Læs dagbog

Hvis jeg får mod

En side i dagbogen ""
Skrevet af JHN1 11. februar 2018 07:22


Jeg var nede at blive klippet i går. Min frisør sagde, at hun havde set mig i fitnesscenteret, for hun var nemlig selv startet der for nylig. Hun gik til yoga, og vi snakkede en del om det. Jeg har nemlig overvejet at starte til det, men jeg mangler lige det sidste mod. Men måske kan jeg få det nu, når jeg ved, at der er en der, jeg lige kan sige hej til?

Jeg tænker, at yoga måske kan give mig lidt indre ro. Jeg håber det, men jeg ved det ikke. Jeg har tidligere gået til det et andet sted. Jeg tror, jeg gik i 5 år, og det var godt. Så jeg kunne godt tænke mig det igen, men jeg mangler altså bare et lille skub. Måske var det et tegn, at hun var startet? Jeg er bare mest bange for, at jeg ikke kan finde ud af det, og at de andre skal kigge på mig, men jeg gætter på, at de har nok i dem selv.

Jeg vil tænke seriøst over det nu …

Jeg ÅD i går. Seriøst, jeg spiste to fastelavnsboller om morgenen, og da jeg kom hjem, spiste jeg i løbet af en enkelt time: Et rundstykke, en bolle, 26 stykker slik, 2 små romkugler og et halvt, stort marcipanæg. Og så småspiste jeg bare resten af eftermiddagen. Det er voldsomt.

Jeg var jo ikke i fitnesscenteret, men jeg endte med at gå 12 km og cykle 40 minutter på kondicyklen. Jeg fik i alt 20000 skridt. Jeg startede med at gå om morgenen, gik til frisør og ville så egentlig ikke gå mere. Men så var ”Barnaby” aflyst pga OL, og så vidste jeg ikke, hvad jeg skulle lave, så jeg gik en tur til. Og så var det så rart at være ude, at jeg gik endnu en tur. Ja, så jeg fik da lidt motion.

Men helt ærligt, min mave var helt hård, fordi jeg havde spist så meget. Jeg forstår simpelthen ikke, at jeg ikke kan lade være.

Jeg fik også støvsuget, gjort badeværelse rent, skiftet sengetøj, vasket og gjort køleskab rent. Og så fik jeg læst og rettet i bogen. Så det var da ok. Underboerne var ikke hjemme nogle timer, og det var rigtig dejligt. Jeg nød det, og jeg glæder mig til den dag, hvor jeg kan være i fred for naboer hver dag.

I dag skal der ikke ske så meget. Jeg skal motionere, og så satser jeg på at få læst og rettet det sidste i bogen, og så skal det skrives ind på computeren bagefter. Måske spise mindre? Ja, det håber jeg jo på hver dag.Kommentarer fra andre brugere

Hej JHN .
Det kunne da være fedt med yoga og hvis du har prøvet det før så kan du nok også godt igen . Ja men der sker vel ikke noget ved at prøve søde ven .
Ja nogengange går vi jo alle lidt amok med slik og kage .. og så især når vejret er som det er nu ha ha bare skyd skylden på vejret eller noget det gør jeg .

Ja jeg har ikke så meget at sige er ikke lige på toppen men jeg tænker meget på dig og jeg er så glad for din fødselsdagshilsen det betyder rigtig meget .
Pas nu på dig selv søde ven .
Knus og tanker fra Mælken

Skrevet af Mælken, 11. februar 2018 15:37

Hey Søde og varme JHN:) Taak for din hilsen, og ja min mor havde læst forkert, jeg skal ud på en center og de skal åbenbart ha mere omkring mig før en hel diagnose kan stilles. Jeg er trist disse dage, men hvem er ikke det? Nok om mig... Yoga det lavede vi da jeg var på kursus, og jeg syntes det er en meget god ide:) håber du finder modet, men ja man for mere ro, og det med maden søde, må gå op i alt den motion du gav dig selv;) Tænker måske tørret slik? Min søde mor har købt dadler med chokolade pulver på, de smager fantastisk;) og man bliver mæt af dem ret hurtigt. Nødder og andet, jeg er begyndt at lave mere salat til os herhjemme, men som du selv ved på dårlige dage, er det sgu for nemt at lige hente det slikkenas, især når prisen står på ( store spørgsmål og frustationer, og ikke at forglemme vrede til ens selv.

Jeg håber naboen er blevet til en skumfidus, de larmer ikke så meget:)

Kæmpe knusssss

Juze. Skriver lidt i privaten, og svare dig her ok?

Skrevet af juce, 11. februar 2018 15:54

Hej JHN
Jeg har læst nogle af dine dagbøger gennem tiden!
Jeg vil blot sige at det er en rigtig god ide med yoga også når man kæmper med psyken!
Den yoga jeg dyrker er hatha yoga det er den langsomme! Og så er det vigtigt at huske det ikke er en konkurrence om hvem der er mest smidig, men om at lave øvelsen i det omfang din krop vil være med til! Jeg har gået til yoga on / off i 7 år!
Jeg har fået en masse ro og ikke mindst kropsbevidsthed og fokusering! Det er også vigtigt at huske du kan reagere efter sådanne en yoga time. Man kan være glad men også være sur og trist! Igen yogaen er med til at frigive en masse bla følelser!
Men det er min varmeste anbefaling og endda rart med en du også kender , så ja måske et eller flere tegn!
Go for it

Mozemis

Skrevet af Mozemis17, 11. februar 2018 18:16