Læs dagbog

Styr på det?

En side i dagbogen ""
Skrevet af JHN1 8. juli 2018 08:28


Jeg fik en god snak med M i fredags omkring mailen fra forlaget og fik nogle gode forslag til, hvad jeg kunne gøre. Det hjalp meget.

Så nu har jeg fået samlet ”materiale” sammen og sendt til forlaget. Forslag til hvem der kan anmelde bogen, fortælle hvor jeg vil skrive hen og tilbyde interview, lidt spørgsmål osv.

Jeg har også skrevet en mail, som jeg vil sende til et ugeblad for at spørge, om de vil skrive en artikel om mig. Og i næste uge vil jeg gå ned på den lokale avis også.

Og så har jeg spurgt forlaget, om de kan sende plakater og flyers (som de skriver et sted, at de godt kan), så jeg kan gå rundt og hænge op og dele ud (min printer laver det ikke så godt). M sagde også, at jeg kunne tænke ud over min egen by og måske få hængt op i andre byer, hvis nogen fx skulle på ferie. Det er en god idé. Jeg skal bare finde mod til at spørge nogen.

Ja, så er der vist styr på den del.

Nå ja, og forlaget skrev den anden dag, at jeg gerne måtte reklamere nu. Det mente jeg også, men jeg skulle bare være helt sikker. Så jeg må også gerne skrive om det herinde og på facebook. Jeg skal lige overveje, hvor meget jeg vil skrive herinde. Det er meget grænseoverskridende pludselig at skulle gå fra at være anonym til at sætte navn på og titel på min bog.

Jeg mødte ”lillebror” i byen i går, og jeg spurgte, om han ville hjælpe mig med facebook, for jeg ved ikke, hvordan man deler osv. Det ville han meget gerne. Jeg viste ham også plakaten (pressemeddelelsen er en plakat med billede af bogen og bagsideteksten), og han krammede mig og var glad på mine vegne.

Jeg var ude ved mine forældre på et kort besøg i går. Jeg sagde (pænt), ”jeg ved ikke, om I er interesserede, for I har ikke spurgt til det med bogen, men jeg vil gerne vise jer det her (plakaten)”. De svarede ikke på det med interessen, og vi snakkede kun om det 2-3 minutter. Min far sagde dog, at hvis de havde vidst, at jeg var syg noget før, kunne de have taklet mig på en anden måde, og de sagde begge to, at det var godt, jeg havde fået hjælp.

Så begyndte min mor at snakke om naboens datter, der manglede et sted at bo, og jeg kunne så forstå, at det var det … jeg var forundret, og det tror jeg godt, min mor kunne fornemme, for hun vendte tilbage til bogen og sagde, at det da var spændende, og at nu skulle mit navn i avisen. Og da jeg gik, sagde hun igen, at det var spændende.

Ja, det ER spændende, og jeg ville sådan ønske, at de også ville være glade på mine vegne og stille mig spørgsmål og vise interesse. Men jeg skal ikke tænke for meget over det, for så bliver jeg ked af det.

Til gengæld var de meget interesserede i, at jeg var faldet og spurgte flere gange til det, så jeg kan jo egentlig ikke klage over noget.

Jeg har stadig ondt i siden. Hvis det er et slag mod ribbenene, så kan det jo nok tage lang tid, før det er ok igen. Jeg er allerede utålmodig og vil bare kunne træne som normalt. Men jeg var dog ikke i fitnesscenteret i går. Selvom jeg ikke har styrketrænet siden mandag (inden faldet), så tænker jeg alligevel, at det generelt er godt at give kroppen lidt ro. Ja, jeg gik så 12 km i går og cyklede 40 minutter på kondicyklen, men det kunne have været værre. Det kunne også have været værre med skaderne, for der var virkelig kraft på mit fald med alle bøgerne i rygsækken også. Jeg var heldig.

Jeg er ved at læse en virkelig god bog. Jeg lånte den fredag eftermiddag og er allerede over halvvejs. Den hedder ”Gobi” og er en sand historie. Den handler om en mand fra Skotland, der løber ekstremløb og deltager i et sådant i Gobi ørkenen i Kina. Her er der en lille hund, der slutter sig til ham, og han navngiver den Gobi. Man hører meget om hans forskellige løb, både tidligere løb og så det her i Kina, og det er ikke for tøsedrenge. Og så handler den om, at han gerne vil have hunden med hjem, men den bliver væk i Kina. Ja, og så ved jeg, at det ender lykkeligt, og han finder den igen. Den er virkelig spændende. Den er skrevet rigtig godt, og jeg kan slet ikke løsrive mig. Virkelig anbefalelsesværdig.

Jeg ville ønske, jeg kunne skrive ligeså godt. Min bog er mere amatøragtig. Men jeg er jo også amatør. Jeg er jo ikke forfatter. Det er ham her jo heller ikke, men jeg kan se, han har fået hjælp til at skrive den. Men jeg mener bare, at der er andre, der ikke har fået hjælp, og som skriver meget bedre end mig, selvom de ikke har prøvet det før. Jeg ville ønske, jeg også kunne skrive fængslende og indlevende. Jeg har bare fortalt om mit liv. ”Sådan her har mit liv været”, bum det er det. Ja, men nå, nu kan jeg ikke gøre det om.

