Læs dagbog

Det ødelægger lidt min dag

En side i dagbogen ""
Skrevet af JHN1 11. november 2017 07:30


Dagen i går gik egentlig stille og roligt.

Jeg valgte at prioritere at tage sol i stedet for at træne så længe, som jeg havde planlagt. Så tog jeg til gengæld lidt mere på kondicyklen herhjemme. Det er fint nok.

Jeg gik også to ture, men ellers slappede jeg bare af foran tv'et.

Jeg fik også læst en del af bogen igennem. Jeg prøver at få styr på kapitler og rækkefølge, og det er lidt svært, men det går dog bedre, end jeg havde frygtet. Jeg havde jo overvejet at klippe ud og lægge på gulvet, så jeg kunne bytte rundt på afsnit, men det har jeg droppet igen. Det går vist ok med bare at læse igennem og skabe overblik på den måde.

Der er mange etaper med sådan en bog. Det er ikke bare at skrive. Der er godt nok meget at tænke over. Det er lidt ligesom at skrive speciale, bortset fra at bogen fylder en del mere. Jeg tænker nogle gange på bogen som en opgave, men der er da heldigvis ingen tidsfrist.

Underboerne var usædvanligt stille i går. Det var dejligt. Så sætter jeg pris på at bo her, selvom jeg stadig ønsker at bo et sted uden naboer.

Jeg købte slik, fordi det var fredag, og det er helt ok, tænker jeg. Men jeg købte også træstammer, og det skulle jeg ikke have gjort. Men sådan er det, og jeg gider ikke fortryde.

I dag vil jeg kæmpe mig i fitnesscenteret, ha. Ja, jeg ved ikke rigtig, om jeg gider, men jeg prøver at skabe positive billeder af det.

Og så skal jeg have samlet tre reoler. Puha, det kan jeg næsten ikke overskue. Jeg håber, de er nemme at samle.

Det værste bliver nok at få ryddet væk, så de kan stå i hobbyrummet. Jeg skal jo have tømt to andre reoler og et bord, og hvordan skal det nu stå bagefter, og er der noget, der skal i kælderen osv. Ja, de andre møbler skal jo, men hvor skal de stå dernede. Der er jo proppet i begge kælderrum. Jeg skulle virkelig rydde op dernede også. Men fordi mine hverdag er så strukturerede og skemalagte, så er det svært at finde tid til det, synes jeg. Jeg ved godt, det er fordi, jeg prioriterer forkert, for jeg kan jo bare rydde op i stedet for at se tv, men det er svært at lave om på.

Nå, men jeg gider ikke stresse over det. Jeg må bare tage det lidt ad gangen og holde nogle pauser undervejs.

Men underboerne er allerede stået op, eller hun er i hvert fald, så jeg frygter, at de skal have gæster. Så tænker jeg allerede på, om jeg kan lave noget, mens jeg har mine hørebøffer på, eller om de vil falde af, hvis jeg bøjer mig for meget frem for at samle reoler. Men så må jeg lave noget andet imens. Jeg håber bare ikke, det er for mange børn og hunde, der kommer.

Det ødelægger lidt min dag på forhånd, når jeg tænker på, at de nok får besøg. Jeg stresser allerede over det. Det er jo dumt. Det kan være, det ikke bliver så slemt. Og jeg har jo mine hørebøffer, så det skal jo nok gå. Men ja, jeg ville virkelig ønske, jeg kunne bo et sted, hvor jeg ikke var tvunget til at være en del af mine naboers liv.

Jeg er ked af, jeg er så sart og sensitiv med nogle ting. Gad vide, om man kan ændre på det, når det altid har været sådan. Jeg tror det nok ikke helt. Men hvis det altid skal være sådan, at der er så mange ting, jeg ikke kan holde ud, så er det op ad bakke, synes jeg.

Tak for hilsener.

Mælken, ja det er dejligt med afslapning og ”Vild med dans”, og ja slik, men det var spist længe inden, haha.
Ah, du bor på en svalegang. Jeg har hele tiden set dig i en gammel lejlighed, du ved med en almindelig opgang og få naboer. Men det er så nok et større byggeri. Haha, ja sådan kan man have forkerte billeder inde i hovedet. Men det er da super fedt, at du næsten ikke hører naboerne. Endda ikke hende med hundene. :) Jeg har også engang boet på en svalegang, og ja, der hørte jeg heller ikke nogen på trappen, og jeg hørte først rigtig en nabo, da der flyttede en mand ind ovenpå, som vist tog tæpperne af, og så lød det som om, han gik med træsko. :)
Ej, men det er virkelig rart, at I bor så godt nu. Det fortjener I også efter alt det rod med den gamle lejlighed. Men ja, det er rigtigt, at man skal kigge sig grundigt om, og at man ikke kan vide noget om naboerne på forhånd. Jeg er jo egentlig også heldig, for her har aldrig været høj musik eller larmende børn, altså nogen der boede her fast. Så jeg skal ikke beklage mig, men jeg er bare ked af, at her er så lydt.
Mange tak for din søde hilsen og alle dine varme tanker. Det er jeg virkelig glad for. Og tak fordi du ville fortælle om, hvordan du bor. :)

Kirae, tak for din hilsen. Og også god weekend til dig.Kommentarer fra andre brugere

Hej søde JHN.
Ja jeg tænkte på dig i går aftes da jeg så på nettet at Thomas Evers røg ud af Vild med dans i går det var da synd han er jo rigtig dygtig og sød .Men jeg så det ikke for jeg var ikke lige på toppen i går og manden sad også og så en film he he .

Det er så synd du kæmper med så mange ting og bare den mindste larm kan ødelægge hele din dag. Ja jeg håber da for dig at der er fred og ro i dag og du ikke skal gå og være vred og stresset det er jo slet ikke sundt . Du skal vist bo langt ude på landet et sted helt uden naboer eller mennesker he he men det vil du jo heller ikke for så er der for langt til alt ting .. ja det er sørme ikke nemt det er virkelig synd for dig og jeg forstår dig jo godt .

Her hvor jeg bor er der ingen overbo det var også en af de ting vi gik efter da vi flyttede ind. Ingen overboer og en gavllejlighed så vi kun har nabo til den ene side . Ja det er vigtigt at have krav til en lejlighed hvis man har planer om at bo i den i flere år . Vi har også kun til første sal og der er 10 lejligheder i *vores* blok og 10 ovre på den anden side. Det er som en lille oase mellem de kæmpe lejlighedsblokke her på vejen.
Der er kun 20 lejligheder her i beboerforeningen og det er jo alle ejerlejligheder. Det gør jo nok også en forskel . Men det er jo et stort skridt at købe en lejlighed kan jo huske hvilket helvede vi var igennem da vi skulle købe denne her lejlighed.
Vi var jo så heldige at denne her lejlighed var et dødsbo så prisen var fast og vi skulle ikke ud i en kæmpe kamp om den . Er så taknemlig for alt her .. gode naboer og grønne områder og tæt på et kæmpe indkøbscenter så mangler ikke noget .. og der er også fitness world lige rundt om hjørnet he he .. og en svømmehal ja der er det hele .

Men tro mig jeg ville ønske du boede et sted med fred og ro . Et sted hvor du virkelig kunne slappe af og nyde livet .
Men jeg sender dig de varmeste glade tanker og håber du er ok søde ven . Pas nu på dig selv og husk at gøre noget godt for dig selv det har du fortjent.
Knus og mange tanker fra Mælken

Skrevet af Mælken, 11. november 2017 14:55