Læs dagbog

Dimser

En side i dagbogen ""
Skrevet af JHN1 12. januar 2019 07:05


Jeg havde egentlig en ok dag i går.

Jeg fik nada på værestedet, og så fik jeg små kugler i bagefter. De skal aktiveres nogle gange om dagen, og det kan forhåbentlig gøre, at jeg også kan være mere afslappet her i weekenden. Muligvis holder de ikke så længe dog, da de kan falde af, når man sveder og vasker hår. Jeg håber, de kan give mig noget. De gør meget ondt, når jeg rører ved dem, og jeg ved ikke, om det er et godt tegn. Når jeg får nåle i, og de gør ondt, er det fordi, jeg har brug for dem. Så måske er det det samme med kuglerne. ”Kugler” = ganske små dimser som man næsten ikke kan se. :)

Det var også godt at få sagt højt, at jeg følte mig udmattet efter næsten-underboens besøg, og det forstod de godt, dem der var der. Eleven gav mig en historie om, hvordan man som syg (fysisk eller psykisk) kun kunne rumme et vist antal udfordringer om dagen, og at det var vigtigt at blive forstået. Ja, det er den korte version. Han printede den endda ud til mig, dejligt.

Ja, og så gik og gik jeg bare i går. 11 km blev det til. Jeg var meget træt i går aftes. Jeg havde jo også været i fitnesscenteret og trænet lidt herhjemme.

Til gengæld spiste jeg rigtig meget slik. 40 stykker! Ja, så vægten har ikke rykket sig nedad, det er jo klart.

Jeg håber hver weekend, at jeg kan gøre det bedre. Spise bedre. Spise mindre.

Jeg må se …

Jeg forstår heller ikke altid den vægt. Jeg vejede mig i går aftes. Så gik jeg en halv times tid og tog så nattøj på. Jeg vejede mig igen og havde taget 200 gram på. Jeg havde intet spist eller drukket. 200 gram! Da jeg så gik i seng en time senere, havde jeg tabt 300 gram. Jeg ved godt, jeg vejer mig for meget, men jeg forstår det seriøst ikke?? Ja, jeg går for meget op i det.

Ja, nå men sådan er det …

Tak for hilsener.

Kirae, ja jeg har en spiseforstyrrelse, det er ingen hemmelighed. Det skriver jeg tit om. Ja, jeg spiser på mine følelser, om jeg er ked eller glad. Jeg ved, at jeg ikke vejer for meget, men jeg har alligevel lyst til at tabe mig. Men når du både har prøvet at veje for lidt og for meget, så kender du det sikkert godt, meget af det.
Tak for din hilsen og hav det godt.

Mælken, ja det er lidt for meget med næsten-underboen. Det er jo fint, at hun spørger, om jeg vil det og det, men hun skal ikke presse på, når jeg siger nej. Og jeg har sagt nej mange gange. Hun snakker også om gåture, men jeg skal ikke ud at gå sammen med hende, det gider jeg ikke. Men hun forstår det åbenbart ikke. Men heldigvis kan hun jo ikke tvinge mig til noget, så jeg må bare blive ved med at sige nej. Ja, jeg tænker også, at jeg bare kan sige ja ja og så sige nej senere, hvis hun ikke har glemt det.
Tak fordi du forstår det, det er jeg glad for, for jeg tænker også, om det bare er mig, der er underlig. Haha hun lyder da også sjov, hende veninden der bare snakker, selvom du slet ikke er i samme rum som hende. :) Ja, vi må bare blive ved med at sige fra, når der er noget, vi ikke har lyst til. Du har nemlig ret, vi har lov til det, og det er ikke okay at presse sådan på. Jeg ved heller ikke, hvorfor hun har så meget lyst til at være sammen med mig, når jeg så klart viser hende, at jeg ikke har ligeså meget lyst til det. Men okay, hun er meget social og keder sig vist alene. Ej, men virkelig – tak for dine søde ord og din forståelse!
Haha griner, spiste du pizza efter træning, ja det er ligesom mig og mit slik og kage. Haha, ja vi er sgu sjove, vi har vist ikke helt forstået det med, at man skal træne og IKKE spise usundt for at tabe sig, haha. Jeg er bare glad for, at jeg ikke er alene, haha.
Ja, pletterne er nogenlunde væk, så det er ok, men fra nu af køber jeg aldrig den chokoladekage mere, haha.
Godt skrevet – det med at få pletterne væk fra mine tanker også, ja det er meget rammende!
Mange tak for din søde hilsen og pas nu også rigtig godt på dig selv, min ven! Fedt med opgaven, altså at du kan se eksempler, så går det forhåbentlig bedre med nervøsiteten!Kommentarer fra andre brugere

Hej søde JHN .
Ja jeg aner virkelig intet om nada .. har godt hørt om det og du har vist også forklaret mig om det før . Det lyder bare lidt voldsomt hvis det er noget der gør ondt .. Sådan noget med nåle det er bare slet ikke noget for mig ha ha ..