Underboen spurgte den anden dag, om jeg ville komme til kaffe sammen med naboen, som hun jo tidligere havde antydet. Jeg sagde pænt nej tak, og det blev også respekteret, uden at jeg behøvede at komme med forklaringer. Jeg er glad for, jeg sagde nej. Jeg gider det ikke. Og jeg gider ikke rigtig dem for tiden. Altså underboerne. De skændes oftere og oftere, og jeg er træt af det.

Tak for hilsener.

Kirae, ja det må da være svært for dig, at dine forældre ikke er der så meget, men dejligt at du kan glæde dig på deres vegne også. Tak for din hilsen og for de pæne ord mht bogen. Jeg håber bare, at det hele går godt.

Chloe, tak for din hilsen og din ros. Ja, det er da lidt stort med bogen, men også nervepirrende om det nu er godt nok osv. Mange bekymringer. :)Kommentarer fra andre brugere

Knus til dig og tak for din hilsen er lidt utryk ved den hjemmehjælper der kommer nu i stedet for min faste vil sige det til hende at hun må finde en anden ,men er nød ti ,at holde hende ud i tre uger det er ik sjovt hun sagde i dag jeg skulle låse min hoved dør hvorfor følte hun prøvet,at gøre mig utryk i mit eget hjem sådan er der nogle hjemmehjælpere der er bliver bare kedaf af det,men vil snakke med personalet om det om jeg kan be om en Håber du er ok ras og lb har det godt de går og ordner haver for folk er ras god til han har foræret mig en rose som ,passer ,lb har et godt hundeliv nu havde han ik som lille han var så tynd var blevet dårligt behandlet har aldrig set en hund der var så knyttet til mig ved første øje kast sagde han mor de andre var ved ,at dø af grin vil du have en hund sagde Knud den var vist.alderede min,men ras passer den fordi,jeg blev syg og er en god far ,men søde god dag til dig ikke knus fra kir

Skrevet af kirae2002, 8. juli 2018 10:44

Go’ morgen JHN :) hvor er det altså spændende med bogen , men der er sgu også meget arbejde i det, pyha! Nu skal du ud og reklamere for den ;) jeg bor ikke i en særlig stor by , så jeg ved ikke , hvilken effekt det ville have at sætte flyers op her , men ellers ville jeg da gerne være behælpelig med noget, hvis du har brug for det :) jeg er desværre ikke på facebook , så jeg kan ikke dele videre der for dig . jeg er SÅ spændt på ,når bogen udkommer , det er virkelig en stor bedrift af dig ven :)

jeg fatter heller ikke, at dine foældre ikke er helt oppe at ringe over ,det, men det er nok angst for, hvad du har skrevet om dem , tænker jeg , og det kan jeg som forældre jo godt sætte mig ind i , at det er ømtåleligt , om man nu har gjort det godt nok for sine børn , som din far også hentyder til med sin bemærkning . Det bliver interessant at høre, hvad de siger, når de har læst den , om I får nogle gode snakke ud af den . Jeg tror bestemt , at de er stolte af dig indeni :)

Av med smerterne , men sådan et fald kan jo sagtens give ømhed et stykke tid efter faldet . Har du ikke fået blå mærker ? Og så tog du hensyn til kroppen og gik “ kun “ 12 km og cyklede efterfølgende hehe ;) hvis ikke det forsvinder i løbet af næste uge , så må du forbi lægen en tur . Forsat god bedring med det .

Det lyder som en bog lige for dig , motion og en sød lille hund :) jeg vil kigge efter den , næste gang jeg er på biblioteket :) og du skal ikke sammenligne dig og din egen skrivestil med andres , alle har jo deres personlige aftryk , der gør en bog special :) jeg er sikker på, at du har skrevet en god bog :) sig til , når den udkommer , hvis ikke jeg selv ser det , jeg ser jo ikke morgentv eller læser aviser andet end på nettet , så vil du ikke nok informerer mig , så jeg kan købe den og få den signeret af dig :) jeg glæder mig :)

Så flot, at du sagde fra til underboens kaffekomsammen , når du ikke havde lyst , at du lyttede på dig selv , så godt JHN , og uden en masse undskyldninger , hvor er du altså god :) man får det jo også godt bagefter, når man har lyttet på sit eget behov fremfor andres :) du er sgu ved at lære det :)

Vi har ferie fra i dag af og har fået en bådsplads meget tættere på , hvor vi bor , så køretiden kun er halvt så lang som før , så vi har besluttet os for at beholde båden selvom den ellers er blevet sat til salg ;) nu ser vi, hvor meget min mand magter og hvor meget vi får den brugt , når vi ikke skal køre så langt for en sejltur , så det skal ferien gå med :)

Idag ser det næsten ud som om, at der kommer regn her hos mig , jeg håber det for havens skyld , græsset ligner en gul og afsvedet hede hehe :).

Ha’ en rigtig god uge JHN :) jeg får nok ikke så meget tid i de følgende dage , når jeg skal pudse, polere og male bund på båden ;) forhåbentlig er den snart parat til sin første sejltur på vandet i 3 år :)

Kh mosi
Skrevet af Mosi123, 9. juli 2018 08:40