Læs dagbog

Hvad nyt

En side i dagbogen ""
Skrevet af JHN1 10. maj 2020 08:18


Hvad nyt?

Det går godt på værestedet. Jeg må jo kun være der to timer ad gangen, men det er også dejligt bare at komme lidt ud igen. Jeg nyder det meget. Det er underligt kun at være 4-6 brugere ad gangen, men det er også hyggeligt, og der er plads til gode snakke med dem og personalet. Jeg har været der alle fire åbningsdage i denne uge, så det er jo ren luksus. Jeg er glad for, at det kan lade sig gøre. Jeg havde savnet det voldsomt meget. Men jeg er også klar over, at vi skal passe meget på, så vi ikke risikerer, at de lukker ned igen.

Jeg skrev jo til den clairvoyante, og hun skrev tilbage, at hun ville kontakte mig, når hun havde tid. Jeg ved ikke, hvor længe der går, men jeg venter i spænding.

Jeg har faktisk også skrevet til en anden clairvoyant fra et ugeblad, men jeg havde egentlig opgivet at få svar, men det var så i det blad, jeg fik af min mor i fredags. Han skriver, at jeg vil få tilbudt en lejlighed indenfor et halvt år, og at jeg vil få det bedre med støj. Jeg ved ikke, om jeg kan tro på det, men jeg vil virkelig gerne.

Ja, og ellers går tiden med gåture og anden motion. I fredags gik jeg 21 km. Det er dejligt at bruge min krop, og jeg er træt på den gode måde om aftenen. Det betyder også, at jeg er mindre hjemme ved underboerne, og det er godt for mig. Jeg er meget opmærksom på at holde afstand, og jeg synes også, at de fleste andre mennesker er det, selvom jeg alligevel godt kan mærke, at der er slækket lidt på det. Jeg håber, at folk vil holde fast, så vi ikke kommer til at gå tilbage og lukke ned igen.

Der var godt nok mange mennesker i byen i går. Jeg kunne slet ikke holde afstand hele tiden, og jeg var faktisk lidt sådan … ååhh.

Fitnesscenteret åbner jo tidligst til august, men jeg savner det ikke sådan voldsomt meget. Jeg får jo gået, og jeg holder fint min vægt, så det er okay. Jeg savner dog variationen i træningen, for jeg går, bruger cross traineren og bruger stepbænken. Min kondicykel er gået i stykker. Så jeg savner at kunne lave lidt andet. Men jeg ved faktisk ikke, om jeg ville være tryg ved at komme i fitnesscenteret lige nu alligevel, for det er ikke alle, der spritter af, og vi er tæt på hinanden. Så det er måske meget godt, at der ikke åbnes endnu.

I går gik jeg i haven, selvom underboerne sad i deres have. Jeg tænkte, at jeg må være lidt mere afslappet omkring det, og at det ikke skulle forhindre mig i at sidde i min have. Det gik også fint nok. Og så fik jeg slået græs og hevet ukrudt op. Men for pokker, hvor ville jeg ønske, at jeg bare havde en altan. Jeg er SÅ træt af havearbejde.

Jeg overvejer at ”melde mig fast ind” i BoligPortal, så jeg betaler hver måned og dermed kan se, hvem der lejer de forskellige lejligheder ud og også få mulighed for at kontakte udlejerne og se lejlighederne. For lige nu kigger jeg bare på billeder og tekst og tænker, ”kunne det være noget, nej der er det og det i vejen, og der mangler det og det”, og så får jeg ikke gjort noget ved det. Måske hvis jeg ikke skulle tænke på at melde mig ind for to dage, betale, melde mig ud igen, melde mig ind igen hvis der kommer en ny, spændende lejlighed, melde mig ud igen osv. osv. osv!, så ville det være nemmere at overskue. Jeg ved det ikke.

Det er virkelig svært med projekt ny lejlighed. Men i går, hvor underboen spillede på sin violin, der ønskede jeg virkelig at flytte!

Så var jeg nede for at vaske i går, og jeg hører underboen komme ned i kælderen. Han stopper op foran mit kælderrum og står og glor derind. Jeg står inde i vaskerummet, men går hen til døren ud til gangen. Han hører mig og trækker sig væk fra mit rum, mens han begynder på en lang forklaring. Normalt hilser vi bare, og han er meget tavs, men nu siger han ja, han ville jo lige se, om der var noget galt, fordi min dør står åben, om der havde været indbrud og bla bla bla. Vores ene nabo har lige haft tyveri fra sit kælderrum, og det nævner han også, og det er også for galt osv. Jeg tænker bare, at han kommer med den lange forklaring, fordi han er flov over at være blevet taget i at stå og glo uhæmmet ind i mit rum. Det er ikke første gang, det sker, og det irriterer mig. De er simpelthen så nysgerrige.

