Læs dagbog

Puuha

En side i dagbogen ""
Skrevet af JHN1 11. januar 2019 06:21


Nå, så havde jeg besøg af min næsten-underbo i går. Det gik sådan nogenlunde. Hun snakker (meget!), og jeg snakker med, men når ikke altid at få sagt så meget, fordi hun altså bliver ved med at snakke. Fint nok.

Det værste er, at hun nu forventer, at vi skal ses regelmæssigt. Jeg har bestemt ikke noget imod at snakke på trappen eller i kælderen, men jeg gider ikke mødes privat sådan jævnligt. Fint nok hvis vi lige finder ud af en dag, at vi vil ses, men den der med, at nu skal vi ses hver 3. måned-agtigt, den orker jeg ikke. Hendes kæreste havde også sagt, at det var dejligt, ”at du og J nu kan begynde at mødes”, og jeg havde det sådan, ”jamen, det skal vi ikke”.

Jeg prøvede at sige, at jeg ikke var så social, så hun skulle ikke forvente noget, men så sagde hun, at vi i hvert fald kunne aftale det til hendes fødselsdag i april, og det sagde jeg så ja til. Vi snakkede også om et museum i en nærliggende by, hvor hun snart skulle hen, og så kunne jeg da tage med. Jeg sagde (som sandt er), at vi nok ville lave en tur på værestedet, og at det ville jeg føle mig mere tryg ved, og så sagde hun, at hun jo ikke var farlig, og at hun ville spørge mig igen, og så kunne jeg jo sige nej. ”Ingen tvang”.

Men det føler jeg, at der er. Tvang. Pres.

Er jeg unormal, når jeg bare ikke har lyst? Eller handler det om angst? Eller at jeg bare ikke kan overskue det? Jeg ved det ikke.

Hun er jo flink nok, men jeg har bare ingen trang til at se hende mere end sådan, ”vi er begge i haven, så siger vi hej og snakker to minutter”.

Ja, sådan er jeg altså.

Hun var her kun 5 kvarter, men jeg var udmattet. Jeg dur ikke til det. Jeg endte med at gå i seng kl. 19.10!

Og så fik jeg ondt i ”brystet”, men altså i den anden side så ingen panik. Jeg tænker, at det var et af de der mini-galdestens-anfald, altså grus i galdevejene som min læge siger. Jeg får stadig sådan et lille anfald ind imellem. Jeg sad 5 minutter og havde ondt og tænkte puha, for jeg ville jo ikke sige noget, men så kom jeg i tanke om, at det plejer at hjælpe at drikke noget. Jeg tog noget at drikke, og det gik væk med det samme. Heldigvis.

Jeg havde købt en chokoladekage med creme på toppen og så sådan noget kakaopulver. Hun spildte noget på min hvide sofa, og det var jo ærgerligt, men sådan kan det jo gå. Ikke noget problem. Jeg prøvede at få det af bagefter, men det var svært, og det var en ret stor plet. Så ville jeg have et stykke kage senere, og jeg kom masser af creme fraishe på. Nu var jeg jo alene og kunne bare æde. På vej ind i stuen ville jeg allerede tage en bid med teskeen. Splash, så væltede kagen, og creme fraishen røg OVERALT på entregulvet og ind i motionsrummet og på mine sokker. Åh Gud! Jeg stod som stivnet og bandede højt, haha. Nå, men med papir og adskillige forsøg med karklud og sæbe så gik det meste da af. Ja, typisk mig.

Jeg kastede kagen i mig med grådige mundfulde. Det ene stykke blev spist, og jeg gik ud efter det sidste stykke. Åd igen. Grådigt igen. Det sidste blev smidt ud. Jeg havde lige siddet og pænt taget to ganske små stykker ligesom hende, og nu ÅD jeg bare. Også typisk mig. Bagefter en masse slik, for det havde vi slet ikke rørt. Puha, kvalme.

Jeg bevæger mig meget de her dage, men det er ikke godt nok, hvis jeg vil tabe mig, og det vil jeg. Jeg skal have spisningen med, men jeg kan ikke styre det i de her situationer. Jeg havde tabt 1,8 kg af julefedtet, men det har jeg ikke mere. Selvfølgelig ikke. Man spiser ikke 2/3 kage ustraffet.

Tak for hilsener.

