Læs dagbog

"Jeg dur jo ikke"

En side i dagbogen ""
Skrevet af JHN1 10. februar 2018 06:57


Mine ører er stort set ok igen. Der er stadig en lille rift i det ene, men det skulle nok gå i orden. Dejligt. Det gør heller ikke ondt mere.

Det gik fint hos mine forældre. Det var hyggeligt med min moster, selvom deres snak nogle gange var lidt … kedelig, ha. Men tiden gik stærkt, og jeg var der 5½ time. Så var jeg også træt.

Jeg er ind imellem meget pessimistisk i forhold til bogen. Jeg kan jo ikke, jeg dur ikke til noget. Men jeg giver alligevel ikke op endnu. Jeg vil jo gerne. Jeg regner også med at bruge ”hele” weekenden på det.

Jeg er også kommet mere i tvivl, om det er ok at skrive så meget om min mor. Kan jeg gøre det mod hende, og hvad vil hendes venner og familien tænke, HVIS den bliver udgivet. Ja, men det er jo ikke noget, jeg nødvendigvis skal tænke på nu, for chancen for, at den bliver udgivet, er trods alt lille. Men samtidig må jeg jo også have det i tankerne.

Eller er det bare en ”undskyldning”? Sådan lidt ”den bliver jo ikke udgivet, men det er svært at erkende, så jeg må hellere finde en undskyldning for ikke at sende den ind igen”. Men jeg skriver jo også, hvor rare mine forældre er, så det er jo ikke bare, ”de er dumme”. Ja, jeg ved ikke.

Det betyder noget for mig at komme med et ”budskab”: Ja, man kan have det af lort til, men man kan også få det bedre. Selvom jeg stadig har det skidt, så har jeg det jo meget bedre end for år tilbage. Det ville jeg bare så gerne give videre. Ja, nå, men jeg må se, hvad der sker.

Jeg har tænkt på, hvorfor vi (mange) egentlig har det skidt med støj. Er det et eller andet, der sker oppe i hjernen mon? Måske der står noget om det under misofoni. Jeg kan ikke huske det, men jeg må have kigget. Det undrer mig, for det er jo ”kun” støj. Det er jo ikke farligt. Det kan ikke gøre os noget. Men alligevel er det ubehageligt. Men det er der jo selvfølgelig mange andre ting, der også er, og det må jo påvirke os på forskellig måde.

Jeg skal ind og klippes i dag, så jeg tager ikke i fitnesscenteret. Jeg skal også se lidt OL. Skiskydning. :) Ellers står den på vasketøj og rengøring og bog.

Tak for hilsener.

Bipolarix, nej det er ikke fiktion, jeg skriver. Jeg ved godt, det er svært at få noget udgivet, det har jeg også selv skrevet mange gange. Men det betyder jo ikke, at jeg ikke kan prøve. Jeg føler mig ikke dårlig, fordi den ikke bliver antaget, men jeg vil sikkert blive ked af det, hvis den bliver ved med at blive afvist. Sådan er det jo, når det er et projekt, der har taget lang tid, og som man har engageret sig i. Tak for hilsen og for held og lykke.

Frederik, jeg bruger ørepropper fra apoteket, og de er udmærkede. Jeg har prøvet to forskellige slags, og jeg tror, jeg vil prøve at skifte lidt mellem dem. Tak for din hilsen og for tippet. Det er godt at vide, at der er forskellige muligheder.

Mælken, ja nu må jeg se, om der er nogen, der hopper på den med bogen. :) Det kan jo ikke skade at arbejde videre med det. Ja, der kan komme nogle (mange måske) afslag, men det må jeg forsøge at leve med og ikke tage personligt. Tak for din tro på mig. :)
Der er mange, der ikke kan have noget i ørerne, det kan jeg også høre på værestedet. Men det er godt, at du kan høre musik alligevel. Jeg har det ok med at bruge ørepropper, heldigvis, for ellers fik jeg ikke sovet, tror jeg. Jo, ørerne har det bedre, tak.
Mange tak for din hilsen og for lagkage. :) :) Jeg håber, du havde en god fødselsdag på trods af bankbesøg osv. Kan du have det godt, min ven.