Læs dagbog

Måske skal jeg bare nyde det

En side i dagbogen ""
Skrevet af JHN1 10. juni 2020 08:24


Jeg er altid meget spændt på, om der er nye lejligheder på BoligPortal, når jeg går ind for at kigge. Måske skal jeg forsøge at nyde den her indledende proces med at finde en ny bolig i stedet for at stresse, når der så ikke er noget. Måske skal jeg nyde spændingen. På et tidspunkt må der simpelthen komme noget, jeg kan bruge.

Der er også flere lejligheder, hvor jeg tænker, at det måske kunne være en mulighed, men problemet er jo også, at jeg ikke har råd. Jeg vil gerne have mere plads og altan, men jeg har egentlig ikke råd til det. Jo, jeg har råd til nogle af de lejligheder, der er større, men så ligger de måske et dårligt sted med meget trafik, eller det er i virkelig gamle ejendomme, eller der er noget andet galt.

Ja, jeg er virkelig meget kræsen.

Jeg vil gerne have ro, altan, vaskemaskine på badeværelset, et ekstra værelse til mine motionsredskaber osv., og det skal også være til at betale. Det er sgu svært.

Jeg kan godt gå på kompromis med noget, men ikke med det hele. Det skulle jo gerne ende med at være bedre end her.

Nå, men jeg forsøger at være i det her ”rod”. Jeg prøver at være overbærende overfor underboerne. Jeg nyder at komme på værestedet. Jeg glæder mig til zoneterapi. Jeg elsker, når det er godt vejr til at gå ture i. Jeg prøver at finde de gode ting ved livet også.

Min far har bestilt tid ved lægen til i morgen, så håber jeg bare, at der kan gøres et eller andet. Min mor siger, at hævelsen er faldet lidt, men at tæerne stadig er røde.

Og så vil jeg gerne sige … at jeg altså grundlæggende er et godt og fredeligt menneske, der vil andre mennesker det godt.

Ja, det var bare det ...

Tak for hilsener.

Mælken, tak for dine gode tanker. Ja, jeg vil jo bare min far det bedste, men det kan være svært med sådan en stædig, gammel rad. :) Jeg håber også, at jeg snart får mod og mulighed for at flytte, for det er det, jeg gerne vil, selvom jeg også er nervøs ved tanken. Og så ønsker jeg for dig, at det går super fint med eksamen! Jeg tænker på dig!

Studerende, tak for din hilsen. Ja, det kan du have ret i, at det også sparer samfundet for nogle penge ved tidlig behandling. Jeg håber bare, der kan gøres noget, så han kan få det bedre. Ja, hvad er der med mænd og den der uvillighed til at gå til lægen. Det er mystisk. Men de siger, at deres mandlige nabo render til læge i tide og utide, så nogle mænd er åbenbart helt modsatte. :)
Åh, det lyder da ”hyggeligt” med jeres underbo og hans fester. :/ Men det lyder også som om, han er flyttet nu? Det håber jeg da for jer. Jeg ved, at jeg er lidt (meget) sart mht. lyde, så det er ikke kun naboernes skyld, men jeg hader virkelig, når mine underboere skændes, eller når deres ur vækker mig om natten, eller deres datter råber op, når hun er på besøg. Det er svært med naboer, ikke!

Chloe, tak for din hilsen. Ja, hun er godt nok højlydt, hende datteren. De er nu gode til at besøge de gamle, nu hvor konen ikke rigtig kan komme omkring mere, men datteren RÅBER bare så højt, i guder! Ja, og det med violinen … jeg ved ikke, om det er lovligt, men kønt er det i hvert fald ikke. Ha ja, det lyder faktisk som en gris, det er meget rammende. Haha. Det er heldigvis ikke hver dag, jeg hører det, men irriterende er det. Min veninde var her en dag, hvor han spillede, og hun hører ikke så godt på det ene øre, så hun troede, det var fugle, der sagde, ”vit, vit”, haha. Ja, jeg glæder mig til den dag, hvor jeg ikke skal høre på skænderier, ur og violin mere! Min næsten-underbo spiller klaver og synger, så det er en meget musikalsk blok, jeg bor i! :/ Men hende hører jeg heldigvis kun, når jeg går forbi på trappen.

Skovtrolden, tak for dit link til en meget interessant artikel. Det giver jo god mening, det med at man kan ændre på sin fart, så tingene går hurtigere eller langsommere. Så hvis jeg sætter lidt fut i boligsøgningen, kan det gå hurtigere, selvom clairvoyanten sagde november/juni. Det er meget spændende. Og modsat kan jeg sænke farten ved at være for nervøs, eller ved ikke at foretage mig nok. Ja, det giver da rigtig god mening. Tak for det! Det var spændende at læse om!Kommentarer fra andre brugere

Hej Jhn

Selvfølgelig er du grundlæggende er et godt og fredeligt menneske, der vil andre mennesker det godt.

Man kommer altid ud i, at det man siger/skriver, opleves anstødeligt på andre, det kan ikke undgås, uanset hvordan man vægter sine ord. Det betyder ikke, at de har ret.

Skrevet af Åsa, 10. juni 2020 11:16

Hehe, nu brugter du selv ordet "grundlæggende" 😄

Min overbo's mor var i lejligheden idag. Så måske er overboen er indlagt - igen. Nu bliver det så spændende hvor længe det varer dennegang. Man kan heller ikke have en voksen kvinde, der løber efter børn og skubber dem. Jeg håber virkelig at forældrene vil anmelde det til politiet, så der kan blive sat en stopper for det.

Skrevet af Åsa, 10. juni 2020 15:17