Læs dagbog

STOP

En side i dagbogen ""
Skrevet af JHN1 9. februar 2019 08:14


I går var en spisedag. Ufrivilligt. Kan man sige det, når det var mig selv, der proppede i munden?

Jeg spiste rugbrød, boller, romkugler, slik og snegl.

Jeg gik 11 km, var i fitnesscenteret en time og motionerede 50 minutter herhjemme. Alligevel har jeg taget på.

JEG ER TRÆT AF DET!!!!

Men jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre. Spisemonsteret dominerer og bestemmer over mig. Men det kan jo ikke være rigtigt, vel? Det må da være mig, der har kontrollen.

Jeg vil prøve igen-igen-igen her i weekenden. Bare at holde min vægt i en weekend ville være en succes. Jeg kan jo, hvis jeg virkelig vil.

Åh, men hvorfor skal det være så svært. Jeg vil SÅ gerne tabe mig, og så køber jeg kanelsnegl med hjem fra fitnesscenteret. Det giver jo ingen mening.

Ja, jeg skriver MEGET om det, jeg ved det godt. Men det fylder også MEGET!

Men seriøst, mit BMI er under 20,4. Det er jo fuldstændig normalt! Hvorfor vil jeg tabe mig så? Kontrol. Se vægten gå ned og ned. Suset. At jeg kan noget. At der sker noget. Ja, mange ting sikkert.

I torsdags havde jeg endnu en lille snak med den anden personale. Jeg er i tvivl, om hun kan hjælpe mig yderligere, men alt skal jo prøves, så jeg giver det en chance. Der snakker vi også vægt. Vægt og støj og alt det andet som fylder.

Jeg har fået en ny idé med hensyn til støjen. Det var egentlig noget, personalen sagde til noget andet, men måske kan jeg overføre det til støjen. Når jeg generes af støj, siger jeg STOP indeni mig selv. Altså ”stop med at lade dig genere”. Og jeg har også tænkt, at så kan jeg prøve at rose mig selv, hvis jeg faktisk stopper. Sige ”dygtig” til mig selv ligesom til en hund, ha. Ja, jeg ved ikke, hvad jeg snart skal gøre.

Jeg afprøvede det i fitnesscenteret i torsdags og lidt i går. Der blev sagt MANGE stop indeni mig selv. :)

Jeg ved ikke, om det virker, men det skader jo i hvert fald ikke.

Måske skal jeg sige STOP til mig selv også, når jeg vil spise!

I dag ved jeg ikke, hvad jeg skal lave. Motionere. Vaske. Skifte sengetøj. Se tv. Lægge puslespil. Læse. Det er vist det. Og det skal fylde en hel dag ud. Måske kan det, jeg håber det.

Tak for hilsener.

Kirae, det lyder godt, hvis du kan stoppe med alkoholen. Jeg håber også, det går godt med mit øre. Ja, jeg elsker nutella. :) Tak for din hilsen og hav det godt.

Mælken, ja du er god til at skrive om morgenen. Jeg får ofte først skrevet til dig om aftenen, hvor der er mere ro på mig, haha.
Åh ja, det vil jeg tro, at det var stressende, da din far var indlagt og blev flyttet rundt hele tiden. Jeg kan også huske engang, hvor min farmor var indlagt, og de havde flyttet hende. Jeg troede, hun var død, fordi hun ikke lå på sin stue, ha. Men hun levede da heldigvis nogle år mere. Ja, det er så dejligt, at min mor vil tage med mig. Der er hun altså sød.
Ja, men jeg håber, at min mor alligevel blev glad for min gave, selvom hun ikke viste det. Hun kan godt være lidt speciel mht gaver, men jeg tror nu, hun bliver glad. Men ja, man bliver skuffet, ikke.
Haha til hende, der kun er 5 år yngre end dig, men som du stadig ser som et barn. Ja, det er altså vildt, som tiden går.
Ja, gid det ville stoppe med menstruationen for os begge to. Hvad skal vi med det bøvl nu?
Tak for din hilsen, søde ven. Jeg håber, du havde en god fødselsdag, og at du får slappet af. Kan du have det rigtig godt!Kommentarer fra andre brugere

Hej søde JHN lyder virkelig som spise depressioen du trøste spiser helt vildt.har du overvejet psykolog hjælp for du virker depremeret nå jeg høre i dine dB kunne det være godt at høre nu jeg glad for du gør mange ting fitness lillebror værestedet .ak ja at jeg ryger i med alkoholen engang i mellem men ja har os gode dage dem kunne jeg godt tænke mig at høre om sødejhn læser nu om sjælerejser knus fra kira🌻🌻🌻

Skrevet af kirae2002, 9. februar 2019 14:13

Kære JHN

Dine kvaler, ift. din spisning, giver god mening. Jeg tænker, at slikket opfylder en form for emotionelt behov og det således ikke er muligt at kontrollere med tanken. Prøv at skrive, hvad det er ved slikket og kagerne, der er tiltrækkende og som du godt kan lide, så kan vi måske komme det lidt nærmere.

Oh wow, Dronning Anne-Marie! Ja, hun må have noget specifikt, som har tiltrukket dig. Sjovt, hun er vel på samme alder som Elvis.

Jeg forstår godt dine overvejelser mht. at gøre sit bedste. Det er som om, at man altid kan støvsuge lidt mere, spise lidt sundere, bruge lidt færre penge, løbe lidt hurtigere, opsøge lidt flere behandlere (oh rædsel!). Men, det betyder også, at man hele tiden skal være noget andet end det man er. At ens grundlæggende eksistens aldrig er godt nok. At man altid er på vej til noget andet og bedre, fordi det nuværende ikke er nok. Det er i grunden skræmmende og helt forkert. Nok må snart være nok!

Kh
Chloe

Skrevet af Chloe, 9. februar 2019 16:57

Håber ik jeg lyder for hård vil jeg ik mener det kun godt.fordi du selv syntes det er et problem

Skrevet af kirae2002, 9. februar 2019 21:16