknemmelig for at have gode mennesker og gode oplevelser i mit liv, så det skal ikke misforstås. Det er bare livet generelt, jeg godt kunne tænke mig at nyde og være glad for.

I dag skal der ikke ske så meget, men jeg skal på værestedet til et møde og selvfølgelig have motion.

Tak for hilsener.

Mælken, ja der er mange forventninger her i julen. Det er jeg også lidt træt af. Jeg orker ikke rigtig den her tid. Ja, men vi klarer det jo nok. Lige pludselig er det januar igen. Ja, nogle dage er man bare lidt flad, og så kan man ikke sige så meget, det kender jeg godt. Men det er dejligt, at du orker at skrive alligevel, tak for det. :)
Ja, jeg ved, du også har det svært, og ja, det er svært, når andre siger, at man bare skal gøre det og det. Det er jo ikke altid så nemt. Men der er jo nogen, der ikke rigtig forstår, men som nok bare gerne vil hjælpe alligevel, og det er selvfølgelig sødt af dem. Vi må tage det, vi kan bruge og så lade resten ligge. :) Jeg har heldigvis mennesker i mit liv, der hjælper mig meget, og som forstår, og det er rigtig dejligt. Men jeg tror også, at jeg skal prøve at hjælpe mig selv. Jeg ved bare ikke altid hvordan. Jeg skal fx arbejde på at være i støjen, men jeg ved ikke, hvordan jeg gør det. Ja, det er ikke altid så nemt. Men godt vi har hinanden. Jeg er også meget glad for, at du er herinde! Jeg ville også blive meget ked af det, hvis du ikke var her mere!
Mange tak for din hilsen og for juleslik! :)

Catalina, tak! Jeg ved, du har det skidt, så du skal ikke tænke på det. Bare få det bedre, ikke!

Juce, ja det er nok meget godt at have andre i sine tanker, når tankerne om døden bliver presserende. Det er godt, at du har det på samme måde! Men ja, det er rart at få tankerne ud ind imellem. Nej, du har ret, det ville ikke være rart at dø af tarmkræft, men jeg kan alligevel ikke sige mig fri for at have tankerne om, at jeg slet ikke har lyst til at sende den prøve ind. Den skal jeg lige arbejde med.
Mange tak for din hilsen. Jeg nåede ikke at skrive til dig, inden du slettede din dagbog igen. Jeg håber, du er ok!Kommentarer fra andre brugere

Hej søde JHN.
Ja jeg ved du har det skidt for tiden . Ja det er synd for dig . Kan du måske snakke med M eller C ?? ja bare en ide for måske hjalp det lidt at snakke med nogen om det . Eller måske din læge ?? vil jo bare gerne have du har det godt .
Men det virker da til du får dagene til at gå .. ja med motion og din bog og kælderen og andre hyggelige ting . Ja ellers må du jo komme herind så skal jeg nok få dig til at grine lidt af det hele . Jeg magter ikke at være så seriøs men jeg er bare meget meget træt det er mørkt og koldt og ad vejr ha ha ..
Ja sender dig alle de bedste tanker og vi skal nok klare det os to det er jeg sikker på . Vi må se noget juletv og hygge og æde slik ja det er det eneste jeg har at byde på min søde ven .
Knus og tanker fra Mælken

Skrevet af Mælken, 7. december 2017 09:42

Hey igen JHN, jeg er for dårlig til at ha åben, ingen´s skyld, selvmords´tanker der banker på konstant som du, mangler jeg livs gnist ved hverdagen:X Flot med din bog, og flot at du kan se forskellen på det at ha gode venner og din træning;) Vi kæmper alle herinde, men jeg er meget i tvivl om jeg for ny tid til behandlerne? har ikke hørt en dyt siden for lidt over en uge siden. Mister bare modet, kan ikke rigtig dele mine dber, kun dem som er åbne.
Fantastisk du fandt noter og din dagbog, men også lidt mærkeligt ik?:) God læsning og jeg håber du for en dejlig dag, pas på dig ven.

Knusss
Juze.

Skrevet af juce, 7. december 2017 13:10

Hej Jhn,

Er ked af at læse at du kæmper i øjeblikket. Men synes det er godt at du ikke har givet op og stadig får lavet på din bog og får passet din motion.

Jeg tror nogle gange at forskellen på 'os' og 'normale' mennesker, er at de simpelthen bare tænker mindre over hvad meningen med det hele er. De gør bare ting og kommer igennem dagene uden at tænke over det, fordi det er det alle andre også gør. Jeg ved ikke om det er rigtigt, men det kom til at tænke på det da jeg læste dit indlæg.

Vh Pernille

Skrevet af PernilleH, 8. december 2017 14:52