Kirae, ja det er fordi, jeg spiser meget slik, at jeg ikke taber mig. Jeg bevæger mig meget, men det er maden (slikket), jeg skal arbejde med. Jeg vejer 57-58 kg her efter jul, hvor jeg endnu ikke har fået tabt det hele, men ellers vejer jeg normalt 55-56 kg. Jeg forstår godt, at nogen var bekymrede for dig, da du vejede 55 kg, for det er jo ikke særlig meget. Det er også godt, at nogen er opmærksomme på en, så man ikke kommer for langt ned i vægt. Det er flot, at du kunne tabe dig så meget, da du var indlagt, og det er super, at du cykler. Gør du det hver dag? Ja, bevægelse er også vigtigt. Vi må hele tiden gøre det så godt, som vi kan.
Mange tak for din hilsen og kan du nu passe godt på dig selv.

Mælken, ja jeg spiser nemlig også på på mine følelser. Ja, det kender du alt til, men du har ret, det er så svært at gøre noget ved. Gad vide, hvorfor det er så svært. Jeg vil så sindssygt gerne tabe nogle kilo, men trangen til at spise er også bare så stor og åbenbart større end trangen til at tabe mig. Så du spiser mad, og jeg spiser slik. Ja, du er da i det mindste mere fornuftig end mig. :) Selvom det heller ikke er godt at spise for meget mad selvfølgelig. Ja, vi må bare blive ved med at arbejde med det, og måske en dag får vi succes med at spise bedre. Ja, vi kæmper!
Uha, du har fortjent en KÆMPE kage, når du er færdig med opgaven, haha. Jeg ville sende en til dig, hvis jeg ikke var bange for, at den ville være smadret, når den nåede frem, haha. Ja, jeg forstår godt, at den opgave ligger og kører rundt med dig hele tiden, godt det snart er overstået. Jeg hepper også på dig, søde ven! Det skal nok gå, det ved jeg bare!
Mange tak for din hilsen og alle dine søde tanker. Du er også en superstjerne, og jeg er så glad for, at vi har hinanden herinde. Pas godt på dig selv og hav det rigtig godt, ikke!Kommentarer fra andre brugere

Hej søde er nød til at prikke mig til dig tror du lider af spiseforstyrrelse det er ingen vægt .Jeg vejer næsten 90 kilo og er ik særlig høj så tag lige en slapper ik.Jeg er sikker på du er i sorg et eller andet sted derfor æder du så meget.Man kan ændre spise vaner ved godt jeg spiller boss nu .Menn søde det er for dit eget bedste nyd dit slik dine kager ik for tit ,men engang imellem ok mamge knus fra kirae🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Skrevet af kirae2002, 11. januar 2019 10:51

Prikke hehe

Skrevet af kirae2002, 11. januar 2019 10:51

Ih prokke

Skrevet af kirae2002, 11. januar 2019 10:51

Hej søde JHN .
Åh ha det lyder ikke som en fed oplevelse at have hende din nabo.
Det er da flot du inviterer hende men det må ikke være rart hvis hun bare snakker og slet ikke lytter .. ha ha hun lyder som en veninde jeg har der snakker også selvom jeg slet ikke er i rummet hvor hun sidder .. ej spøg til side .
Jeg ville seriøst have reageret på præsis samme måde som dig .. eller måske .. jeg ville også føle mig helt vildt presset og nærmest tvunget til at gøre de ting hun nu gerne ville .

Men jeg ville nok finde på masser af undskyldninger eller også ville jeg bare sige ja ja og så bare lade det ligge .. og håbe hun ville glemme det og når hun så bragte det op ville jeg sige ej jeg har virkelig ikke lyst jeg kan ikke overse det ... Ej men det er bare så ikke fedt med folk der ikke fatter en pæn afvisning .. en der bare presser på hele tiden og bryder ens grænser ...
Det er bare IKKE ok ...

Jeg ville også bare have ædt .. måske ikke smidt med kagen eller noget ha ha ej hvor er det bare synd for dig .. Men altså du er ikke alene . Ja og så slår du nok også dig selv oven i hovedet med din vægt og alt det andet .. jeg har bare lyst til at trøste dig og fortælle dig at det nok går det hele .. Ja det er svært det med vægt og man så samtidig æder helt vildt .. jeg havde det jo lidt på samme måde dengang jeg trænede .. jeg trænede rigtig meget og så købte jeg en pizza med hjem og ja jeg tabte mig jo ikke ha ha ja forstår dig bare så meget ...

Men altså det jeg ville sige er jeg forstår dig og du er IKKE alene i verden ... og jeg håber du kan sige fra hvis hun presser dig til noget du slet ikke har lyst til .
Jeg sender dig alle de bedste tanker og håber du får alle pletterne væk både fra møbler gulv og tøj og fra dine tanker .
Knus og kagetanker fra Mælken

Skrevet af Mælken, 11. januar 2019 16:13