Jeg håber da det hjælper dig bare lidt og du måske kunne slappe af det ville jo være så godt for dig . Godt du fik snakket lidt om det og ja det er sq svært at rumme alt for meget ... Men også meget svært at sige fra i tide.

Det med vægten kan jo være så mange ting . Jeg oplevede det også selv dengang jeg vejede mig .. det skiftede hele tiden og kom også an på hvor jeg vejede mig ha ha .. Ja der er jo meget der kan påvirke sådan en vægt . Men jeg ved jo hvor meget det betyder for dig og du vejer dig jo hele tiden flere gange om dagen. Det må ikke være nemt for dig .

Jeg håber du kan afvise underboen så hun fatter det .. men nogen mennesker forstår bare ikke sådan nogen som os . Ja jeg bliver også tit presset til ting og så går jeg også bare helt i baglås .
Ja min veninde der hun er noget helt for sig selv ha ha hun snakker altid hele tiden ... Men jeg ser hende så heldigvis måske en eller to gange om året ha ha .

Ja jeg spiste Pizza eller købte slik eller noget på vej hjem fra træning og så var det jo ikke fordi jeg tabte mig ... men ja det var min måde at takle det hele på dengang .

Ja vi har alle *pletter på tanker og sjæl* havde ikke lige tænkt over det før jeg skrev det ha ha men godt hvis du bare smiler lidt søde ven .

Jeg sender dig alle de bedste tanker og krammer til dig og måske ser du noget skiskydning nu eller noget .. jeg synes jeg så noget skiløb i dag men ved ikke om de også skyder ha ha bare de rammer godt så .
Knus og masser af solskin og varme fra Mælken .

Skrevet af Mælken, 12. januar 2019 15:20

Hej søde det er ikke let har os selv spiseforstyrrelse ,men vil cykle hver dag 12 minutter .vil cykle meget mere på motionens cyklen så har ,jeg nået ,at gå op i.Synd du har det sådan .Men håber du klare det ,og flot med definere bog kan du ikke skrive titlen ned så vil ,jeg ønske mig den til min fødselsdag.jeg for meget mere psykose medicin nu som pn .sover meget.det er egentligt rart .min mor havde ringet da hun var bekymret ,og ikke havde hørt så meget fra mig som de plejer far sagde ,jeg skulle snakke med psykiateren om det ,men vil ikke have mindre for det hjælper.Jeg håber du ellers er ok mit hår vokser klippede det af i en psykose haha så forfærdeligt ud nå ,men nu er det på vej ud igen gør .jeg aldrig mer hellere til frisør har os fået det væsentligt bedre siden sommers .men søde pas nu på dig selv ik sov rigtigt godt mange knus fra kira

Skrevet af kirae2002, 12. januar 2019 21:29

Hey søde ven, ked af jeg pt. ikke har særlig mange kræfter, men har smålæst med på sidelinen. Jeg har meget svært at kommentere, men det er på grund af de smerter og det møde, så jeg er lidt meget ved siden af mig selv, og har kastet mig selv ud i verdenskrige, siden den serie om Berlin. Det med at du ikke kan lide at få et knus af din mor, har undret mig, er det fordi hun har svigtet dig? eller er det din sygdom? uanset hvad så, syntes jeg du fortjener en krammer fra mig:) Er det ørene de kugler du snakker om? men håber at alt det du har forsøgt vil give pote, for hold kæft hvor har du kæmpet som en løvinde:)

Jeg er nok ikke noget værd før onsdag er overstået, det og de smerter der kommer + min mor er syg, og har været det siden nytår.

Det med vi kun kan klare en hvis potion udfordringer om dagen, er så sandt! Det siger både min krop og sind, den står af, den strejker og som du bliver jeg hyperfølsom over for lyde, og hopper op i luften når min far kommer bagfra uden jeg har set ham! han syntes det er sk... sjovt! Men det er det ikke når man tror man bliver overfaldet:( og min mor har det på samme måde.

Jeg håber du kan bruge noget af dette skriv, jeg savner jer, men kan bare ikke klare så meget, og som mentor siger så er jeg kun igang med at bygge et fundament efter alle de mange år med eksen. Så derfor er historie en gave for mig, min mor læste højt for min bror og mig, i sengen da vi var små, og det var om mayaerne og afrikanske stammefolk, det gir mig et helle, så ja nu vil jeg snart læse din bog, for at forstå hvordan sådan et skønt menneske som dig, kan gi så meget af sig selv, og jet alligevel skulle kæmpe for hvert skridt.

Jeg læste om ham fra dit værested, som sagde du kunne spise alting, uden at tage på? sådan en jubelidiot! det er din spisefortyrrelse der gør at du skal træne så og så meget, og at slik monstret bombastisk jagter dig fra det ene hverdens hjørne til det andet! Men en dag ven så vinder du den kamp, det er jeg helt sikker på, og når du ikke tror, så tror jeg for diiig:)

Kæmpe knusss og tusinde gange tak fordi du stadigvæk er en ven, når jeg føler mig fanget i mit eget chi....Tak ven:) Juze:)

Skrevet af juce, 12. januar 2019 22:28