Ja, det var vist det. Der sker ikke så meget. Men det er måske også meget godt. Nej, der måtte godt ske noget mht at flytte. Det ville jeg virkelig ønske. Men ellers er det jo okay med en stille og rolig tilværelse.

Chloe, tak for din hilsen. Ja, bornholmeruret er træls, især om natten, men det er nu værre med skænderierne og den der mumle-snakken i baggrunden. Ja, og de lukkende døre. Plus alt det andet. :/ Men jeg skal også lære, at livet ikke kan være stille altid, det ved jeg. Det er bare enormt svært for mig.
Det er bestemt rart, at der sker lidt mht at flytte. Altså, det er dejligt at have gjort lidt og være blevet skrevet op osv. Men jeg ville ønske, at jeg turde gøre lidt mere ved det, så der forhåbentlig snart kunne ske noget mere permanent. Jeg ved, at jeg skal turde tage springet, men jeg er så bange for at fortryde.
Ha ha ja, hvorfor forudså ingen corona, ja interessant. Måske er de alligevel ikke så dygtige, de clairvoyanter. Jeg er spændt på, hvad hun skriver, når hun engang skriver. Jeg har ikke givet nogen oplysninger endnu, men jeg går ud fra, at hun i første omgang vil bede om et emne og så tage den derfra.
Jeg håber, du har det godt. Tak fordi du tog dig tid til at skrive!Kommentarer fra andre brugere

Oh my – det er da vildt sjovt, at du har fået svar igennem en brevkasse! Men, jeg kan nu godt forstå, at det virker en my useriøst, med et så simpelt svar, på et par linjer, og du gerne vil tilkøbe dig mere tid.

Har prøvet at google på clairvoyante. Det lader til, at de tager omkring 1200,- pr. time, hvilket da er ret flabet. Nuvel, det tager psykologer jo også, og de rabler jo også blot løs, uden at have begreb om noget som helst.

Det var måske en meget god ide, at få et estimat på ventetiden, så du ikke ender op med at skulle vente et ½ år eller noget!

Jeg kan godt forstå, at du er irriteret over, at dine naboer er så nysgerrige. Alt den spionage er helt klart en af ulemperne ved at bo i et lejlighedskompleks.

Kh
Chloe

Skrevet af Chloe, 12. maj 2020 17:01

Hey søde ven:) så du har fået et svar fra cleo dimsen:) jeg håber at han har ret, og at du fluks vil få det tilbud, og at støjen fra naboen kun kan betyde de enten er flyttet og el. det som man noglegang syntes, men som man jo ikke siger højt:) Jeg har haft et par dage med svingende humør, medicin nedtrapning gør mig ekstra nervøs, men sådan må det være. Det er derfor jeg ikke lige får skrevet reglmæssigt og det at jeg har en meget dep, mor og ja kun 6 uger tilbage til min datter skal nedkomme.

Forstår godt ud ikke gider haven, jeg er osse ved at kasten op over for det ukrudt! men du fik i da mindste klare det med bravur:)) Sådan og du har vundet en gratis omgang puslespil:)

Det er faktisk osse det eneste som kan få min angst væk, så jeg lægger en hel del. BoligPortal det lyder som en god ide, hvorfor tvivler du ven? Du har været opsat på en ny lejlighed og var endelig igang med føre det ud i livet, da C 19 kom og ødelagde hverdagen:( Jeg kan osse læse at du er så glad for at se de andre hønisser på værestedet:) Og så lige ahva! Nysgerrige hamburryg! af med hans hoved! den nabo skal lige holde snottet for sig selv, rent ud sagt! henvisning til hoved- sådan er det hvis man var Alice i eventyrland:) Min mormor hed faktisk Alice, men hun er rejst til de ukendte. '

08 f. tiden flyver:X Jeg håber du for en rolig aften, og Taaak for dine hilsner:) stort tasttur knussssssss:))

Juze. -----> --@

Skrevet af juce, 12. maj 2020 21:10