Læs dagbog

Lad mig lige slå fast

En side i dagbogen ""
Skrevet af JHN1 11. marts 2018 06:55


Lad mig lige slå fast: Jeg skal ikke betale i nærheden af 50000 kr. til forlaget. Bare for at gøre det klart. Det er et mindre beløb. Jeg er førtidspensionist, jeg har ikke 50000 kr. Jeg ved godt, hvad jeg skal betale, men jeg ønsker ikke at fortælle det her. Det er privat. Beløbet er fradragsberettiget, og jeg får lidt tilbage gennem salg (hvis nogen køber) også, og så får jeg 10 gratis eksemplarer af bogen. Så derfor har jeg sagt ja til det.

Måske er der nogle forlag, hvor man skal betale mere, og der er selvfølgelig også nogle, hvor man slet ikke skal betale. Og havde det været en selvudgivelse, ville det selvfølgelig have været et højere beløb, men det er det ikke.

Jeg vil nødigt give indtryk af, at jeg bare smider om mig med penge på ”ingenting”.

Ja, det var bare det …

Nu vil jeg gå hen og købe morgenbrød, til mine forældre kommer.

Tak for hilsener.

Mælken, ja det er jo lige præcis det – jeg kan aldrig vide, hvem der er i fitnesscenteret, om der er snøftere og hostere og nogle, der tager ”mit” løbebånd. Det er virkelig stressende, at jeg altid tænker så meget, men det er godt nok svært at lade være. :) Jo, jeg gad godt have mit eget center, det ville være pragtfuldt. Måske hvis jeg bliver millionær en dag, haha. Nej, jeg bliver ikke hjemme, for jeg vil jo gerne træne, og det bliver som regel også ok, når jeg først er der, men jeg ER meget sensitiv mht støj.
Ja, bare vi havde mere selvtillid, det ville nok hjælpe en del på det. Ja, jeg er også altid bange for, hvad der skal ske og forventer ofte det værste, som du siger. Ja, hvorfor skal det være sådan. NU må vi tage os sammen, haha.
Tak for slik og varme og hygge og mange tak for din hilsen. :) Kan du have en god dag!

Mozemis, nej som sagt skal jeg slet ikke betale sådan et højt beløb, det ville jeg ikke have råd til. Tak for pøj pøj, ja jeg håber da, at alt går godt.
Nej, jeg er ikke startet til yoga, jeg har ikke haft mod endnu.
Tak for din hilsen.Kommentarer fra andre brugere

Hej JHN .
Ja jeg ved ikke lige hvad jeg kan sige i dag .. aner ikke noget om hvor meget du skal betale for din bog he he .. og vil heller ikke blande mig i det . Det er jo en privat sag . Men stadig flot at du er kommet så langt med bogen du er jo super sej .

Jeg håber bare du har haft en god dag og at din far opfører sig pænt ellers kommer jeg efter ham he he .. Ja jeg sender dig noget slik og kage så i kan hygge lidt .
Pas nu godt på dig selv søde ven .
Knus fra Mælken

Skrevet af Mælken, 11. marts 2018 15:40

Hej igen JHN
Det var ikke for at starte diskussion:(
Er da ked af hvis jeg stødte dig!
Hvad så med at være i træning!
Men kan du ikke lokke til dine støtter til yoga !

Skrevet af Mozemis17, 11. marts 2018 18:51