Læs dagbog

Det er lidt dumt

En side i dagbogen ""
Skrevet af JHN1 8. februar 2018 06:55


Jeg har besluttet at prøve at sende bogen ind til det forlag, som min ”bekendt” også brugte. Der kan jo ikke ske noget ved at prøve igen, tænker jeg, og det virker som et godt forlag. Jeg kendte det ikke i forvejen, men jeg kan godt lide deres hjemmeside.

Jeg kan bare mærke, at jeg vil blive ked af det, hvis de heller ikke vil udgive bogen, og det er lidt dumt. Det kan jo være, jeg skal prøve 20 gange, før det kommer til at ske. Og måske sker det aldrig. Måske er den bare ikke god nok. Det er jo ikke til at vide. Men ja, nu prøver jeg. Så må jeg blive ked af det, hvis det er.

Jeg vil give mig selv indtil 1. marts, og så skal den være færdig. Igen. :)

Så jeg bruger hver ”ledig stund” (jeg er pensionist, jeg har masser af ledige stunder, haha) til at læse og rette og strege ud. Nu skal den skæres ind til benet og være skarp. Det er et ord, man altid bruger. Skarp. Jeps. Haha.

Ja ja, jeg er da nogenlunde optimistisk endnu.

Mine forældre har begge lige haft fødselsdag, og i morgen skal jeg derud til frokost sammen med min moster. Det tror jeg bliver hyggeligt. Først skal jeg til lægen for at se, om ørerne har det bedre. Ja, det synes jeg, de har, men de skal lige kigges i. Natten til i går tog jeg ørepropper i begge ører igen, for jeg havde haft 3-4 nætter, hvor jeg havde sovet virkelig dårligt, og jeg var udmattet. Jeg sov så godt om natten, det var fantastisk. Og jeg brugte nogle andre ørepropper, som ikke går så langt ind, så jeg havde ikke ondt. Jeg håber, irritationen i ørerne er væk, så jeg kan bruge dem fast igen. Jeg satser på at komme tidligt op i morgen, så jeg kan nå at komme i fitnesscenteret inden, for jeg kommer ikke derhen på lørdag, hvor jeg skal klippes. Så kan jeg springe weekenden over og sove længe på søndag. Det kunne være godt. :) Med mindre det bliver snevejr, så jeg ikke kan gå så meget, så bliver jeg nødt til at træne i stedet.

Nå, men det er i morgen. I dag skal jeg træne og på værestedet. Det bliver nok meget godt.

Tak for hilsener.

Juce, søde du, du svigter da ikke. Du har det svært, og det er klart, og så skal man passe godt på sig selv. Jeg håber snart, din mor vil få det bedre! Og jeg håber, du vil få hjælp igen, så du ikke skal gå med det alene. Jeg forstår ikke, hvorfor du ikke får behandling, det er synd for dig. Jeg synes, du klarer det så flot, og du får lavet meget på trods af angst og depression og alt muligt andet. Hæng i!
Ja, det skal nok gå med bogen, jeg prøver bare igen. Sådan er det jo. Sådan er livet. :)
Mange tak for din hilsen og kan du nu have det bedre! Det er så fint, at du skriver, selvom du har det svært med det!

Mosi, ja det er fint nok med bogen. Jeg må bare på den igen. Du har nemlig ret, der er rigtig mange, der sender ind, og de kan jo ikke udgive det hele. Så det skal bare være rigtig meget i orden, og det var mit ikke. Jeg ved, det kan blive bedre, og det vil jeg prøve at gøre det, og hvis det så stadig ikke er godt nok, så må jeg tage den derfra. Det har været godt at skrive den, så det er jo ikke spildt arbejde. Tak for de pæne ord. :) Jeg vil ikke udgive den selv, det har jeg hverken mod på eller råd til.
Jeg synes ikke, at hormonerne virker endnu. Jeg kan have perioder af dagen, hvor jeg tænker, at det er ok med støj og snak i baggrunden, og så kan jeg lige pludselig ikke rumme det mere, og jeg bliver hidsig. Så det går op og ned. Men det gør det også for dig, kan jeg høre. Ja, gad vide hvor længe det varer. Jeg har hørt, det kan tage 10 år! Ikke for at tage modet fra dig. :) Men jeg håber, det går stærkt. Jeg gider ikke være irriteret i 10 år.
Åh ja, den salt er ikke god for de sarte poter. Men dejligt at hundene ellers gerne vil være ude. Ha ja, det kan godt være, det var kulden, der gjorde, at du ikke kunne tage billeder. Og så stod de der og poserede til ingen nytte. :)
Ja, tanken kommer bare nogle gange, om det er en straf, fordi jeg har gjort noget forkert – hvilket jeg jo har, men jeg ved ikke, om de højere magter straffer en. Det tror jeg jo egentlig ikke på. Men ja, jeg ved ikke. Måske er det bare, som Pernille skrev, og som du også skriver, tilfældigt.
Mange tak for din hilsen og pas godt på dig selv.Kommentarer fra andre brugere

Alle skriver bøger i dag...
Skuespillere, politikere, kendisser og almindelige mennesker...
De udgiver bøger om deres liv.
Og fordi de er kendte, så vil folk læse dem.

Hvis du skal have udgivet noget, så skal du nok have noget helt specielt at fortælle.
Rigtig mange har skrevet om deres sygdom, alkoholforbrug, dårlige barndom og andet.
Der er så meget på markedet af den slags.

Du skal virkelig have noget særligt at fortælle, hvis bogen skal have en chance.

Men måske tager jeg fejl..
Det er måske fiktion du skriver?
Men det er altså også meget svært.
Forlagene drukner i spirende forfattere.


Så føl dig ikke dårlig fordi din bog bliver afvist.
Det er lidt lige som lotto...
Man skal være heldig , hvis det er ens bog der bliver trukket op af det bjerg af bøger som de modtager.


Held og lykke med det.

Skrevet af Bipolarix, 8. februar 2018 11:34

hej

jeg ved ikke hvilke ørepropper du bruger. du kan få formstøbte ørepropper designet med forskellige formål
mange musikere bruger det. du kan evt prøve søge på audiovox

Skrevet af Frederik40, 8. februar 2018 13:18

hej

jeg ved ikke hvilke ørepropper du bruger. du kan få formstøbte ørepropper designet med forskellige formål
mange musikere bruger det. du kan evt prøve søge på audiovox

Skrevet af Frederik40, 8. februar 2018 13:18

Hej søde JHN.
Ja det er flot du kæmper videre med bogen . Det skal nok lykkes det er jeg sikker på . Ja det tager nok nogen forsøg inden det hele falder på plads men det skader jo ikke at prøve og så kan du bruge mellemtiden til at rette noget mere måske men du kan godt det ved jeg .

Jeg håber dine ører har det godt .. ja det er ikke rart hvis de gør ondt. Jeg kan ikke selv have noget som helst i mine ører så hvis jeg skal høre musik når manden er hjemme bruger jeg høretelefoner . Men ja det er ikke nemt for dig det ved jeg .

Jeg håber bare du har en god dag og hygger dig lidt uden stress og jag . Sender dig masser af lagkage og hygge .
Knus og mange tanker fra Mælken

Skrevet af Mælken, 8. februar 2018 16:50