Læs dagbog

Tilbage til start

En side i dagbogen ""
Skrevet af JHN1 12. februar 2018 07:01


Jeg så noget i TV-Avisen i går om nyresten. De fortalte, at det kunne skyldes for meget sukker og usund kost. Det vidste jeg ikke?? Jeg blev da lettere chokeret, for med alt det sukker, jeg spiser … puha. Nå, det er da noget at tænke over.

I går spiste jeg virkelig meget igen. Jeg er tilbage til start nu mht vægten efter nytår. Jeg vejer igen omkring 59 kg, selvom jeg ellers havde tabt 2 kg på et tidspunkt. Det er frustrerende. Men jeg magter åbenbart ikke at gøre noget seriøst ved det lige nu.

Jeg kan godt mærke, at jeg ikke har det sådan virkelig godt. Jeg spiser for meget, går før i seng, bliver opgivende og ked af det.

I går var her rimelig stille, men det sidder bare altid i mig ligesom en stresstilstand, at det kan begynde at støje lige pludselig. Jeg slapper aldrig rigtig af.

Jeg blev færdig med at læse og rette i bogen i går. Nu vil jeg få det rettet på computeren, og så prøver jeg altså igen. Måske bliver det et afslag igen, men sådan er det jo.

Og ja, i dag vil jeg (igen) prøve at spise mindre slik. Jeg skal have ordentlig mad. Spidskål skåret i små stykker, stegt i lidt olie og karry og så med et æg og noget revet ost hen over. Det har jeg fået før, og det smager fantastisk.

Jeg skal have vægten ned på 55 kg igen. Det skal jeg.

Tak for hilsener.

Mælken, næh det har du da ret i, at der ikke sker noget ved at prøve yogaen. Jeg kan jo bare stoppe igen. Ja, jeg må virkelig prøve at tage mig sammen. :)
Jeg søger også efter undskyldninger eller forklaringer i forhold til det med at spise. :) Jeg synes bare altid, jeg kan finde på et eller andet, men jeg ”burde” jo bare kunne stoppe og så prøve at spise lidt mere normalt. Det er virkelig for meget med al den sukker. Men ja, det er godt nok svært.
Mange tak for din hilsen og kan du også passe på dig selv, min ven!

Juce, okay det lyder rigtig godt, hvis du alligevel får behandling! Det dur da heller ikke, hvis du bare bliver overladt til dig selv. Jeg håber, det vil hjælpe dig rigtig meget, så du kan få bugt med tristheden.
Ja, jeg ved jo også, at yoga er godt, og jeg kan også høre, at mange andre synes det, så jeg må virkelig tage mig sammen og se at få det prøvet.
Jeg tager på, selvom jeg får meget motion, for jeg spiser virkelig meget. Det er helt skidt lige for tiden. Jeg er ikke så meget til tørret frugt, men ja, måske nogle nødder, det kan du have ret i. Jo, jeg kan faktisk også godt lide dadler, men jeg tror, jeg ville kunne spise mange, haha. Det lyder godt, at du laver salat, det smager også rigtig godt, men ja, det er nemlig rigtigt, at på dårlige dage så er det slikket, der vinder.
Haha jeg grinede, da jeg læste det med, om naboerne var blevet til skumfiduser. Ja, bare de var, haha.
Det er fint, lige meget hvor du skriver. Jeg ved, at du har svært ved at skrive dagbøger nogle gange, men jeg håber, det også hjælper dig at skrive private dagbøger. Det gør jeg også selv ind imellem.
Mange tak for din hilsen og jeg håber, du får det bedre! Du er også et kærligt og varmt menneske!

Mozemis, det lyder godt, at du kan anbefale yoga, også til psyken. Det er også hatha yoga, de har i centeret her. Eller de har vist forskellig slags. Jeg kunne virkelig godt tænke mig det, hvis jeg altså lige får modet. Jeg kan ikke huske, hvilken slags yoga jeg gik til før, men jeg er glad for, at du fortæller mig, at hatha er den langsomme slags. Det lyder også bedst, synes jeg. Jeg savner netop ro og fokusering. Okay, man kan også blive trist efter yoga? Det er godt at vide på forhånd, tak for det. Og nej, det er ikke en konkurrence, det har du ret i. Man skal tage udgangspunkt i sig selv.
Mange tak for din hilsen og forklaringerne. Det blev jeg glad for!Kommentarer fra andre brugere

Hej JHN .
Det er synd for dig du har det så skidt og er så trist og stresset .
Jeg håber snart du får det lidt bedre og måske får noget mere overskud så du ikke skal gå og stresse over alt omkring dig .
Jeg sender dig alt min overskudsenergi ha ha .. håber det hjælper lidt .. øøhhh nå nej jeg har vist ikke noget lige nu .. men sender dig jo varme tanker .

Jeg tror jeg køber en kage i dag vil du have noget med he he .. ej jeg må ikke drille dig ..
Pas nu godt på dig selv min søde ven og jeg håber bare du har det godt selvom det hele er lidt svært lige nu .

Skrevet af Mælken, 12. februar 2018 10:01

Hej JHN.

Jeg ved at du ikke bryder dig om at jeg skriver...
At jeg er for direkte.
Men jeg gider ikke skrive i en dagbog bare for at please...

Jeg skal nok lade dig i fred nu, men inden skal jeg lige af med dette...


Du bruger ufattelig mange kræfter på at have det dårligt.
Det slider på dig på stort set alle områder...

Du forsøger at gøre noget ved det, ingen tvivl om det...
Nu vil du også prøve yoga, så du er jo villig nok til at forsøge noget...


Men jeg tror også godt at du ved at det er noget helt andet som skal gøre det, hvis det virkelig skal rykke noget i forhold til dine lidelser i livet.

Jeg ved du kan, men forstår ikke hvorfor du ikke kanaliserer al den energi du bruger på at have det dårligt, over i en videnskabeligt velfunderet behandling.

Din læge og M har utvivlsomt været gode for dig.
Men du må jo også efterhånden konstatere at de ikke kan det hele.

Det er ikke et kram eller en ven du har brug for for at rykke.
Det er en, gerne to, behandlere som er fagligt velfunderet udi den slags som du går og slås med (stadig).

Du behøver ikke holde af dem.
De har tavshedspligt.
Og de kan ikke bare give dig et værktøj som får det hele til at gå godt.
Du bliver nødt til at servere det allerhelligste i dig for dem.
Så får de noget at arbejde med, og kan så rent faktisk hjælpe dig.

Du bruger energien alligevel, men på at være syg.
Hvorfor ikke bruge den på at blive rask?

Jeg ved godt at der er nogle ting i dit liv som er så privat, at du helst ikke vil dele det med nogen.
Men det er præcis det du bør gøre.
Det er helt der nede hvor smerten er ulidelig, at kimen til løsningen ligger.

Du har mange undskyldninger for ikke at gøre det.
Man lyver aldrig bedre, end man lyver for sig selv.

Du må stille dig det spørgsmål, om du vil være syg resten af din tid, og lade stå til ?
Eller om du vil bruge kræfterne på noget mere konstruktivt.


Held og lykke, hvad end du gør.
Kh. Bip.

Skrevet af Bipolarix, 13. februar 2018 03:09