Læs dagbog

Jeg løj

En side i dagbogen ""
Skrevet af JHN1 11. august 2019 07:37


Jeg var ved psykiater i torsdags. 27 minutter fik jeg denne gang! Vildt, ha. Ej, det var dejligt.

Nå, men jeg skulle jo lave det her skema, hvor jeg skrev ned, hver gang jeg vejede mig og så lave en smiley for at se, om mit humør skiftede, hvis jeg havde taget på eller tabt mig. Ja, og også for at se, hvor mange gange jeg vejer mig om dagen.

Vi snakkede lidt om skemaet, og hun kunne se, at jeg havde tabt 2 kg på den måned, jeg har skrevet ned. Jeg sagde, at jeg ofte tabte mig om sommeren og så tog på igen om vinteren.

Så spurgte hun, hvad jeg betragtede som min idealvægt, og jeg sagde ”her omkring hvad jeg vejer nu, 56-58 kg”. Hun sagde, ”så du tænker ikke på at tabe dig yderligere, så du pludselig kommer ned på f.eks. 45 kg?”. Nej nej, slet ikke, sagde jeg.

Men jeg løj lidt …

For jeg tænker jo RIGTIG meget på at tabe mig, så jeg kommer ned på 52 kg eller måske endda 50 kg. Og hvad så, hvis jeg kommer derned, er det så 48 kg?

Men det sagde jeg ikke. Ja, jeg løj eller fortav i hvert fald noget. Jeg ved ikke hvorfor. Jeg var bare ikke klar til at få bekymrede formaninger, eller hvad der nu var kommet.

Sidst jeg var der, fortalte jeg faktisk, at jeg gerne vil tabe mig lidt, men der snakkede vi ikke rigtig om det. Men det var jo også der, jeg kun fik 13 minutter. Men hun ved altså godt, at jeg har tankerne. Jeg sagde bare ikke noget om det i torsdags.

Men min vægt rykker sig heller ikke meget. Jeg har som sagt tabt mig den sidste måneds tid, men det er jo kun ganske lidt. Det er slet ikke godt nok. Men jeg gør heller ikke det rigtige. Jeg spiser boller med nutella og 10-12 stykker slik hver aften og mere i weekenden. Det dur jo ikke.

Ja, men bortset fra det …

Torsdag spiste jeg med på værestedet, og det var så hyggeligt. Især efter maden hvor de fleste brugere gik hjem, og jeg snakkede en del med M. Hyggeligt, hyggeligt, hyggeligt.

Jeg skal huske at værdsætte de gode dage, og det gør jeg også. Jeg husker de gode stunder og ser dagen for mig. Prøver at holde fast i taknemmeligheden og glemme alt det sorte.

Juce, tak for dine hilsener. Og selv tak for alt det, du giver mig. Du aner slet ikke, hvor meget glæde det giver mig, og hvor meget jeg værdsætter, at du har lyst til at skrive til mig. Du har så mange gode tanker, tak for dem.
Ja, du har ret, glæden er de der små glimt, hvor man griner og hygger sig, det er ikke en permanent lykkefølelse, og den tror jeg heller ikke, andre har. Heller ikke ”normale” mennesker. Det gælder nok om at finde mange af de der små glimt, så dagene bliver nemmere at komme igennem. Og det behøver ikke engang være noget særlig stort, synes jeg, bare et smil kan gøre det. Jeg prøver at samle på de små glimt, så jeg bedre kan holde livet ud.
Jeg tror, du har meget ret i det med at bryde op, og at det kan ændre en hel masse. Ja, bare at få ryddet op i ens gemmer, praktisk og psykisk. Ja, komme ind på en ny vej og se ind i en anderledes fremtid. Jeg tror, det ville kunne gøre en del, men jeg er også bange for, at nissen flytter med, så jeg er forsigtig med, hvad jeg kaster mig ud i. Mest fordi det er dyrt at flytte. Ja, det ville i hvert fald give mig en lettelse, hvis jeg ikke længere skulle ordne have. Jeg har tænkt meget over dine ord, for jeg tror, det er rigtigt, det med at starte på en frisk.
Jeg forstår dig mht mentor, og at du tager én dag ad gangen, men hvor lyder hun dog bare god for dig. Jeg er også glad for, at jeg har M og jo også min tidligere læge, som jeg lige fik en meget sød hilsen fra den anden dag. Ja, det er så vigtigt, at man kan føle sig tryg, og at man har tillid til dem. For der er mange behandlere, men nogle er bare bedre til deres job end andre, ikke.
Jo, jeg har haft nogle gode ture med min mor, og det er rart, men hvor kan hun dog stadig irritere mig ind imellem, ha. Men det kender du nok godt fra dine forældre også. Vi holder af dem, men nogle gange kan vi ikke holde dem ud, haha. Ja, sådan er det nok bare.
Ja, vi finder mod til nye oplevelser, og vi vover nogle ting, selvom vi andre dage står stille. Men det er godt, at vi efter den stille periode alligevel finder mod til at prøve noget nyt igen. Ja, vi vokser. Jeg synes også, du er sej, for du får lavet noget kreativt og får brugt dig selv på den måde. Du gør noget godt for dig selv, og det er dejligt.
Jeg er nu ikke 51 somre, men 51½ vintre, haha. Så du har ikke misset en fødselsdag, bare rolig.
Hvor er det FLOT, at du springer slikket over og spiser sunde ting, bare jeg kunne sige det samme, haha. Men jeg spiser fortsat mit slik og min kage, ja, men måske det kommer en dag. Du og din far er seje, det er RIGTIG flot, søde ven, respekt for det! Ja, jeg skulle måske finde på et eller andet, der ville forhindre mig i at spise det, haha.
Tak, du betyder også rigtig meget for mig, og jeg ved, at du også kæmper, og jeg er glad for, at du er her, og jeg håber, du vil blive ved med at kæmpe. Ja, selvmordstanker er onde, men vi er her stadig, og vi kan godt. Jeg synes, det går nogenlunde (7-9-13) de her dage, men tankerne er der stadig, de er bare ikke så akutte som nogle gange.
Mange tak for dine hilsener og pas nu rigtig godt på dig selv. Stort knus tilbage!Kommentarer fra andre brugere

Helloooo my sugar plum:) Jeg har været nedlagt, men er ved at komme oven på igen, feber, ondt i halsen og tja sovet og sovet, derfor jeg ikke har skrevet, men søde, den lille hvideløgn er jo din sygdom der snakker, og de tanker er ret så stærke, men jeg har jo set et billede af diiig på din bog:) OG ved du ikke skal tabe dig endnu mere, og jeg tænker at du måske næste gang til psykiatere, tør sige det højt, OS selvom det er meget svært? Min Mentor og jeg har været inde i mit dybe nu for 3 gang med anfald til følge, og der er kun den ene vej, vi skal lære at slippe det chit vi har båret rundt på hele livet! Som jeg sagde, at 40 med selvhad, vrede, depression, og andet kan ikke bare ordnes på en måned, det er en langsom proces...

Men jeg er glad for du har M:) og din søde læge, det er vigtigt for os, da vi tit æder de kameler som bliver kastet efter os, OG de kan være ret store:) Ang. det med at flytte roden, så forstår jeg osse godt du er bange for den grimme havenisse, men det er netop udfordringen, vi ved ikke hvad der ligger bag de usynlig bjerge, og jeg tænker osse, at med alt den uro fra naboen ikke gavner din hverdag men jo det koster sgu en del at flytte:X Måske du skulle anskaffe en kanin som kan æde dit ukrudt:) i haven? Og ja forældre! andre mennesker! alle kan irritere en af h til, men det er fordi vi er så fantastiske:)))) Nå´ du har ikke fødselsdag! griner smørret, så er det når helved fryser til is? ha ha ....

Tak for roser, både dem med Mentor, og med det kreative, lige efter jeg havde skrevet til dig omkring maden, åd jeg en hel pose > Riskiks, minder lidt om ala pap, men f.. det gik hurtig:) Jeg har så være/er syg og har ikke haft lyst til andet en lidt frygt og te og Stribscils, men lavede Stjerneskud til familien, og er en død rotte nu:)))) Har set : Mary Poppins returns, og spist en lille pose slik og drukket Jordbær te, det var dejligt:)Jeg er glad for vi kan bruge hinandens råd og mangler, at vi tros alt har nogle omkring os som gider være i nærheden:) Og ja de selvmordstanker de skal bare afleveres til en sabelsluger, så er det problems løst ha ha .

Jeg skal ha mere te nu, se et afsnit et eller andet og i morgen skal mit barn og min svigersøn rejse i en uge, og jeg skal ha et stævnemøde med støvsugeren i morgen oven på weeeeeee, det kan gå helt vildt for sig i denne weekendt:)

Stort knussss Søde Sjove og Dejlige Mimose min :))))

Juze den knastørre gale hals...*S*

Skrevet af juce, 16. august 2019 23:07